Tegnap mentünk haza autóval, éppen kiértünk a Nagykőrösi útról az M5-re, amikor láttam, hogy mintha pénz szállna a levegőben, és konkrétan mintha egy félbehajtott 10.000-res repült volna el előttünk. Aztán talán egy pénztárca heverhetett az úton. Aztán meg egy motoros a leállósávban.... Gondolom ő hagyta el a cuccait, de hogy ezt hogy sikerült...
Ne aggódj, Dorina volt olyan édes, hogy emlékeztetett, hogy ígértem kávét! Csak én ezt úgy vállaltam be, hogy Miklóson. Na mindegy... viszem majd a flaskában, aztán aki kér-kér, aki nem-nem!
drága esSo! Nem tudom olvastad-e, de én nem szeretem a halat semmilyen formában, és ezenkívűl sem az alkatrészeivel, sem a kaják elkészítési módjaival nem vagyok tisztában. De ha hoz (márpedig vmennyit tuti fog hozni), akkor megkóstolhatod!
Teddy! Eszembe jutott valami!
Hogy viszonozzam a kedvességedet , ha szeretnél buktacsövet, legyártatom Neked, és ha megvan, kicserélhetjük a cuccot.
Lásd: 6875; 6967 es hozzászólások. (Akár matt feketében is.)
UNDORITÓ - családgyalázás, vérfertőzés.....
Vasárnap LIDL-parkolónál találkozunk.
Nagyon jó az a térkép, azzal szoktam időzni, csak sokszor kiugrik.
De én megharaplak, ha elrontod nekem azt a gyermeket!
Ha nem mondta, akkor én sem kötöm az orrodra!
Neked milyen külön utaid vannak!?
Ha Teddyvel téglát sefteltek, rendben van. De az én ártatlan egy szem lányommal is!? Az én hátam mögött!?
Csak a tisztánlátás végett: haltej=halsperma
Remélem sikerül, legalább annyit, hogy szép dekoráció legyen belőle!
drága esSo! Nem tudom olvastad-e, de én nem szeretem a halat semmilyen formában, és ezenkívűl sem az alkatrészeivel, sem a kaják elkészítési módjaival nem vagyok tisztában. De ha hoz (márpedig vmennyit tuti fog hozni), akkor megkóstolhatod!
Hogy viszonozzam a kedvességedet , ha szeretnél buktacsövet, legyártatom Neked, és ha megvan, kicserélhetjük a cuccot.
Lásd: 6875; 6967 es hozzászólások. (Akár matt feketében is.)