Nekem elkopott ez a kuplung alatti biztonsági kapcsoló, az előző tulaj mondta, hogy nem működik, ne birizgáljam. Hát szervizben kivették ,de nem volt nekik, visszarakták. Erre a kúton hagyott ott 3 nappal később Veszprémben. Szerencsére társak betoltak, hazajöttem. Másnap irány Pest, és 1250 Ft-ért már szerelhettem is be a vattaúj műanyagpöcköt.
1., Rablás az egész!
2., Azt a technikás indulást lógó kábelekkel nem akartam véglegesíteni.
3., Nyugodt lelkiismeret :)
Sürgősen keresek Suzuki GS 500-ra gumigarnitúrát. Méretek 110/70 R17; 130/70 R17(bár ezt lehet itt nem kellett volna leírni:D). Ha hallotok valamit a témában, szóljatok légyszi!
köszi!
Üdv: Papajohn
Bár a KTM kapott hideget,meleget! egy útszélén megálltunk és leomlott a árokpart! Aszhittük Daruval kell majd kihúzni de 8embernek sikerült kötéllel! És a legdurvább,hogy tükör tört le és fejel lefele volt a motor mikor beleesett!És még járt a motor!Ez nem semmi azért,hogy ezt is kibírta pedig több mint 1m volt a víz
2 év 5 hónap alatt 62ezer km!
Többször is mentem napi ezer km felett.
Nekem, bejön!
Neked meg Erik respetty. És mi a vélemény a banditról, mint túragépről? Ajánlanád?
Örülök ha heti öccáz megvan, az is munkábajárósan. Hétvégére már nem fussa.
néha vacakolnak a billentyűim.
köszönöm, haladgatunk.
Erik!
elhiszed, hogy irigyellek?
mennék én többet is, de ennyit engednek a szabadnapjaim keretei.
lehet, nem is Pestre kellett volna költöznöm?
Én hetente megyek ennyit, havonta olajcsere.
1., Rablás az egész!
2., Azt a technikás indulást lógó kábelekkel nem akartam véglegesíteni.
3., Nyugodt lelkiismeret :)
a túra 277 km-rel zárult, és summaban 1472km a majd' 3 hét alatt.
szóval, igyekszünk, igyekszünk.
széles utat, gumifákat...:)
A GS-re bárhol találsz gumit... gyakori méret. A súly-sebesség indexekre figyelj a vételkor.
Valakinek van itt akciós forrása, majd jelentkezik... jó tapasztalattal, viszonylag gyorsan jön "féláron" gumi Németországból...
Még egy combos hét és visszatérek "mindennapraide"... egyelőre a visszaolvasás is gondot okozott, de megvagyok!
OSZT, JÓcccccakát!
Sürgősen keresek Suzuki GS 500-ra gumigarnitúrát. Méretek 110/70 R17; 130/70 R17(bár ezt lehet itt nem kellett volna leírni:D). Ha hallotok valamit a témában, szóljatok légyszi!
köszi!
Üdv: Papajohn
Ahogy Erik írta. Engem is megszívatott egyszer... vissza kell dugni a kuplung alatt a csatlakozót a biztonsági kapcsolóra...
Azóta, ha eszembe jut mindig rányúlok!