Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blue!intézem a láncsprédet!
Mint nekem a kanyarban a telefonomat:-))))
CIKI
Akkor hogy szoptatják a kicsiket?
UNDORITÓ - családgyalázás, vérfertőzés.....
egy fél állat/sec erővel:-)))
Aha! megálltunk a leállósávban, és beslattyogtam kényelmesen a 130-cal száguldó autók közé felszedegetni a lóvét.
Izé, ültél....
nyuszi, remélem nem csak álltál és nézted, hanem kapkodtál a lepkeháló után!
Gondolom tankolás után nem húzta be a hastasi cippzárját...
Tegnap mentünk haza autóval, éppen kiértünk a Nagykőrösi útról az M5-re, amikor láttam, hogy mintha pénz szállna a levegőben, és konkrétan mintha egy félbehajtott 10.000-res repült volna el előttünk. Aztán talán egy pénztárca heverhetett az úton. Aztán meg egy motoros a leállósávban.... Gondolom ő hagyta el a cuccait, de hogy ezt hogy sikerült...
Miket feltételezet TE rólam? Már megint a rosszindulat, meg a rosszmájúság!

Tényleg baró. De mi az, hogy kiugrik?
Ugye-ugye!?
Vasárnap LIDL-parkolónál találkozunk.
Nagyon jó az a térkép, azzal szoktam időzni, csak sokszor kiugrik.
Nekem mindegy, hogy miről pusmogtok, nem a kis titkaitokra vagyok kiváncsi.
De én megharaplak, ha elrontod nekem azt a gyermeket!
De Dorinával nem tégláról folyt az eszmecsere...
Ártatlan?
Ha nem mondta, akkor én sem kötöm az orrodra!
Tudtam. Hiszen a halnak nincs is tőgye...
Nyuszi!

Neked milyen külön utaid vannak!?
Ha Teddyvel téglát sefteltek, rendben van. De az én ártatlan egy szem lányommal is!? Az én hátam mögött!?

Csak a tisztánlátás végett: haltej=halsperma
Köszi a videjót, még az elején tartok, csak azt szeretném megkérdezn, hog ya 17-es villáskulcsot milyen erővel kell a géphez csapni?
Ennyi pusziért egy házra való téglát kell intéznem..
Remélem sikerül, legalább annyit, hogy szép dekoráció legyen belőle!
Ne aggódj, Dorina volt olyan édes, hogy emlékeztetett, hogy ígértem kávét! Csak én ezt úgy vállaltam be, hogy Miklóson. Na mindegy... viszem majd a flaskában, aztán aki kér-kér, aki nem-nem!

drága esSo! Nem tudom olvastad-e, de én nem szeretem a halat semmilyen formában, és ezenkívűl sem az alkatrészeivel, sem a kaják elkészítési módjaival nem vagyok tisztában. De ha hoz (márpedig vmennyit tuti fog hozni), akkor megkóstolhatod!
Teddy! Eszembe jutott valami!
Hogy viszonozzam a kedvességedet , ha szeretnél buktacsövet, legyártatom Neked, és ha megvan, kicserélhetjük a cuccot.
Lásd: 6875; 6967 es hozzászólások. (Akár matt feketében is.)
Kösz a tippet! (És a tegnapi humort is!)