A GSR-ekkel vigyázz, elég nagy számban meg vannak törve. Természetesen nem azt mondom, hogy amit leelőlegeztél, az is, de ha nem ismerőstől van, nagyon meg kell nézni.
Nagyon nem féltelek, hiszen tudsz vásárolni!
Minden motor annyit megy, amennyire húzzák! Ráültem a GSR-re és sokkal nagyobb menetstabilitást éreztem rajta mint a GS-en! Mondjuk ennek lehet oka a 180-as gumik!:D 95%-os Dunlop gumik vannak rajta!:) Egy kezesbárány! 6-ban 50-nél odahúzol neki és szépen gyorsul, nem dadog le, jókis nyomatékos moci! 8000-nél pedig előjön belőle a vadállat és.....! Szóval az elején tuti nem nézem meg mit tud. Előbb szépen összeszokunk, ismerkedünk, aztán ha már érzem a motort tökéletesen, megnézzük mi is történik akkor....! Jó éjt Nektek!
hát ezért is szép motoros élet:
"ma /tegnap!/ Sz.fehérváron 2óra körül épp elhaladtam egy oly motor cbf 5ooas mellett ,amilyen néked van. fekete,női vezető,s átfutott a gondolatok között az előző írásom akkor...:-)
a sisakra nem emlékszem.."
ezt egy motoros fórumon írták nekem.
és valóban én voltam, és a srácot nem ismerem.
de királyságos, ha már úgy felismernek, hogy még éppenhogycsak itt-ott jártam.
csak a zsaruk is nehogy ilyen szimattal rendelkezzenek, mert akkor jajj nekem!
Úgy, hogy az első tulaja egy ügyvéd volt, ő ment vele 7500 km-t, bevásárló motornak használta. A 2. tulaj egy kereskedő gyerek volt (ismerősöm), és miután ő a 3 boltjával van elfoglalva, nem nagyon használta. Én 10.045 km-rel vettem meg tőle, és egy szezon alatt mentem vele ennyit, nem nagyon volt idén sokat túrázni. Garantáltan ennyi van benne! Jó mi?:) Amit veszek GSR-t, abban is 12300 van! Hát na....jól tudok vásárolni!
Jelentem 3 órával ezelőtt lefoglalóztam egy GSR600-ast! Szerdán megyek érte! Ha valakit esetleg érdekel, a jelenlegi GS500 eladó! 2003-as, 11.400km, szép állapot, bukócső, stb. Aki esetleg tud valakit aki szeretne ilyen mocit az írjon!:)
emberek! kedvelem szellemeteket, mely jellemetek gyermeteg eleme.
az időt estére hagyván haladni, jelentkezem, s majd a megfejtést is közzé teszem.
annyit még, hogy a motorhoz tartozóvá tett, elegyengetett közegidegen darab.