Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dzsoki!

Jönnek még bikerek Eger citiből....
Az AKMT fórumon ott a telszám..... ha gondolod csörögj rá a kollegára és akkor nem kell egyedül jönnöd Miskolcig.....
NO!

JÖN a sárkányka.....
Ellenben azaz jutott az csalánverős témában - hogy mi lenne ha kocsival jönne és akkor tudna olyan emberkét is hozni aki nem tud most motorozni?
PL Szaminak mütétje volt......így lehet hogy eljönne, de ugye motoron most nem utazhat.....
Rendben, akkor egy órán belül meg is lesz a rendelés. A többit meg majd megbeszéljük.
Igen, ezt írtad!
Konkrétan: megköszönném akkor, ha rendelnél nekem egyet!

(Itt az előzményt akkor biztosan nem olvastad.)
Sziasztok!

Van egy eladó felnigarnitúrám (első-hátsó!) GS 500-hoz 19.000 Ft-ért. 06202049320
Elfelejtettem volna írni?! Nem kizárt... ammennyire szét vagyok mostanság csúszva.

Szóval, bemegyek, megrendelem, onnantól 3 hét maximum és itt van. A füstszínű plekó 5000 HUF. Az eljuttatással lehetnek gondok, mert ha postázom, akkor ugyan ott vagy majdnem, mint a Szentedrei úton. Ha viszont ráér az egyik túrán, vagy összejövetelen, akkor ennyi az ára. Ma meg is tudom neked rendelni, mert megyek arrafelé...
Hi Teddy!

A plexivel hogy áll a dolog? (Még nem reagáltál, bár nem akarlak siettetni.)
Működhet úgy, ahogy írtam vagy keresgéljek?
Nyussz!
A téglás projekt ügyében kieresztettem a csápjaim... ígérni még nem tudok, de várom a visszajelzéseket. Nem kizárt, hogy lesz belőle valami.
NO meg ugye felülne e mögém:-))))
JA:-))))
20w50-es olaj gondja:-)))))

Hidegben nem indul tőle a motor:-)))))
Reggel 30 percig imádkoztam hogy az akksitőltö tegyen bele egy kicsit - .........igy nem késtem el ugyan, de csúcson jöttem végig.........

1x beindult, azt leállt......
utána már csak kerreget....majd leszoptas az inditómotor az akkut.....
30 perc töltés......középállvány......1esbe pakol.....megpörget kerék.....indulás.......és Siker:-))))

Szóval féldöglött akkuval vigyázázni:-)))
Még véletlenül se hozzon! Ez szerencsejáték lesz, ami a halba lesz csomagolva, az lesz a lében... természetesen a többi belsőséget a cicák kapják.
Viszont legközelebb egy ikrás rántottára benevezek a barátnődnél, ha arra járok.
Nem is rossz gondolat ez egy újabb kajaparty életre hívására...!
A hátsó cucc videjója a TESZTNAP végén van fent tudtomal!
Már gondoltam rá Én is, csak ugye még nem tudom a FIX választ - igy fölöslegesnek tartom az könnyelmű igérgetéseket.......
Ez lemaradt: haltej helyett nyusszos kávét kérünk!

Egyébként tisztában vagy vele, hogy mi is pontosan a haltej?
Blue!

Én is gratulálok a videóhoz!
A szakmai bakikra most nem térnék ki, csak egy kérdésem lenne! Ugye a hétvégi lötty nem ebben a bográcsban készül?
Szia Nyu!

Niki ne hozzon semmit a lébe, mert a bajainak az a lényege, hogy üres zsíros sós víz. Azért tesznek bele tésztát
Nem írom át újból a listát, de 99%, h ketten megyünk, és akkor a hallé is 99%. Niki kérdezni, hogy ha tud, akkor hozzon-e ikrát, vagy haltejet.
Megnéztem az olajcserés filmet, tök jó!
Blue ha már motor alá feküdtél megmutathattad volna hogyan kell a hátsó rugóstagon állítani + tapasztalatokat megosztani a fokozatoknál.
Na majd legközelebb, légyszi ha lesz rá kapacitásod csináld meg!
Blue!

Előre is bocs, ha eretnek a gondolat! De mi lenne - csak ha a nejed nem jönne -, ha lehoznád Katikát?
Tényleg nem a te farkaddal akarom verni a csalánt, csak vhogy eszembe jutott:
Bud felvetette (vagyis az ő Zsófija), hogy itt maradnának estére. Majd Nyuszi is csatlakozott elvben... neki sajnos program miatt ez a lehetőség kiesett. Szóval, HA jön a Budmyke házaspár, akkor valószínűleg nálunk alszanak. Blue, lesz itt még egy hely, esetleg szűkösen még egy... majd látjuk vasárnap, hogy mennyire gondoljuk komolyra az estét.
thx a raklapos boltnál leszek (LIDL) és indulhat a menet
http://www.hbali.fw.hu/

Itt megtalálod a pontokat!

Ha nem jön a sárkányom - akkor ismét mondom! RÁM NE VÁRJATOK az 1-es helyen, mert akkor letolom magam az M6-on, majd Dunaföldvárnál átmegyek Soltra........és 10:00-ra ott leszek

Ti meg NE siessetek! Mert a jogsi többe van 10-20km/ó többletnél!

Ha pedig jön? akkor az 1-esen leszek......

A lényeg hogy RÁM SENKI, SEHOL NE VÁRJON, mert még álmodozik a sárkányka......de most feltettem neki a döntés jogát.....reggeli határidővel:-)
és akkor a kérdésem hol lesz a kezdő pont honnan indulunk?és mikor?
NO!

Az a GS500 tulaj aki nem tudja hogy kell olajat és olajszürőt cserélni?
Annak itt a videjó:-)))))

Ennyi az egész....és kemény 20 perc hülyülés:-)

http://bole.extra.hu/bluevidi/...