Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No ez az igazi sufnituning:-)))

A felszerelés után azonban csinálj egy beállítást is! Hiszen az gép nema GS dobjára van beállítva!
hosszú távon kinyirhatod a motorot!
Ez igy van:-)
150km/ó vagyis 7500-as fordulat a GYÁRI ÓRÁVAL! ez nekem is a sima menet.....
A Fácános phenő útán jön egy hosssssszzzzzzzúúúú lejtő.....ott felment 160-ig (8000-res fordulat).....

Ez van!
Fojtot motor......
Amugy a digi óra csak 144-et mért 8000-nél.......szóval NEM 160-al mész:-)
Gs500 - Erik64 +Ani 64
Gs500 - Hbali+Asszonypajti talán. (Ha lesz neki bukó) 1 A menü + 1 B menü
Gs500 - Blue + Sárkány 1 A menü + 1 B menü

Gs500 - Teddy
GS500F - N.Tibi + né
GS500F - Goliát
FZ-6 -Á.Zoltán
? - Kati (50%)
Gs500- Henrik (kacsa, hápi)plussz egy asszony
GS500-esSO + lány
TDM850-Kucs+Teca (csak egy adag halászlé)
? - Pólómester
Kawasaki GPZ 500 - Kata&Walter
Gs500-B.Gábor +asszonka
Suzuki Gs 500 F
Eladó egy Suzuki Gs 500 F típusú túrasport moci, 2005 10. havi, 6800 km, kék-fehér, irányár 990.000Ft, hitelre is elvihető. Érdeklődni a 30/566-16-78-as telefonszámon.

Ez kb egy 100-sal ár alatt van. Érdemes felhívni. Elég sok az érdeklődő a mocira...
Sziasztok!

Szertnék venni egy gs500-ast 2002-től érdekelne!
Mennyi amennyiért megéri megvenni ezt a motor?
Ha tudtok valami alkalmi,vagy jó vételt kérlek szóljatok,
vagy ha van valakinek valami enyhén törött és olcsó
az is érdekelne!Szeretnék én is gs500 tulaj lenni!
Bajai Kaja Party - április 29. vasárnap

Gs500 - Erik64 + Ani 64
Gs500 - Hbali + Asszonypajti talán. (Ha lesz neki bukó) 1 B menü és 1 A menü
Gs500 - Blue + talán itt a sárkány
Gs500 - Teddy
GS500F - N.Tibi + né
GS500F - Goliát
FZ-6 - Á.Zoltán
? - Kati (50%)
Gs500 - Henrik (kacsa, hápi) plussz egy asszony
GS500 - esSO + Dorina
TDM850 - Kucs + Teca (csak 1 adag halászlé)
? - Pólómester
GPZ 500 - Kata&Walter
Gs500 - B.Gábor + asszonka
GS500 - Nyuszikusz+vszeg Niki barátnőm (50%)

azt, h ki mit kér nem kéne jelezni Teddynek? Ezt kérte, ha jól csal a memóriám.
Bajai Kaja Party - április 29. vasárnap

Gs500 - Erik64 + Ani 64
Gs500 - Hbali + Asszonypajti talán. (Ha lesz neki bukó) 1 B menü és 1 A menü
Gs500 - Blue + talán itt a sárkány
Gs500 - Teddy
GS500F - N.Tibi + né
GS500F - Goliát
FZ-6 - Á.Zoltán
? - Kati (50%)
Gs500 - Henrik (kacsa, hápi) plussz egy asszony
GS500 - esSO + lány
TDM850 - Kucs + Teca (csak 1 adag halászlé)
? - Pólómester
GPZ 500 - Kata&Walter
Gs500 - B.Gábor + asszonka

INFO
Hát akkor már meg is találtad a megoldást!
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy kis motort. Igaz nem GS, de legalább suzuki. (250ccm,4henger,16V)
Mivel a motoromon a kipufogó elég csúnyácska volt, sikerült jó áron hozzájutnom egy GS500 gyári végdobhoz. Ma hoztam össze a leömlőkkel, és végülis eléggé esztétikusan fel is hegesztődött rá. A bajom vele, hogy olyan halk lett mint egy villanymotor.
Segítségeteket szeretném kérni ,akinek már van(volt) tapasztalata ilyen téren ,hogy tudnám hangosabbá alakítani a végdobot. Én a végnyíláson található furulya kiiktatására gondoltam rögvest, mert igazából nem szeretném ,hogy üvöltsön, de azért tisztességes, motorhoz illő hangot szeretnék.

Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!

Pár hete téma volt a csúcssebesség, biztos emlékeztek. Na akkor hirtelenjében írtam is a totalbike.hu motordokijának. Innen is köszönet a tanácsért. Bemásolom az egészet:

Suzuki GS500 típusú motorom végsebessége mindössze 150 km/h
Csak ellustult?
2007. április 24., kedd 9:44

Néhány hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy 2004-es évjáratú, 34 lóerőre fojtott Suzuki GS500U típusú motornak. A problémám a következő. A motorommal elért legnagyobb sebesség 150 km/h volt óra szerint, ami ugye felfelé csal. Kérdésem: mi lehet az oka az alacsony végsebességnek? Más tulajok 160 feletti sebességekről beszélnek, és a neten fellelhető adatok alapján valóban 160-170 között kellene megállnia az órának. A motor kitűnő műszaki állapotban van, keveset futott (2700 km). Hozzátartozik a történethez, hogy az előző tulaj nagyon keveset ment vele, azt is 100-as tempó alatt (Nem volt jogsija sem). Kis méretű plexim van, jómagam 185 centi és 80 kiló vagyok. Mi lehet a gond? Ellustult volna a gépezet? Esetleg karbiszinkron? Próbáljak meg máshol tankolni? Nem tudom, mire gondoljak.

* – Motordoktor

Kedves Tecnoid!

A végsebesség pontos mérése nagyon nehéz dolog. Elmondásokra, neten írt adatokra hagyatkozni bizonytalan, sok benne a szubjektív részlet. Különösen nehéz a helyzet az olyan modelleknél, ahol az utolsó fokozatban nem forog el a motor a leszabályozási fordulatig, hanem valamiféle kímélő (overdrive) fokozata van, ugyanis ha egy kicsit lejtős az út (1%), már akkor 5-10 km/h-val többet fog menni.

Ezenkívül nagyon sokat számít a motoros ruházata, testtartása, hiszen 120 km/h felett a légellenállás már meghatározó a szükséges teljesítmény szempontjából. Szintén a szubjektivitáshoz tartozik, hogy ki meddig engedi kiforogni, meddig van kifutás, meddig tartja csutkagázon a gépet. Ha 5-10 percig, akkor nyilvánvalóan hátszélre, vagy lejtőre várunk a jobb eredmény érdekében. A nagyotmondást pedig nem is említem.

A sokáig lassan használt motor valóban ellustulhat, néha ez érezhető, azonban 2700 km-es korában még olyan ellustulásról nem beszélhetünk, amit egy autópálya menettel ne lehetne megszüntetni. Természetesen nem zárhatjuk ki azt sem, hogy a motor beállítása nem tökéletes, talán ezzel kellene kezdeni, de hangsúlyozni szeretném, a GS500 esetében 185 cm-es, 80 kg-os vezetővel, ülő pozícióban (nem a tankra fekve) a 150-es végsebesség nem utal hibára.
Voltam a Suzuki Hollósnál.
Szerintük vezérmű tengely. Cserés.
És szériahiba. Ha minden igaz, ingyen cserélik egy nap alatt.
Nagyon jól mentél. Jó romettel gyorsabb vagyok.
Előfordul az ilyen. Én is egy szinte 0 km-eset vettem. A srác annak idején szerette a Simsont aztán mikor megtehette hogy megvegyen egy GS-t ,megvette de nem jött be neki inkább egy sportos autoba szeretett bele, azt kényelmesebbnek találta stb.
Miért te még nem vettél semmit amiről aztán kiderült hogy nem is kell vagy nem jó? Mondjuk egy ruhadarab cipő vagy mondjuk valami kaja Én már vadi uj autot is adtam el mert nem tetszett
Igazad van, erre nem gondoltam. De ha 2007-ben került volna hozzá, se érteném miért vette meg újonnan, hogy aztán 1200 km-rel eladja. Elég magas km-enkénti ár jön ki, ha nem csak a fogyasztást, de az amortizációt is nézzük.
OK
Bali!

Hagyhatod is:-) Találtam egy rahdelit:-))))

De a Gs500-as érdekelne - mert hamarosan frissülni kellene az oldalnak:-)

óVasárnap majd dumálunk, mert pl a taglistát is szeretném kicsit feltuningolni......
Így lehetséges hogy te pár dologban jártasabb vagy......

Az elkpézelés:
Oldalt csúszka menü......
Névre kattint....kijön egy oldal.....kicsit futurisztikus külsö......benne egy kép....alatt adatok.....és mellette egy videjó...... (pár sec-es.... az ember egy adott jelmondata........PL Budmyke: Küzdj a szélel.......)
Olyasmi mint ami pl most hétvégén volt a műrepülő bajnokságon....
kezd derengeni...

megnézem, hogy mit tehetek érted.
De dobhatnál egy mailt, hogy konkrétan mivel foglalkozik. meg ha tudsz képeket küldeni a dögökről az is jól jönne.De ha tökmindegy, hogy milyen halak lesznek benne, akkor vadászok a netről.
No ez már király:
http://www.aqua-vin.nl/aquariu...

Csak a felírat ugye:-)
alami ilyesmi kőne...csak szebb:-)

http://www.layoutcodez.net/fla...
és persze nem kell bele a felírat......max annyi: "FÁRDJON BELJEBB"
Elenben ha ez egyben gomb is akkor az ugye a "fooldal.html"-re mutason
Természetesen élet:-))))

Gondoltam hogy beteszek intronak egy vidit - de az ugye ki...szott nagy fájl.....
Nem muszály ám 25fps-sel játszódnia:-))))
elméletileg, ja.

a gs-el nem van gond, de a halas az keményebb dió. milyen legyen rajz szerű, vagy életszerű?
Hbali!
Offoljunk egy csöppet

Mivel nagyon ajánlottad magad:-)
Kéne nekem egy SWF koncepció:-)))
Vagyis 2......

Az egyik egy csik AKVÁRIUM....halakkal.......
Mondjuk 900*350-es csik.....
És ugyanez 150*580-ba:-)
Anyámnak akarok csinálni egy ilyen akvarisztikás oldalt........

A másik egy X tájképen közeledő GS500........ Egy amolyan főoldalba illő cucc (rád bizom hogy naked, vagy F-es....) bár a legjobb lenne mindkettő......VAGY az enyém:-))))

NO ? Megoldható?
A Suzuki Hollós motorszervíze szerintem fehérvárnál közelebb van...
~20 szemben az 50-el.
És még közlekedésem is van hazafele.
Sajna csak jövő szerdán tudják fogadni, de még ma du megnézik.
JA:-)))A lényeg:-))))

Szóval tökig rángatva a gázt........ (nagyjából végig 7500-8000-es fordulat........) és ugye folyamatosan....az M5-ösön......
6,25l/100 a fogyim........
No ennek annyira már nem örülök:-(((
Egy 5-ös jó lenne inkább:-)))