Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szigetszentmiklós megteszi? tudok egy szerelőt.
Énisénisénis! mennyijé" adja kend"?
Szép jó estét!
Annyit írtok... :D Vissza kell követni! :D
Blue! ill. akinek már van tapasztalata külföldi vásárlással!

Az ebay-en találtam a mocimhoz egy egész jó táskakészletet, fele áráért. Tudna nekem valaki információt adni, ha én nyerném meg, akkor hogy megy No-ba a pénz átutalása, kell e hozzá Euro-s folyószámla, vagy hogyan működik ez?

Köszi a segítséget

heinrich
Üdv emberek :)

na még egy hét és megérkezik a kis GS-em
Teddy!

Úgy lehet, hogy marhapörkölt csuszával? Az mennyibe kerül?
Mert ez egy nyerő párosítás.A héten eldőltem tőle - vagy a hozzájáró sörtől? -, igaz, az lábszár volt , kis szarvassal megtuningolva, meg brindzovi haluski.

Mert ha mindenképpen hal, akkor én viszek magammal sűrítményt!
Most akkor mi van?

7074 vagy7076? Már mint hozzászólás!
Azért bírom, mikor egy azonos cég két képviselője ilyen összhangban nyilatkozik!
Én már régen kértem, remélem nem felejted., bár nem szokásod!
Teddy!
Ne haragudj, de már megvettem 5.800-ért.
Már nem bírtam a kiváncsiságommal!
Vasárnap láthatod!
Szia inkvisitor !

Milyen idős a géped ?
A kérdést csak azért tettem fel mert az é GS-em K5-ös volt (volt eladtam ) anna ugyanilyen baja bolt de még az elején kb 1000 km volt benne .A lényeg az ,hogy ez a cirippelés vagy csörgés vezérnűtengely hézagolási hibálya miatt volt .magyarúl ez annyit jeéent,hogy a vezérműtengely végénél lévő hézagoló alátétet kifelejtették belőle és oldalirányba el tudott mozdulni és ez adta ezt a hangot.Nekem még garancia időben történt a dolog úgy hogy nem került semmibe.Javaslom,hogy vidd el szakszervizbe (fullgas ( én is ott voltam)) megéri .
Ugyan már ! Miért lenne az a válaszom! Annál gyorsabban én se mennék. A max amivel mentem (2 személlyel 170 volt , 2 percig.)
Szombaton voltam Gárdonyban országuton . Volt egy robogós meg egy chopperes (egy köteg dobozossőrrel hátul) hát azok mindenütt 90-el mentek, ott is ahol 40-es tábla volt meg ahol 90-el lehet menni. Vagy 4 szer leelőzük egymást mert én szabályosan mentem lakott területen, kint meg 140-el. Egyébként én is félek az ilyen vadállatokktól: roka az lehet hogy nem megy a pályán de fácán meg sas az igen. Szombaton is jött egy ilyen karvalyos, de időben mondrtam neki hogy hess
Az utazásotokat, és a találkozási pontokat Blue és hbali kormányozza... szokásosan rendesen felkészülve, hogy minél többen be tudjatok csatlakozni.

Költségek (kaja ügyben) kb. egy ezres/fő, de valószínű, hogy ezt nem érjük el majd. (Szerintem még egy gépi fagyi is belefér a főtér közelében ).
Péntekig kell majd tudnom, hogy hányan eszünk. Szerdától elindítom a másolós listát frissítés céljából. Itt is és az AKMT-s fóumon is. (nem is néztem azt már vagy két hete )

Tehát:

A menü: Bajai halászlé, túrós csusza (esetleg lesz kenyér is annak, aki megszentségtelenítené a "levet")

B menü: Marhapörkölt galuskával, anyu féle savanyúsággal, és friss kenyérrel

Szóval, szerdától figyeljétek a listát, és gyertek...

Kicsit zajos:-)

No ez már kezd érdekes lenni:-))))
Egy 600-as Fazerre meg mint modana? kicsit zümmög?
Tudom a válaszod előre erre: AKKOR MEG MINEK?

De nem írom le mégegyszer......a válasz erre ugyis az lenne: CSAK....mert?....közöd?:-)
Burzsoá vagyok megtehetem

Amugy 120-150 közt (DIGITÉLISAN MÉRVE!) vagyis 135 - 165 (mert többet nem megy a szekér:-)
Csak épp senki nem jön ki elém, nem keresztezi az utam, nem ugrik ki este egy róka....stb.........és ugye a 6-oson nem lehet ennyit nyomni éjjel......
Ő azt mondta kicsit zajos a motor, olajcserekor megnézi.
Lehet hogy kicsit előre kellene hozni? Végül is nem sok hiányzik az egy évhez.
A ciripelés az CIRIPELÉS......... (Szelephézag) de ahoz ugye még friss a géped.......

A lánccsörgés meg lánccsörgés........Ilyennel volt már itt gond.....

Ennyit hallanék Én is, hiszen még nam hallotam ilyet, nem szereltem motort, így nem tudnék többet mondani......
De az Ákos, aki csinálta a géped biztos tudna mondani valamit - hiszen azt írtad: MOTORSZERELŐ.....
Veszteni nem vesztesz vele......

Elsőre mindenfélekppen szerintem vele nézesd meg , mert a CÉGEK ugy indulnak hogy megnézés.....1 óra......6000ft.......
Mennyivel mész a pályán (átlag ,csucs?)
Késznek kész - de mégis félkész:-) Hiszen viszik tovább....és kutyulják még......

A cégek?
Mindegyiknek megtalálod a weboldalát.....

Hollós = a Campona mellett elmész még vagy egy 200m-ert és balra lesz egy utcában
Motorrad = M5-ös bevezető JOBB oldalt
Amargó = Ha jól emlékszem a Nyugatinál van
Full Gas = Fehérvár
Amúgy épp ezért szeretném, ha valaki kicsit hozzáértő is meghallgatná.
Bizony van VAZZE:-)
Méghozá HÓNAPOS!

Indok:
1., a 6-ost "elkurtuk".......A Szalmánál és az Ercsi alatti kanyarban olyan felmarás van hogy a 2 kanyar annyi időbe telik - mig simán felérek Adony-Batta közt......
2., 2 hét múlva ugyis kell matrica hiszen az M3-ason toljuk a szekeret......SZLOVÁKIA TÚRA

A többi meg csak HAB:-)
- 30 napig pályán járhatok dolgozni - és ugye egy lejáró PONT a MOLNÁL van.....és minden nap kiégethetem a csőveket:-)
- Holnapra kapásból igent tudtam jóanyámnak mondani....mivel ugye megtolom az M5-ösön azt ennyi.....

Szóval ebben a hónapban specc megérte nekem a 4200ft.....
Parafin? Az tudtommal késztermék.

A szervízre visszatérve, ezek a felsoroltak merre vannak?
JA! Ezt felejtsd el:-)))
bárkohez viszed az ugy indul hogy 1 hét:-)

Sajnos nem tudok akkor még tippet sem adni......de ha nagy a gond (lánccsörgést hallasz és nem ciripelést) akkor Én valami nevesebb céghez vinném......

Motorrad
Hollós
Amargo
Full Gas
stb.......

De mindenféleképpen ugy indulj hogy pénz! és IDŐ!
Butuska!

Anyám díszcucc tenyésztő vagyis halak, csigák, rákok........
Ezt pedig ugye az állatkereskedések vásárolják tőle fel.......

A keritésen belül semi olyat nem csinálunk ami eladható a közembernek:-)))