Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A burzsuáziának van matricája vagy csak inkognitoban akarad tolni
Csupa olyan dolgot, amitől jobban lehet gurulni, benzin, kenőolajok, festékhígítók, meg még néhány szigorúan titkos anyag.
De battai vagyok, csak reggel viszem az asszonyt a vonatra, utána meg megyek melózni. Szerdán meg egy 3 napos fejtágítóra kell mennem, és gondoltam ez idő alatt hozzáértők kezére adom a masinát, hogy mire visszajövök már lehessen használni.

Nem-nem! konkrétan a rákokra gondoltam!

Ki tudja, mi mindent kotyvasztotok ott a kerítés mögött?!
Ja hogy olajra lépek? NANÁ:-)))
?
Nem battai vagy? Nem te vagy a Molos csóka?
Most keverem a szezont a fazonal:-)))))) sorry
Ez van mikor nem töltitek ki azt az átkozot adatlapot! Hiszen egy név........de egy név+fénykép már mindjárt más!

Tudod mit!
Ezt reggel hanyagoljuk, mert ugye így elég gázos a téma és a rákok meg kinyúvadnak.......igy is csúcson kell pörögnöm.......és ugye Kecskemét nem 20km-re van:-)
De szerdán megyel fel Pestre......így akkor megoldható minden......

Ha te vagy a Molos akkor menj bringával dolgozni szerdán - és akkor beugrok.....
PL a vízpocsékolók meletti motortárolónál találkozhatunk......(ezt telefonon egyeztetjük) hisz ugyebár ki lehet ugrani pár percre:-))))
A céges telóm száma 70-3734670 vagyis ingyen tudsz hivni.....

Az jobb lenne hiszen akkor nem kell rohanom.....
Mire jó az olaj? Mennyi mindent lehet belőle csinálni! Ezt nem is képzeltem volna!
Sztem nincs olyan, hogy jelentkezési határidő. Egyszerűen csak el kell jönni! Vagyis vasárnap reggel a határidő!

Ha jössz: leszel,
ha hozol: eszel!
6.00-kor érden vagyok, utána még van egy szabad órám elgurulni bármerre.
Én megpróbálok időben lelépni reggel - igy anyám összepakolja a cumót (20kg vörösrák vagy mi a rák:-) és goooooo hiszen délre már itthon kell lennem mert jön haza a csajszi a suliból.....

Mikor lenne neked jó - és hol? ezután tudok nyilatkozni.......
Amúgy itt battán csak egy Sarkadi Ákos nevű srácot ismerek, aki motorszereléssel foglalkozik. Ő rakta össze a járgányt az esés után, de a belső részhez még nem nyúlt, erről nincs ismeretem, mennyire jó.
Furcsa hangja van. És üresbe rakva is kattogó, csörgő hang hallatszik a blokkból. (Talán vezérmű-lánc?)
Hosszabb útra már nem mernék elmenni vele, mert igen felerősödött. De mivel reggel indulsz Kecskemétre, ha gondolod összefuthatunk valahol és te is megnézheted.
Egy van a közelben (Érden), de mivel megszoptam a csókákkal Én biza nem ajánlom az egyiket.....
A másik meg a kawás bolt/szervíz - de velük meg nincs tapasztalatom......

MIért? Amugy mit kellene csinálni?
a bajai összeröffre mi a határidő? 26-a?
addig még gondolkodom...
megemlítem a dolgot a páromnak is, mit szól hozzá.

pénteken haverral gurultunk egyet. azé" ez a OFF fézer ON se csúnya...
Semmi javaslat?
Vagy ennyire nincs a közelben motorhoz értő ember?
Nincs kedve valakinek holnap hajnalban motorozni?:-))))
Százhalombatta - Kecskemét:-)))) reggel 6:00:-)))

Anáym kitalálta hogy vigyek el egy szállítmány rákot:-))))
Igy meló után húzhatok egy kövéret az M5-ön...
ok.....
a pénz megjött
Enyhén ismerős volt, bár inkább csak a másik partról láttam
Tud valaki ajánlani Százhalombattán, vagy a közvetlen közelében jó motorszerelőt vagy szervízt, gs500-hoz? Már elég hangosan kattog a motor üresben is, a láncot meg ma feszítettem, tehát az nem lehet a ludas .
Kedves inkvisitor!

Ön nyert, ez valóban a nicki műgát...
BLUE!

Nékem kéne olyan vidijó!
Egyébként utaltam a pénzt. Megjött?
Már késő bánat! Akkor is feljelentlek! Majdnem 100 kiló vagyok!
Nem mondod? Bocsika
"Vén" jogsisok előnyben
Jó, jó, csak poén volt Szép is lenne, ha ilyenen felszívnám magam....

A meghívás attól még áll....
Na, pontosan ott, és pontosan "miattad" futottam lyukra a Szentendrei úton!