Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Már megint több nap lemaradásban vagyok, elég volt utánolvasni...
Én is szeretnék mind a DVD-re, mind a bajai halászlére jelentkezni! Már alig várom, arra még nem jártam,és még ilyen "messze" sem voltam a motorral.

Mellékelem a listát a könnyebség kedvéért:

NO akkor kinek kell DVD?
MOST A TESZTNAPOS DVD-ről van szó!
Akiről tudok azt odaírtam......
SZOMBATIG várom a kérést hisz akkor még ki kell irnom többet....

Gs500 - Erik64 +Ani 64
DVD Gs500 - Hbali+Asszonypajti talán. (Ha lesz neki bukó) 1 A menü + 1 B menü
Gs500 - Blue + Sárkány 1 A menü + 1 B menü (sárkány csak 50%....könyörögni nem fogok:-)
SV650 - Budmyke + Dr. Szöszi Cbr 125 R (Mindkét esetben 50%) 1 A menü 1 B menü
DVD GS500 - Nyuszikusz 1 marhapöri +Niki (50%) halászlé (50%)
DVD GS500 - esSO + Dorina 1 A menü

DVD Gs500 - Teddy
GS500F - N.Tibi + né
GS500F - Goliát
FZ-6 - Á. Zoltán
xxx - Kati (50%)
Gs500 - Henrik (kacsa, hápi)plussz egy asszony

TDM850 - Kucs+Teca (csak egy adag halászlé)
? - Pólómester
Kawasaki GPZ 500 - Kata&Walter
Gs500 - B.Gábor +asszonka
GS500 - Djjago + 1 marhapöri
GS500 - Tibkin - halászlé + DVD
GS500 - technoid + asszonka - 2 adag halászlé (bátorkodtalak beírni, remélem, nem baj... )
Benne vannak az ilyesmiben, gond nélkül!
Te Teddy! A szüleidet kellőképpen kiakasztottad már a vasárnapi összeröffel? Nem mondták még, hogy költözz el?
Persze, hogy lehet. Nem lesz adagra kiszámolva, csak a nagyságrendek miatt kellett, hogy tudjam az arányokat.
Sőt kétszer is lehet szedni, sőt enni kell, amennyi belétek fér!
Nem nem, bármennyire fáj is, a Tiéd!
Az enyém csak kb júniusban fogy el.

Kaját lehet úgy, hogy 1 hal 2 csusza? A gyerek nekem sem halas sem marhás. Félig Nyúl!
Lehet, hogy ez nem szakszó?
Azt értem alatta, hogy visszaugrik alapba, mikor már jól eltologattam azt a k...va négyzetet az ország másik végére. És kezdhetem előről!

Elvileg én a Némedi úton érkezem majd a Lidlhez, az 510-esen. A Soroksárin jövök le, felesleges tekeregnem másfelé.
Majd jól meggazdagszom rajtad... eladom neked a Nyuszis sprayt 100% haszonnal!
Vagy, ha így marad, sorsot húzunk.
Gyerekek!

Mi van Ratesz komával? Tud-e valaki róla... eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

Ratesz! Itt a Föld jelentkezzzzzzzz...zzzz..zzz...
Vagyis mégse, túl lassú voltam!
Így nem lesz nyuszis spray-om!
Szerintem "karosszéria" nélkül nem nagyon leszünk úton. Egy farmer meg elfér majdnem az ülés alatt is, vagy egy könnyű hátizsákban. Én az útra ajánlom a motoros cuccost, utána meg átvedlesz maximum...
Ha nincs más, én jelentkezem!
Vasárnap nyélbe is üthetjük az üzletet.
kösz a tippet, nem ismertem azt az öblöt.

most már csak a többieken múlik, hogy hogyan döntenek. nem szeretném, ha úgy tűnne, hogy miattunk kényszerből meg kell állnotok. az sem gond, ha simán felzárkózunk a csapathoz és megállás nélkül továbbhajtunk.
Döntsétek el!

a progi tetszik. még egy kérdés. Ti beöltöztök full motoros cuccba? nem lesz az kényelmetlen? én azon gondolkodom, hogy alulra sima farmert húzok.

ja, és a menü. mi HALAT kérünk! tehát 2 adag rendel!

üdv
t
Hi!

Ahogy látom az indulást, Soltról jönnek el 10.30-kor. Tehát valamikor 11.15-11.30 körül lesznek az M9 körforgalomnál. Ha a becsatlakozáson töröd a fejed, akkor van egy jó megálló a közelben. Budapest felé hagyod el a körforgalmat, és mész kb. 1,5 km-t. Bal felől lesz egy terménytároló telep (Dusnok előtt), Borsoshát Kft. felirattal. No, annak akkora öble van, hogy 40-50 motor is lazán befér, és nem hátrány, hogy megállhatok ott, ugyanis a cégemnek köze van ehhez a telephez. Blueék is észrevesznek, mert egy egyenes szakaszon van.

Blue!
Ha elhagyjátok Dusnokot, akkor jobb felől kb. 1km után látsz 8 egyforma (fehér) terménytárolót, KITE felirattal. Ennek behejtójáról írtam technoidnak...

Program:
Azt hiszem én is felmegyek ehhez a tároló telephez. Innen Teddy rezidencia és a motorok biztonságos (udvari) leparkolása. Innen séta kb. 300 m Teddyék kocsmájába, ahol ebéd, ismerkedés, beszélgetés, fényképezés...
Aztán, ha mindenki böfizett az ebéd után, egy jó karikát teszünk a városban. Gépi fagyizó felkerestetik a főtér mellett, és nyalunk, közben ismerkedünk, beszélgetünk, fényképezünk. Itt eldöntjük, hogy elgurulunk-e Szálkára ismerkedni, beszélgetni, fényképezni és utána tér vissza mindenki az 51-re, vagy annyira jó lesz nekünk Baján, hogy innen indul haza a csapat.

Szerintem időben hazaérsz a koncertre, hiszen van aki Bajától még egy laza 200-240-et megy majd haza...
Plexi megrendelve. A bukócsövön még gondolkozom, mert a rokonom is bevállat egy készítést. Ha azonban nem kezd neki hamarosan, akkor megalkuszunk...
sziasztok!
BAJAI BULI téma

Az 51-esen, amikor gurultok lefelé, akkor mi tudnánk csatlakozni az M9-es végénél valahogy? van ott egy körforgó, sajna parkoló nincsen...
igen, ez azt jelenti, hogy valszeg én is mennék asszonkával!

egyébként hogy nézne ki a program pontosan?
délelőtt 10 előtt valamikor érnétek az M9-es végéhez, Fél 11-re Baján vagyunk. kaja, ismerkedés, mert ugyebár én még sajna egyikőtökkel sem taliztam. igaz, mivel sokan filmsztárok volnátok , így simán megismrerek majd mindenkit...
Kaja után volna gurulás, vagy onnan már csak hazafelé.

mi 16h körül mindenképp eléindulnánk hazafelé, mert este koncertre megyünk. Tömeges hazaindulás van esetleg tervezve? Jó lenne csapatban gurulni, én eddig még csak trióban utaztam legfeljebb.

az 51-esen a lefelé gurulást hbali te szervezed? esetleg jól jönne telszámcsere, mondjuk megcsörgetnél, mikor indultok soltról lefelé.

üdv
t
Sziasztok

Csak olvaslak titeket, de nem tudok hozzászólni a bajai guruláshoz, de legközelebb megyek én is.
nem tudlak követni...
oks.
Blue: írtam nekd, amikor felvetetted, de nem reagáltál. Most megkértem egy barátomat, h vegye meg. De semmi probléma, mert amúgy is fogyóeszköz.
Ha a láncspray-re gondoltál (..."akkor kettő lesz nekem..."), akkor hozd vasárnap. Átveszem. Az enyém úgyis fogytán van, május végén úgyis vennem kellene...
? nyuszika! az egy dolog hogy megrendelted - mert most csinálom.....
vagy valaki- akinek már megvan leirja neked?
Akkor 2 lesz nekem, mert már megrendeltem....

Valakinek esetleg?
NO akkor kinek kell DVD?

Gs500 - Erik64 +Ani 64
DVD Gs500 - Hbali+Asszonypajti talán. (Ha lesz neki bukó) 1 A menü + 1 B menü
Gs500 - Blue + Sárkány 1 A menü + 1 B menü (sárkány csak 50%....könyörögni nem fogok:-)

DVD Gs500 - Teddy
GS500F - N.Tibi + né
GS500F - Goliát
FZ-6 - Á. Zoltán
xxx - Kati (50%)

? - Pólómester
NO akkor kinek kell DVD?

Gs500 - Erik64 +Ani 64
Gs500 - Hbali+Asszonypajti talán. (Ha lesz neki bukó) 1 A menü + 1 B menü

DVD Gs500 - Teddy
GS500F - N.Tibi + né
GS500F - Goliát
FZ-6 - Á. Zoltán
xxx - Kati (50%)

? - Pólómester
De azértköszönöm a segítséged!
NEEEEEEEEEE!

Hápi már intézi!