Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

124km.......1 óra 08 perc alatt:-)))

Jól mentem vagy jól mentem?:-))))
Tudom:-)) Jól mentem:-)))))

De sajnos ugye a tények:-))))
Hazafelé - szintén full gázcsavar - és még az M0-ásig se jutottam el mire a moci horkantot egy nagyot és elfogyot az erő..........
No gondoltam akkor ez biza evet.......hisz itt még csak valami 200km-nél jártam......
Átcsavartam tartalékra......majd egész elmentem vele Érdig a Jet kútig ahol megitattam tökig.....

A poén?
15-nél fogy el a nafta......
A jet kuton meg tankoltam 14,89-et:-)))) (a tartalékból még mentem vagy 40km-ert)

Szóval vagy jó a Jet kútja.......NEKEM.....
Vagy nem jó a Jet kútja......a tulajnak:-)
Köszi! Király vagy!
Nem sietős. Legrosszabb esetben jó alkalom lesz egy délvidéki túrára is.
Mikor, hogyan küldjem a pénzt?
Ha a számládra szeretnéd, elküldöd a számát mail-ben? Az adataimat megtalálod a Fanoknál.

Ja! Kellemes időtöltést 29-re!
Szia Teddy!

köszi a vas esti szálláslehetőséget, de úgy alakult, hogy 100%, h hétfő-kedd elutazunk Vas megyébe rokonylátogatóba, így nem tudok ott maradni iszogatni vasárnap...
Még eccer köszi!

nyusz
Hi!

A szomszédom nyitott egy Honda kereskedést Baján. Tőle kaptam az ajánlatot, a rendeléstől számított 3 héten belül van kézben a cucc. Én nem kereskedek vele, ezt az árat kaptam. Azonben ennek hozzád is el kell jutni. Ha nem "sietsz", csak akkor jó ez az ár...
Hy !
Akor elméletileg még garanciális.
Én javaslom,hogy vidd el szervizbe amíg belefér és hidd el megéri,mert amit ők tesznek bele a gépbe azért vállaljág a garanciát.
Egyébként amikor nekem is ez volt a problémám a Gs-el azt mondta a szerelő (FullGas),hogy mivel ezeket a Gs-eket a Spanyolok rakják össze sajnos vannak apró hibák is emiatt nálam is a vezérműtengely volt az elsődleges megállapitott dolog de amikor szétszedték csak a hézagoló alátát hiányzott belőle ezt pótolták és semmi gond ne volt uánna. De lehetett volna vez.mű tengely is az már húzósabb ezért vigyázz és minél előbb nézesd meg.Úgy olvastam,hogy a Fehérvári Full Gas van hozzád közel,vidd hozzájuk korrektek laglább is Bp-en azok voltak.
Kiváncsi vagyok az eredményre !
Ezzel egyetértek. Az enyém is ilyen moci, de most mégis megyek szervízre :-(
Előző tulaj 1 év alatt rakott bele 2000-et, nekem 3 hét alatt sikerült 900.
És ebből 1 hetet szerelőnél töltött az esés után.
Igaz! De azért nem nagyon valószínű, hogy 3 éve ott áll, és tegnapelőtt hozták el.
Csatlakozom!

Az rendben, hogy nem megy 30 ezret évente. De 300 km-t?
Viszont az ilyen motorokat érdemes megvenni!
Sziasztok!

Van egy eladó, gyári állapotú kipufogóm 2003-as GS500E-hez.
Ha valakit érdekel, küldön egy üzenetet.

Orsi
Bocs!

Az előzménynek mellényúltam.
Hi Teddy!

Az 5 ezres füst plexi általános ajánlat részedről, vagy csak Erik64-nek szólt?
Nagyon érdekelne.
Az, hogy K4-es, nem azt jelenti, hogy azóta van meg a tulajnak.
Ki tudja, mennyit állta a szalonban.
Sose értettem az ilyen minek vesz motort, aki 3 év alatt 1200 km-t megy vele..
Van valakinek tapasztalata a Suzuki Hollósról?
Ez a legkönnyebben elérhető szakszervíz a körn.yéken
2900 km van benne.
Ebből 900-at én mentem vele, és a szalonból taly januárban jött ki.
Ugy néz ki mákom lesz. egy GS 500 Naked kék, 1200 km-el 2004-es :) garázsban állt ! remélem összejön, ha az nem akkor egy fekete idomos lesz :)
Mellesleg akinek elég a 4 napos......
MÁJUS 1-től!

"Az RRACE érdekképviselet kezdeményezésére döntött a szakminisztérium a 765 forintos motoros sztrádadíjról, amelyet csak akkor véglegesítenek, ha bebizonyosodik, hogy több motoros használja az autópályát, illetve kevesebben bliccelnek.

Az RRACE MONO nevű motoros érdekképviselet tavaly ősszel tüntetést szervezett a súlyadót januártól felváltó teljesítményadó ellen és azért, hogy olcsóbban használhassák az autópályát a motorosok, mint az autósok. 16 ezren vettek részt a Dózsa György úti demonstráción és több, mint 30 ezren írták alá a petíciót.

A civil szervezet vezetője, Enyedi Ferenc a Független Hírügynökségnek elmondta: november végére sikerült elérniük, hogy a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium(GKM) valamint az Állami Autópályakezelő (ÁAK) képviselői tárgyalóasztalhoz üljenek velük. Végül abban egyeztek meg, hogy az érdekképviselet felmérést végez a motorosok körében arról, használnák-e, többet használnák-e az autópályát, illetve nem bliccelnének, ha alacsonyabb lenne számukra a díj. A szakújságokban, motoros portálokon illetve az idei első motoros kiállításon megkérdezettek 99 százaléka válaszolta azt, hogy féláron többet használná az autópályákat.

Enyedi Ferenc tájékoztatása szerint a szakminisztérium a napokban jóváhagyta, hogy májustól szeptember végéig a személyautók díjának feléért, 765 forintért használhassák az autópályákat a motorosok. Ha beválik, vagyis nő a sztrádahasználat, illetve az abból származó bevétel, akkor véglegesítik az új kategóriát.

Mivel félő, hogy a forgalom növekedésével párhuzamosan a balesetek száma is nőne, az RRACE vállalta, hogy áprilisban kampányt indít a biztonságos motorozásért."
Megfejtettem a rejtélyt:-)

Szóval esetemben a cuccot elviszik és még adalékolják, keverik....tehát olyan paraffin nem kerül ki amit magában adnak tovább a kereskedők.......

Még a gyertyaöntők is 2-3 fajtát kevernek össze.....amihez un mártóviaszt is vesznek (ettől lesz olyan szép selymes, fényes a gyertya.......a neve DDW100 - ebben egyfajta müanyagos adalék van)

Martonban van egy gyertyaöntő cimbike - aki mellesleg motoros is:-)))
Kisasszonyka! Tudtommal VIDEÓ jelegű bizonyitékom van hogy Magácska OTTAN vót a teszten.....igy mint írtam INGYENES példány dukkál magácskának:-)

Aki nem volt ott, de kell neki? az meg JELEZZEN és hozzon egy üres DVD lemezt......
Miért?
Mert a rizsrakétások általában ezzel jönnek:-)
"Minek a pálya vazze? A 6-oson is lehet menni"
S ez tény, hiszen tőlem kilátni a 6-osra és lehet hallani is:-)))))

Ez tény:-))) Hisz eddig nekem sem volt matricám:-))) hisz a pályán is, és a 6-oson is ugyan annyival megyek........
Csak mint írtam most fel van marva és iszonyatosan lassan kell menni hogy a segge ne csúszkáljon a vasnak.......

Szóval nem lesz nekem matricám a jövőben......de most muszáj volt
Ebay?

Nyersz.....
Megjön a levél a csávótól vagy Te irsz neki.....azt lebeszéled....

Én a nyert szériában (2x) a postán lévő Westunion vagy mifenén utaltam ki.
De ugye ha bankszámlája is van akkor az IBAN, meg a SWICH kóddal egyszerűbb.,......és olcsóbb!
Elképzeltem
képzeljétek láttam ma egy kockaseggű narancssárga gs-t az Üllőin, de németo-i rendszáma volt. Szép volt a színe!
Milyen paci?
Korrektek, ügyesek, jó áron dolgoznak. Ja, és hozzáértőek.