Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jo.Mar most is mennek vissza.Kezdokent bef..am neha de nagy elmeny.
Majd jovore.
Én még ahhoz is lusta voltam , vagy másnapos/álmos stb...

Amúgy most látom az Edelweißspitze-s képed. Milyen volt a túra?
En sosem szerettem.Mindig tanulnom kelett rajta.
3.5 évig jártam azzal a HÉV-vel az Imre utcáig, régi szép idők
Megoldható.
Mindíg megyek hétvégenként.
Hétköznap meg melóba zúzok.
Lehet írtad, nem tudom, de használt vagy új? Használtnál kell, most volt áprilisban hozzá szerencsém , mondjuk kb. 10 perc volt, de sok piz.

Én holnap az eső megérkeztéig biztos gurulok, többnyire itthon a Balcsi körül, lehet megkerülöm. Ma a Magas-Bakonyban kanyarogtunk sógorral, fain volt. Ha gondolod csatlakozz!
Az nincs messze, valamikor majd gurulhatnánk egyet 3-an! Hétvégén itthon vagyok elvileg!:)
Kistarcsa.
Dehogy pályáztam!:) Még csak ismerkedünk!:) Hazajött tesóm (Neki egy BMW F650 GS-e van) és ki akarta próbálni, aztán lejöttem vele! Nagyon tetszett neki. Te hol laksz?
Jéééééé egy kerepesi.
Pályáztál is?
Eredetiség asszem kell.
Köszi!:) Majd töltök még fel képet!:) Valamikor egy túra?:) Mehetek intézni a rohadt papírokat! Mit tudtok arról, hogy most kell eredetiség vizsgálatot csinálni, avagy sem?!
Szépek így együtt. Jelen és jövő, Neked inkább már csak múlt és jelen...
Sziasztok! Itt vannak a kicsikék!:) Majd csinálok róla rendes képet is, ezt a Hungaroring bejárata előtt lőttem!:) Ma megtudtam milyen kettévágni a levegőt!:) 10e/perc-nél elég durva, gyorsan le is álltam! (14-et forog) De olyan kis kezesbárány! Megyek 50-nel és 4-ben kényelmesen lehet előzni!:) Stabil, szép, gyors, lassú, hangos!:)
Még annyit hozzátéve, hogy az enyém 2003 közepi, szürke vázas még ,de már az is hehó en eszpannya.
Ez őőőő... f@szság, szerintem. Ok-okozat kiváló még pluszba!
Na akkor kik lesznek benne a 2011-es GS500 NAKED naptárban?
vagy, ha szitu úgy hozza, fekszik alatta!
Pedig az az érzésem azon is jól ül egy.........
Rossz a polarizációja
Ja egy jó szerkóban, bukóban akár egy csinos királyfi is lapulhat
azt hiszem, az enyém szériahibás!

valahogy az én mocimra nem mágneseződnek a tangabetéttámaszok.

ki érti ezt?
Az enyémben meg lehet valahol puncimágnes!Mert amióta megvan,az olyan csajok is integetnek,akik ha leszállok róla átnéznek rajtam!
Siófokon olyan-de-olyan néni integetett,meg "Hellózott",hogy a tankon horpadás lett volna,ha az ülés nem ivel fel rá!
A fele királyságom az övé lett volna nyomban!
Ezt egy konkrét matematikai egyenlettel vázolom is:
0/2=0
Belelapoznék...
legalább nem hazudott megprobálja a dologot a jó oldalról megközeliteni
Nem arról volt szó, hogy nem lehet tönkretenni egy jó blokkot de mindegy... Most írná oda azt, hogy egy állat voltam, széthajtottam az előzőt és rakattam bele másikat? Te felhívnál egy ilyen hirdetést?