nem a latin zenéket szeretem!
csak azok is beférnek.
az igazi számomra a pszichodelikus, mire bélyegnyalás nélkül is extrán lehet lazulni.
és minden, mi elvont, nincsenek szabályszerűségei.
a többi csak a finom árnylatok megtartása végett / klasszikusok, opera, stb. de hogynézne már ki, ha idelinkelnék egy operaáriát, vagy egy oratóriumot, netán orgonaművet. csakmert én azokat is nagyon! -?-
A Te latin izéid nekem nem jönnek be, de ezzel nincs semmi baj - mint ahogy a mai zenével sem, bár azért sem vagyok kihalva. A 60-70-es évek rockzenéje az enyém. Tudod, a régi nagyok! Ámbár a mai számok fele ezek feldolgozása.
Pillanatnyilag nincs. Még keresem a megfelelőt. Hogy mi lesz az az majd később kiderül
Lehet januárra halasztom, akkor legalább a teljesítményadót sem én fizetem arra az évre.
és arról sem beszélve, hogy egy ilyen autó eladhatatlan, mert a dücc-dücc-től meglazult már mindene.
(vagy adnak érte 300.000 Ft-ot, mert "nem az én dolgom, hogy beleraktál annyi extrát; akkor vedd ki")
Hát ez biztató!
Ha 91-es volna akkor 2 hengerrel kellene rendelkeznie!Ha 89 elötti esetleg lehettek 4 hengerrel!Viszont,ha megvennéd,mihez veszel alkatrészt?Bemész a boltba és egy szép sárkányhoz keresel cuccot?
Kétségtelen,hogy teszik nekem,de ez vitrinbe való!Le fog potyogni minden róla!
Cimborám 2 milliót költött egy Renault Twingo-ra és szép lett!De 2 hét után megbánta,amikor rájött,hogy minek bele a nagy zene,meg a kagylóülés,meg a baszottnagy felni,meg a távirányitós kilincs.Zenétöl megfájdult a feje!Az ülés meg kényelmetlen volt,a kerekek és a felfüggesztés szétvert mindent és mindenkit a kocsiban!A müszerfal kiesett,a lökháritó letört, a spoilerek úgyszintén.10km-re akart menni,már kellett sofört meg autót keresnie!Nem is beszélve a állandó félelemröl,hogy mikor bugásszák meg a cuccot!
hjaj, hát eddig én is csak "véletlenül" 95-öst tankoltam , ergo jogos a megállapításod,
DE! nem csak motor lévén a környezetünkben, elvi síkon is érdekel a történet része.
vagy nemlátok?
no, zúzok a tablettáimért!