De battai vagyok, csak reggel viszem az asszonyt a vonatra, utána meg megyek melózni. Szerdán meg egy 3 napos fejtágítóra kell mennem, és gondoltam ez idő alatt hozzáértők kezére adom a masinát, hogy mire visszajövök már lehessen használni.
?
Nem battai vagy? Nem te vagy a Molos csóka?
Most keverem a szezont a fazonal:-)))))) sorry Ez van mikor nem töltitek ki azt az átkozot adatlapot! Hiszen egy név........de egy név+fénykép már mindjárt más!
Tudod mit!
Ezt reggel hanyagoljuk, mert ugye így elég gázos a téma és a rákok meg kinyúvadnak.......igy is csúcson kell pörögnöm.......és ugye Kecskemét nem 20km-re van:-)
De szerdán megyel fel Pestre......így akkor megoldható minden......
Ha te vagy a Molos akkor menj bringával dolgozni szerdán - és akkor beugrok.....
PL a vízpocsékolók meletti motortárolónál találkozhatunk......(ezt telefonon egyeztetjük) hisz ugyebár ki lehet ugrani pár percre:-))))
A céges telóm száma 70-3734670 vagyis ingyen tudsz hivni.....
Én megpróbálok időben lelépni reggel - igy anyám összepakolja a cumót (20kg vörösrák vagy mi a rák:-) és goooooo hiszen délre már itthon kell lennem mert jön haza a csajszi a suliból.....
Mikor lenne neked jó - és hol? ezután tudok nyilatkozni.......
Amúgy itt battán csak egy Sarkadi Ákos nevű srácot ismerek, aki motorszereléssel foglalkozik. Ő rakta össze a járgányt az esés után, de a belső részhez még nem nyúlt, erről nincs ismeretem, mennyire jó.
Furcsa hangja van. És üresbe rakva is kattogó, csörgő hang hallatszik a blokkból. (Talán vezérmű-lánc?)
Hosszabb útra már nem mernék elmenni vele, mert igen felerősödött. De mivel reggel indulsz Kecskemétre, ha gondolod összefuthatunk valahol és te is megnézheted.
Egy van a közelben (Érden), de mivel megszoptam a csókákkal Én biza nem ajánlom az egyiket.....
A másik meg a kawás bolt/szervíz - de velük meg nincs tapasztalatom......
Tud valaki ajánlani Százhalombattán, vagy a közvetlen közelében jó motorszerelőt vagy szervízt, gs500-hoz? Már elég hangosan kattog a motor üresben is, a láncot meg ma feszítettem, tehát az nem lehet a ludas .
Nem-nem! konkrétan a rákokra gondoltam!
Ki tudja, mi mindent kotyvasztotok ott a kerítés mögött?!
Nem battai vagy? Nem te vagy a Molos csóka?
Most keverem a szezont a fazonal:-)))))) sorry
Ez van mikor nem töltitek ki azt az átkozot adatlapot! Hiszen egy név........de egy név+fénykép már mindjárt más!
Tudod mit!
Ezt reggel hanyagoljuk, mert ugye így elég gázos a téma és a rákok meg kinyúvadnak.......igy is csúcson kell pörögnöm.......és ugye Kecskemét nem 20km-re van:-)
De szerdán megyel fel Pestre......így akkor megoldható minden......
Ha te vagy a Molos akkor menj bringával dolgozni szerdán - és akkor beugrok.....
PL a vízpocsékolók meletti motortárolónál találkozhatunk......(ezt telefonon egyeztetjük) hisz ugyebár ki lehet ugrani pár percre:-))))
A céges telóm száma 70-3734670 vagyis ingyen tudsz hivni.....
Az jobb lenne hiszen akkor nem kell rohanom.....
Ha jössz: leszel,
ha hozol: eszel!
Mikor lenne neked jó - és hol? ezután tudok nyilatkozni.......
Hosszabb útra már nem mernék elmenni vele, mert igen felerősödött. De mivel reggel indulsz Kecskemétre, ha gondolod összefuthatunk valahol és te is megnézheted.
A másik meg a kawás bolt/szervíz - de velük meg nincs tapasztalatom......
MIért? Amugy mit kellene csinálni?
addig még gondolkodom...
megemlítem a dolgot a páromnak is, mit szól hozzá.
pénteken haverral gurultunk egyet. azé" ez a OFF fézer ON se csúnya...
Vagy ennyire nincs a közelben motorhoz értő ember?
Százhalombatta - Kecskemét:-)))) reggel 6:00:-)))
Anáym kitalálta hogy vigyek el egy szállítmány rákot:-))))
Igy meló után húzhatok egy kövéret az M5-ön...
a pénz megjött
Ön nyert, ez valóban a nicki műgát...
Nékem kéne olyan vidijó!
Egyébként utaltam a pénzt. Megjött?
"Vén" jogsisok előnyben
A meghívás attól még áll....