Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 2 munkanap múlva mentem, de a dátum szerint egy alatt is kész volt a vizsgaigazolás. Jó tanács: ha mész az okmányirodába, akkor már legyen befizetve a 4000 Ft a jogsira. A postán tudnak "államkincstáros csekket" adni bárkinek... aztán a múlt hét hétfő óta csönd van... remélem hamarosan már itt lesz a papír.
csikó71!

Majd jól feljelentlek az állatvédőknél, hogy kínozni akarod szegény lót!

És mielőtt felszívnád magad, a kulcsszó: "sokszor"
AKINEK KELL MÉG GS500 TESZT DVD az rikkantson!
Mi is az első pontra megyünk.......
11773425-30624746
Van különbség - persze hogy van:-) Mondjuk hogy megégeted a szelepeket:-))))

A Gs500 gyári előírása 95-ös!
Az ER5-é 91 !

Szóval specc Én nem ajánlom még a 98-at se .....max 1-2 tankra hogy átmossa a rendszert és mondjuk erre lehet tankolni evot is.....
A két-három meg a franc se tudja hány fantázianév mögött a MOL áll....hisz a közúti töltőről viszi mindenki a benyát (kivéve azt hiszem az OMW-t......de OMW-s kamion is mint ha láttam volna már bent)
A Shell viszont TUTIRA:-)

Ezután ki-ki a saját kis adalékját teszi bele......
De ugye mivel nagyobb cucc igy jobban is ég így viszont megéghetnek a szelepek....

Volt egy-két csóka aki MTBE-t adagolt a géphez (ezzel javitják az oktánszámot vagy mifene).....no a csóka sürün hordta a gépét a szervízbe......
Ment mint az állat.....csak ugye a szelepeket nem erre tervezték....

Másodapósom tankolt EVOT az Ignisébe- de nem volt tőle elszállva.....
Szerinte menetteljesítmény ugyan az volt....a különbség valami fél liter 100-on....
Szóval Én garantáltan nem tankolnék....hisz annyit nem adok érte.........
Bajai Kaja Party

Minden KajaTúrázó GS Fan! (de elsősorban Budapest környékiek)

ITT van egy lehetőség a lejutáshoz!
Üdv mindenkinek!

Én is ott rendeltem. Egyik kedden. Azt mondták, hogy jövő hét kedden jön meg. Várok... Azon a kedden már-már habzó szájjal felhívom őket mire közlik, hogy "Bocsi de a kolega elb*szott valamit Így nekem nem jutott, de akkor most tényleg rendelnek nekem." Elköszöntem tőlük. Felhvtam még pár helyet, de a legolcsóbb is 8900 HUF volt. Így vissza hívtam még egyszer őket, hogy tutira menjek. Lebeszéltük és aztkövető hét kedden megjött. Egyébként Nagyon korrektek. Csak egy kis porszem csúszott a gépezetbe!

Náluk a szürke plexi 5790 HUF. Ha nincs raktáron akkor 1 hét a rendeléstől.

06-1/368-5972
Bp. III. Szentendrei út 4.

BLUE
Pólóproject

Van zsé. Megadnád mégegyszer a számlaszámot, meg mindent ami kell, vagy túrjam fel a fórumot.
Még egyszer ezer köszönet...
Heló Földi!

Most látom, ahogy kicsit visszaolvasgatok: Karácsond
Mond Neked valamit Halmajugra? Vagy 22 éve már én is csak látogatóba járok oda.
Teddyyyyyyyyyyyyyyy! Gyere fel MSN-re vagy mond meg mikor leszel fent mert akarok kérdezni egy két dolgot a 29-vel kapcsolatban!
Helló GsTeddy!

Te mikor mentél be a vizsgaigazolásért? Hány nappal a sikeres vizsga után? Érdemes megpróbálni 2 munkanap múlva? Holnap van sztabadnapom, lehet meg kéne próbálnom!
Teddy! Hol rendeled? Én vettem Pesten valahol a Szentendrei úton, már fent is van a motoron. Asszem, az utolsót hoztam el...

Azért jut halászlé?
Ez is egy megoldás Blue! Ha mennék, a közös motorozás miatt mennék, nem a halászléért (persze az sem elhanyagolható ). Gondolom sok a "motyó" Pólómesternek, ezért jönne kocsival. Még nemtom hogy lesz...
Ha netán eljönne B.szentgyörgyig, ott át tudom venni a cucc felét, ha ez a gond, és akkor mégis motoroznánk.
Hi Erik!

Ma voltam végre a szomszéd srácnál plexi ügyben. 5000-ért hozza a füst színű Puig-ot, kb. 3 hét, mire megérkezik. Én gyorsan rendeltem is egyet...
Esso! Szeretettel várlak a saját, bármelyik gyerek alá betehető 7-éves kivénhedt kancánkkal,egy gyenge tereplovaglásra!
Blue

Tudom, hogy a 95-ös és a 100-as között mi a külömbség, de van e a drága benzinben valami okosság is?
V-power vagy evo 100?
Valaki tankolt már v-power 100-ast?

Mi a tapasztalat?
Sziasztok

Örülők neki, hogy megnézted, de élőben drasztikusabb.
b- viktor!
Bocsi, úgy látom nem nekem címezted a kérdést, s ráadásul nem is abban a témában, amire én gondoltam!
Nem baj , azért megnéztem a rakétamocit, hát nem semmi!
Szerintem nem, vagy legalábbis nem emlékszem.
Csak tátott szájjal nézelődtem!
Várom a pontos Kw-at tartományt is:-))))
Ja és a fogyasztásást:-)))
1 bála szalma/100?
Csikó!

Jutt eszembe....
Pólómester szerintem kocsival jön....
Dumáld meg vele hogy lemész hozzá Kanizsára és onnan felesbe tudjátok állni a benzint..... mindenki nyer vele...hisz neked se kell egy teli tank.....neki meg van társasága.....

Azért Tapolca - Baja = 230km (460)
Nagykanizsa - Baja = 180km (360)
Hadd pontosítsak: 1 db ló csak 0,75 le!

Amin meg gyerekeket lovagoltatnak, azok sokszor kivénhedt virslinekvaló - nehogy ledobja a kölköt - példányok: kb 0,2LE

Sziasztok!

A 4 kerekű elindult, valóban a relé volt a gond, viszont a gyújtáskábelek sorrendje hiába volt jó, eggyel elcsúsztak.
Miután ezt helyretettük öcsémmel, újra brummogott a Sakál.

Motorozásról nem tudok beszámolni, rövid volt a hétvége, sok volt a pogram.
Hétvégén Erdély!