Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszcsíííííííííí! Ma hazafelé egy sporttárs elhúzott mellettem egy BMW-vel és ú is mutatta, hogy tetszik neki a hangja! Elég agresszív!:D Majd teszek fel vidit is minnyá!

Mellette csak így bírod ki ---
Nice! A kipufos kép nagyon adja, szinte művészi
Tettem fel képeket az új vasról!:) Ha valakit érdekel, check it!:)
Ezt most találtam, lefotóztak minket a túlpartról

http://galeria.index.hu/belfol...
Na csak sikerült megkerülni a Balcsit! Fürednél azért elkapott az áldás, de rosszabb volt Badacsonynál a 100km/h-s oldalszél
Egyik kép Siófok, másik Keszthely.
Mivel az utóbbi időben sikerült bőkezűen szponzorálnom a jardságot sebességtúllépések miatt (ennyiből már radardetektor/hárító/ föld-föld rakéta is beszerzésre kerülhetett volna) most igyekeztem betartani mindenhol. Így lett pihenőkkel majd 5 óra. Ízi rájder... ennyi. Azért a vihar megérkeztével már kapkodósabb lett az uccsó 40km.

Széles utat, jó időt mindenkinek!
Azt mondta tesóm, hogy az idő miatt nem akar messzire menni...! Szóval ezt most kihagyjuk, de szeptemberben összehozhatunk valamit!:)
Jónak tűnik, megbeszélem tesómmal!
Brutális, mi asszem 2 hete voltunk ott, a GS-en a középsztender koptatója igencsak elkopott
Miva?:D
Persze.8:15 M3-M2 shell kút.Go szlovákia 577-es.
Inkább más alatt legyen A!
Zoli, van kedved gurulni egyet bátyámmal meg velem vasárnap ha jó idő van? szalaitomi@fibermail.hu Ide írhatsz mailt, olvasom naponta többször! (Más is jöhet, tesóm a Mátrát említette)
Szép, de ezen nem is csodálkozom
Én is viszek neked egy meglepit, amit megbeszéltünk múlthéten!
Gratula, szép munka! Kb így kell pakolni. Annyit tennék hozzá, hogy a doboz tetején levő doboz alá tegyél egy valamit. Rongyot, ilyesmit. Mert ha nem, összekaristolja a műanyagot.

Kiderült, hogyan-mikor jössz le Tősre?
Reggelt!:) Legfelül a pizza ficcen? Éniskérek! Minnyá megyünk a GSR-el eredetiség vizsgára!:S
Ez nem kispálya! Hiába a hölgyek a pakolás mesterei
Erre még fér! Legalább egy karton sörnek helye van...
hiába, nagyon korán van még: a demonstratív kép meg lemaradt
jelen időpont előtt némileg fél órával ezelőtt lezajlott a felmálházott terepgyakorlat.

a látszat csal, ilyen kicsi a kupac, 10x olyan súlyos.
a sárga vödör voltát nem érdemes figyelmen kívül hagyni.

némi meglepi van benne tőserdei résztvevők számára.
szurkoljatok, nehogy majd útközben elhagyjam!
khm.
van már szerződéstervezet legalább?

csak mert annyira megfontolt, és visszafogott lévén, nem ugrom fejest mindenbe.
felfúrták? smiley-t festettek a hengerfejre jól látható helyre? Vagy Hello Kitty-t? Hát lehet rá kellene kérdezni

A legértelmesebb tuning talán egy kipuff, hozzáigazítva a bemeneti oldal is, és akkor hang is van, meg 2-3 le plusz. Csak el ne égjenek a szelepek...
na én még nem hallottam ilyenről! Gs-t Tuningolni?
?