Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért tönkre lehet tenni egy jó blokkot is, pl nem cserél olajat és elfogy, stb.Haveromnál van pl most egy 2004-es F-es annak meg nem jó a váltója pedig van vagy 25 ekm benne.
Ez csak egy ügyes szöveg annak palástolására, hogy az eredeti blokk kiseggelt és ezért került bele másik... Őszintén, ki az az állat, aki egy jól működő blokkot lecserél?
sztem pont hogy kevesebbet kéne.. mert jóval áramvonalasabb a csupasznál. A plusz olajhűtő meg fogyasztásnövekedést miért eredményezne?
de az is lehet, hogy valami feminin "lexikon" címe
Szerintetek hogy van ez?:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs500_f_japan-4097
486
hallottatok ilyent hogy az F-es többet fogyasztana?
elvileg ugyebár a motorblokk mind japán? Max a motorösszeszerelés történt Spanyolországban 2004-től.
netán a pro/kontra egyik szereposztás szerint érintett neve?
Rika! Koromnál fogva, a pettinget értem.
A re (vissza, előző,) sem okoz igazi nehézséget...
Ám a tina selypített változata, már igen!
Ja, összesen fél deci, tehát elég hengerenként 2 köbcenti.
Ez csak azért kell, hogy ne tudjon összenőni a gyűrű a hengerfallal!
Ha garázsban áll, ahol nincs fagy, akkor vedd ki az akksit oszt jónapot!
Ha hideg párás helyen áll, akkor akksi ki, gyertya ki, fél deci olaj bele, gyertya vissza, kipuff betöm, ennyi!
Tud valaki egy jó linket, ahol a motor téliesítését írják le? Nem mintha annyira szeretném, de nemsokára külhonba távozom, így nekem a szezon sajnos a legszebb idő előtt ér véget...
retinapettingelhetnékem van!

legyen már péntek, no!
Hajnali 2-kor? De lehet benéztem :) Képek várósak!
hát akkor: gratula!
és ha kipihentétek magatokat, egy fotót dobjatok!
Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az aggódást! Remélem jól megleszünk a GSR-el! Az egykerekezést nagyon igyekszem kerülni, valószínűleg hülyének fognak nézni a sporttársak az utcán, hogy ezzel a motorral miért így megyek! Mint mondottam nem szeretnék vele száguldozni. Én úgy vagyok vele, hogy inkább tartok egy kicsit a motortól mintsem vagánykodjak vele!

Szép napot Nektek! (Kb most jövünk hazafelé a kicsikével!:))
Mármint nem akarok!
Nem akartok utána számolni!
a legtutibb!

asszem, ennél agymentebb, futurisztikusabb teória nem igen lehet!
Neked egy egész zacsesz dunakavics jár!
Ott csak a benzin is több mint 1 milló volt
Gyári csomagolású merevített légypapír a doboz tictac mellé... Speed'Mekkgájvör'loader szerint: a légypapír rögzíti a dobozt, amit menetiránynak háttal, nyílással lefelé rögzítesz a kormányon. A légypapír másik végét duplában hajtogatva merev, felfelé ívelő pályát készítesz a nyílás alá. Mikor 200as tempónál nagy ügyességgel kinyitod a tictacot a szemek kiugrálnak ,de nem esnek le, a papírra ragadnak és út közben vígan szemezgethetsz. Mindennek lényege: NEM KELL MEGÁLLNI KAJÁLNI ÉS CSAK 2 KALÓRIA Vagy ez így túl elrugaszkodott/beteg?
nem cserélhetnénk el valami másra?
mondjuk egy lónyálas verzióra?
netán.

és én az azzal való rohanást is értékelem, de hogy abból tuti nem lesz semmi, az is biztos!
jó-jó!
na, de mi van akkor, ha olyan szitu áll elő, hogy sehol egy bontatlan sör/cola?

ja, vagy úgy!
vigyem a kiürült dobozt magammal, és mintegy extrahasznosításaként a szitunak, tenyésszek muslincát, miket majdan felzabáltatok a raptorjaimmal?
nem.
még nem.
de lesz még olyan is.
gyúrok rá.
:-)
ha szerzek egy egyszerűbb gépet, akkor a hétvégén lesz olyan is.
Ez nem magyarázat, ez tény!
Majd meglátod!
Megoldás: inni kell!
De ezt nem a motorról csináltad menet közben?!