Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már annak se hiszek, amit látok!

vagy nemlátok?
no, zúzok a tablettáimért!
esSO!
Te most szívatsz engemet?

linkelj már a linkedre légyszi!
Ne hátozzál itt nekem, pszichedelikust kértél, nem? Megkaptad.
GS 450 vagy 550 blokk szerintem. Térhálós csóváz tuning, stb. A 91-es GS olyan mint az enyém. 89-től így gyártják.
háááááááááááááát

ahogyan a tüchtig női affektációkat, úgy ezeket a nyálelválasztószervet ingerhatás alá vonó műveket sem tudom érdemeik szerint kezelni.
Ez már igazi LSD!
link
Akkor Te vagy az én emberem!
Ez?

http://youtu.be/BLKiMbC6s2k
nem a latin zenéket szeretem!
csak azok is beférnek.

az igazi számomra a pszichodelikus, mire bélyegnyalás nélkül is extrán lehet lazulni.
és minden, mi elvont, nincsenek szabályszerűségei.

a többi csak a finom árnylatok megtartása végett / klasszikusok, opera, stb. de hogynézne már ki, ha idelinkelnék egy operaáriát, vagy egy oratóriumot, netán orgonaművet. csakmert én azokat is nagyon! -?-

most megyek, hallgatlak.
A Te latin izéid nekem nem jönnek be, de ezzel nincs semmi baj - mint ahogy a mai zenével sem, bár azért sem vagyok kihalva. A 60-70-es évek rockzenéje az enyém. Tudod, a régi nagyok! Ámbár a mai számok fele ezek feldolgozása.
Pillanatnyilag nincs. Még keresem a megfelelőt. Hogy mi lesz az az majd később kiderül
Lehet januárra halasztom, akkor legalább a teljesítményadót sem én fizetem arra az évre.
és arról sem beszélve, hogy egy ilyen autó eladhatatlan, mert a dücc-dücc-től meglazult már mindene.
(vagy adnak érte 300.000 Ft-ot, mert "nem az én dolgom, hogy beleraktál annyi extrát; akkor vedd ki")
Bálint
ÖÖÖÖÖ,motor van már?
Hát ez biztató!
Ha 91-es volna akkor 2 hengerrel kellene rendelkeznie!Ha 89 elötti esetleg lehettek 4 hengerrel!Viszont,ha megvennéd,mihez veszel alkatrészt?Bemész a boltba és egy szép sárkányhoz keresel cuccot?
Kétségtelen,hogy teszik nekem,de ez vitrinbe való!Le fog potyogni minden róla!
Cimborám 2 milliót költött egy Renault Twingo-ra és szép lett!De 2 hét után megbánta,amikor rájött,hogy minek bele a nagy zene,meg a kagylóülés,meg a baszottnagy felni,meg a távirányitós kilincs.Zenétöl megfájdult a feje!Az ülés meg kényelmetlen volt,a kerekek és a felfüggesztés szétvert mindent és mindenkit a kocsiban!A müszerfal kiesett,a lökháritó letört, a spoilerek úgyszintén.10km-re akart menni,már kellett sofört meg autót keresnie!Nem is beszélve a állandó félelemröl,hogy mikor bugásszák meg a cuccot!
Te esSO!
nem félsz?

hát már hány olyan zenét linkelhetnék ide, mi a ZENE alapja, de szerintem le is lőnének érte!

így is van okuk épp elég!

ja, és x a négyzetenszer hallgattam meg!
hjaj, hát eddig én is csak "véletlenül" 95-öst tankoltam , ergo jogos a megállapításod,
DE! nem csak motor lévén a környezetünkben, elvi síkon is érdekel a történet része.
Halihó
Ez egy négyhengeres valami, nem GS. Én félek az ilyen agyonalakított gépektől, ezeket nem normál körülmények között használják, sztem.
Sziasztok,

Lehet nem én teszem fel elsőként a kérdést, de tud valaki valamit erről a masináról?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Már régóta hirdetik, 500-ról indult, mi baja lehet?

Üdv.: Géza
Igaz, hogy csak a kicsilánynak ajánlottad, de azért én is megnéztem.

Végre valaki, aki tudja, hogy mi a ZENE!
Reálosan nézve mindig 95-ös benzint tankolunk, így az konstans tényező
Volt lilában is, de az akmt-n van fent táblázat is erről.
Az enyém is eladó ha érdekel, az árban meg megegyezünk...GS
köszi a véleményt
már, ha nem csak motorra nézem.
pl.