Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TEDDY!

akkor ha nem gond 3L rendel!

A többit meg megoldom max éjjel:-) hiszen szombaton hajnalban indulás van......
Van, csak nem szoktam használni. De elkapom a kedves kollégám, (gs tulaj, most tette le a rutint. Majd jön ő is velünk) és feltesszük a képeket
Amúgy nem lehetne nálad összegyűjteni vhogy mindenki képét, és kiírnád annak, akinek kell? Vinnék cd-t....
Bali!

Nem kell megcsinálni a képeket, csak told fel nekem a tárhelyemre.....
Én onnan leszedem - azt 8....
Az nem gond ha 5000*8000-res:-)))

Ha irsz egy mailt - megadom a nevet és a jelszót......

De ez TOP SECRET! mert sajnos elsőre volt olyan hogy 4-en felnyomták Én meg elkezdetm leszedni - mire egy FASZ, meg egyszerűen nyomot egy DELETE gombot.....
Szóval ezért nem irom ki nyilvánosan....
akkor már legközelebb legálisan tudod megszegni a kreszt.

Na akkor szervezzük meg valamikorra Őrséget... Én benne vagyok. Egy beherrel támogatom az estét!
Nyuszi!

Total Commandered van?
Abban nagyon egyszerűűűű

Keres meg mailben és leirom hogyan....
Szia

Köszi az infót elmentem a címet számot, és ha járok Egerben beugrok hozzá. A héten már biztos nem megyek, de jövö héten biztos.

Megyek haza melóbol, este 8 után bekapcsolok.
Jah, a jogosítványról volt szó...
Ma könyörtelenül megteszem az első legális kilométereim!

12 munkanap (17 nap) alatt meg is csinálták a BM-ben! (ezt azoknak írom akik még várnak rá...)
Gyerekek! Ez majdnem vicc, amikor minden adat számítógépen van manapság!
Szóval, ennyi az ideje és nem kevesebb, ahogy reméltem.
Egy karcmentes motor érdekében bagatel
Hello! A fekete kör alakú matrica 2000 Ft, a kör alakú gyújtásfedél 5800 Ft (suzuminn.hu) Üdv!
Én támogatom a túrajavaslatot. Bluenak biztos van mellényzsebben egy csomó őrségi látnivaló... én meg utána nézek ma este, ha hazaértem. Javasolgassunk, aztán bökünk egy dátumot és GOOOO!
Szia Viktor!

Megbeszéltem Spool ruhákat és HJC sisakot forgalmazó sráccal a problémádat.
Áll az ajánlata. Ha elmész hozzá, hivatkozz rám (dr. Balázs Zsolt néven), tudni fogja. Javaslom, hogy akár a Spirro Kft., akár a Kelomotor honlapján válaszd ki, ami érdekelne és úgy kérj tőle árajánlatot.
Az üzletben egyelőre kevés cuccot tart, így próbálni mindenéppen Pesten kell.

ICT Eger, Ady Endre út 2.B. (a vasútállomás mellett)
Nádorfi Árpád Tel. 36/416-116 30/2787-312
Ha jössz, hívj fel, segítek odatalálni.

Délután, ha lesz időm felteszem a kunmadarasi képeket.
Nem csodálom! az első karc....
Goliatnem tom megnézni a képeidet. vmit le kéne töltenem ehhez? (egy olyan oldalt hoz be) Nah, én sem vagyok egy sztech-zseni...

Zsoké: hol vannak a képek?

Ha visszaolvasol, kaphatsz egy kis ízelítőt a bajai halpartiról. Eszméletlen jó volt! Mind a társaság, mind a kaja, mind Teddy szervezése.

Jah, még meg sem dícsértem magunkat, a bandát, hogy kulturáltan, gond nélkül közlekedtünk. Nem tom ki volt ( )de köszi a zárást alkalmanként!

Túrajavaslat:

Most hétvégén megjártuk az ŐRSÉG-et nagyvonalakban. Egy szó mint száz: gyönyörű utak, kellemes kanyarok, szép táj... Esetleg egy 2-napos túrát lehetne vmikor nyáron szervezni oda. Vagy sátras, vagy hálózsákos-bentalvós-ra gondoltam. Mivel laknak arrafelé rokonok, ezért elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg tudnék vmi szállást intézni, esetleg egy tornateremben mindenki, vagy vmi ilyesmi. De nem biztos. Mindenesetre nagyon megfogott a táj! Vélemény?
Halihooo!

Hazatértünk élményekkel telve, majd lesznek képek is.
Nem semmi helyeken koptattuk a bakancsokat/túrabotokat.

Találkoztunk motoros kollégákkal is,vicces volt, ahogy protektoros cuccban elindultak a 60 fokos köves emelkedőn felfelé.
Blue!

Valvoline Durablend 4T 10W-40 1830,-/l. Viszont a holnapi "arrakanyarom" áttevődik péntekre.
A mailt köszi!

Nyuszi!
Neked meg a bíztató szavakat! Aranyos vagy. Tényleg nem olyan gáz, de naon *assza a csőrömet.
Mail ment.
Elküldenéd ide:
holl.balazs@gmail.com
köszi neked Inkvisitor.

Ja!
Ez kimaradt: Teddy! Minden elismerésem, neked és kedves családodnak! Köszönjük nektek. HBALI+Asszonypajti.
Ha van elég időd várni, akkor tudok adni egy telefonszámot, ahol elküldenek egy műhelybe és teljesen eredeti állapotba hozzák, de nem lesz olcsó. Nekem egy teleszkópot 4000-ft ért hoztak teljesen eredetinek tűnő állapotba, pedig karcos és hegesztett volt. A hátsó idomra 20k-t mondtak. Drágák, de jó munkát végeznek.
Csak ez a ge*i fórum kicsinyíti őket, még ha ráklikkelsz, akkor is. Ha lemented akkor a fullméretben tedd. A jobb oldali sarokban lehet az eredeti méretre váltani. Bár ezt biztos tudod nem azért írtam.
A 2.-kon esSO és Nyuszi rendesen egymásba fonódott!
PANORÁMA