Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki

Keresek S-es vagyis olyan 54-56-os bukót......
Minden tipp- ajánlat érdekel, hiszen lehet hogy occon meguszom és akkor már inkább veszek havertól - mint ismeretlentől.

A külsőre nem igazán adok....az ár a lényeg.....
A sárkánynak lesz, szóval nem 10.000-res árban gondolkodom.....
Tehát ha karcos a bukós nem probléma....(a plexi azért még átlátható legyen:-)))

A licitoldalak tele vannak 10 ropi alatti buksikkal, de ugye ismeretlentől bukót venni?
Azért egy élet múlhat rajta........ki tudja milyen az a bukó......

NO ha van valakinek és csak ott porosodik - vagy épp venne egy újat az rikkantson! Mert az asszonyt ugye viszem magammal vasárnap.....
kabátot tegnap megvettem:-)))) (Budmyketól 5000-ért a király bőrkabátját:-)))
Szóval már csak egy bukó kell az asszonynak
Sziasztok!

Tegnap sikerült a forgalmi vizsgám. Márcsak a jogsi kell, és én sem "tilosba" járok majd!
Oksi.....ez már részletkérdés....
Ahol idő van nektek ott hátra arc......
Ja!
És úgy, mint B-Viktor. Csak 5-e. (Vissza kell érnünk este. Sok a gyerek itthon.)
OK:-) Akkor átjavitom...
Köszi!

Utassal megyek. Kaját nem kérünk.
De ha megtaláltad akkor hátha érdekel mást is:
AKMT FÓRUM:
http://forum.sg.hu/listazas.ph...

Itiner:
http://
akmtmedia.extra.hu/tura...

Szóval május 5-6 Szlovák várséta......

Költségek, útvonal és minden az ITINERBEN és a FÓRUMON olvasható!
Csatlakozási pontok és idők stintén a FÓRUMBAN.....

A szállás 200 korona
A KAJA - külön jelezni kell! - 250korona (vacsi és reggeli)

eddig ŐK jelentkeztek:
Adony MOL kút: 4:20
Blue
Kucsi+Teca

M3-as Shell kút 5:30-6:00 (2A előtt)
Nano+Zsu
Hawk+Zsófi
Ispan
Gyöngyhalász
Zümi
Rainbow9
Aragorn
ERIK64 + ANI64
VTZ Tomi

HATVAN (nem állunk meg - kb. 7:00)
Fazeres Feri +1

KB 8:30 Miskolc Tesco parkoló
Esély Nulla + 2 fő
b-viktor (csak az első nap)
Dzsoki

B VERZIÓS ÚTVONAL 10 óra Sahy (Besenova termálfürdőt érintve) :
Gergoe-JuditH
Kesuti-Timi

Még nem tudja melyik delegációhoz csatlakozik de megy
Titánék

Kaját is kér (plusz 250 kornáért - 1125ft)
Esély Nulla + 2 fő
Hawk+Zizi
Blue
VTZ Tomi
Kucsi+Teca
Erik64 + Ani64
Gyöngyhalász + Tartranski Csaj
KAJA FAZERES FERI + 1 F0
Aragorn
Ispán
titánék
Dzsoki

Ilyen helyekre megyünk:
Ok akkor beírlak......KAja is kell?
Egyedül vagy utassal?
Sziasztok!

Íme a paripa, ma is gurultam egy light-os 50-et (nem sok, de jogsi nélkül elég:))
Azért úgy mégiscsak kellemesebb!

Blue Kapitány!

Még csak tegnap találtam rá az AKMT-fórumon a szlovák-topicra. Regisztrálnék, de csak a melóhelyen érdemes. (Itthon a két "nagyló fiam" egész nap veri a gépeket.)
Így addig itt jelentkezem már hivatalosan a túra első napjára (valószínűleg menyecskéstől).
Azt hiszem, valóban csak a miskolci Tesco parkolónál érdemes beszállnom. (pályamatrica 70 km-ért fölösleges.)
Végre felavattam a paripát. Megvolt az első hosszabb út, 2X210 km, fogyasztás 4,22l/100km
Kicsit kalandosra sikerült, 120 km-nél letört a km-spirál, majd visszafele félúton hirtelen úgy elkezdett ugrálni a gép, hogy azt hittem, defektet kaptam. szerencsére ezt megúsztam, viszont a hátsó kerékagy köré valami kék rongy tekeredett. Jó sokáig tartott, míg kibányásztam.
Technoid
És hol lenne a buksid? A csaj kezében lévő napernyő alatt,vagy inkább a masni helyén?
Baljam!
Vas megyében lakom én is és szintén a WestMotornál vettem a gst.Láttam a te géped még félig kész állapotban és lenne egy - két kérdésem hozzád.Találkozhatnánk személyesen pár kérdés erejéig? Emil címem:vrossi46@t-online.hu a részleteket emilben megbeszélhetnénk. Gratula a géphez és ne kockáztasd a "meglévő " jogsit !
Bocsi! Én is melóztam - és csak most értem haza:-)))
reggeles voltam.............
Jó mi:-)))

No jó! nem munka miatt értem most haza:-)))) És még motoroztam is:-)))
Nem mondod! Hosszuhetényben laknak a rokonaim, unokatesóim
én is gurultam ma egy 150km-es karikát, egy részét a Mecsekben, Hosszúhetény, Zobákpuszta, Vékény stb, egészen Bonyhádig. Tegnap ugyanez a kör volt, csak fordítva

Majd képeket tőccsé felfele ám!

üdv
T

ilyen verőfényes időben elkelne a napernyő, nemde?
Sziasztok!

miután felhívtam a 189-es kormányzati ügyfélszolgálat hívószámot, és közölték velem, hogy az okmányirodás papírral gurulva, nem csak hogy megbüntethetnek, de 1 évre bevonhatják még a B-s jogsim is, sőt, még a motor forgalmiját is elvehetik, hát mit mondjak.....kedvem támadt motorozni...és nyeregbe pattantam, gurultam egy light-os 20 km-t így illegálisan, nem sok, de nagyon király volt, fantasztikus érzés, képzeletbeli belső rádiómon benyomtam a "born to be wild"-ot, felragasztottam a bravo tetkot, és hasítottam a levegőt, tényleg király volt!
Mindannyian gurultatok ma?
Csak nekem kellett melózni?
Fájdalmas.
Fényképet vittem a gyáriról. A rögzítési helyeket felmérte a motoron. Ezek a méret-adatok fixek. Vékonyabb fémpálcákkal lemodellezte. Készített hozzá egy hajlítósablont és legyártotta a véglegest.
Szerintem kifejezett műszaki jellegű rajz nem készült.

Ha az ismerősöd szaki, biztosan hasonló módon oldja meg, az adott paraméterek a Te gépeden is ugyanazok (gondolom).
Korábban készített egy "97-es évjáratú Gs-re is, az enyém "03-as. Nem volt eltérés.
Ó, tényleg a jogsi. Már én is várom az enyém nagyon... ám azért van még esély, hogy a kezedben legyen addigra... maximum az 1000 km-es szervizt megcsináltatod út közben.
Ha meg semmiképp nem jön össze, akkor lesz még rá alkalom...
Szia!
én lennék a legboldogabb, ha vasárnap Baján már ott lehetnék veletek, sajnos azonban én voltam az is, akinek pár napja azt írtad, hogy "jogsi nélkül ne kockáztass!". Igen, egyenlőre még csak okmányirodás igazoláom van

utoirat: nem a bp-i fullgas-ból való a moci...én szombathelyi vagyok, így a WestMotor - ból hoztam a paripát, nem fejidomos, egy louis-os 14 euros füstszinű plexi van rajta, illetve egy 47 literes givi doboz hátul.

uto-utoirat: természetesen a későbbiekben, ha már a jogsi is a kezemben van szívesen tartok majd néha veletek (és a "néha" szót csak a távolság miatt írtam be, nem közel vagyunk....)

legyetek jók! örök nyarat nektek!
Gratulálok az új Kedvesedhez!

Sok örömöd teljen benne, és vigyázzatok nagyon egymásra!
(A halászlé már-már kötelező !)
A pontos méretei megvannak?
Mert gépész kollégám azt mondta, hogy ő meg tudja csináltatni, ha megkapja a méreteket, és a rajzokat, hogy mit csináljon.
Én is gratula.
Szintén gratulálok az új szerzeményhez:) Még én is emlékszem, mikor először begurultam vele a garázsba. Az az érzés.... Hihetetlen:)