Lehet írtad, nem tudom, de használt vagy új? Használtnál kell, most volt áprilisban hozzá szerencsém , mondjuk kb. 10 perc volt, de sok piz.
Én holnap az eső megérkeztéig biztos gurulok, többnyire itthon a Balcsi körül, lehet megkerülöm. Ma a Magas-Bakonyban kanyarogtunk sógorral, fain volt. Ha gondolod csatlakozz!
Dehogy pályáztam!:) Még csak ismerkedünk!:) Hazajött tesóm (Neki egy BMW F650 GS-e van) és ki akarta próbálni, aztán lejöttem vele! Nagyon tetszett neki. Te hol laksz?
Köszi!:) Majd töltök még fel képet!:) Valamikor egy túra?:) Mehetek intézni a rohadt papírokat! Mit tudtok arról, hogy most kell eredetiség vizsgálatot csinálni, avagy sem?!
Sziasztok! Itt vannak a kicsikék!:) Majd csinálok róla rendes képet is, ezt a Hungaroring bejárata előtt lőttem!:) Ma megtudtam milyen kettévágni a levegőt!:) 10e/perc-nél elég durva, gyorsan le is álltam! (14-et forog) De olyan kis kezesbárány! Megyek 50-nel és 4-ben kényelmesen lehet előzni!:) Stabil, szép, gyors, lassú, hangos!:)
Az enyémben meg lehet valahol puncimágnes!Mert amióta megvan,az olyan csajok is integetnek,akik ha leszállok róla átnéznek rajtam!
Siófokon olyan-de-olyan néni integetett,meg "Hellózott",hogy a tankon horpadás lett volna,ha az ülés nem ivel fel rá!
A fele királyságom az övé lett volna nyomban!
Ezt egy konkrét matematikai egyenlettel vázolom is:
0/2=0
Nem arról volt szó, hogy nem lehet tönkretenni egy jó blokkot de mindegy... Most írná oda azt, hogy egy állat voltam, széthajtottam az előzőt és rakattam bele másikat? Te felhívnál egy ilyen hirdetést?
Majd jovore.