Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így van Blue! Gyönyörűen ülnek a lovon, látszik,hogy nem félnek. Reméljük soha nem unják meg.
Szerintem ez a Nick-i műgát a Rábán. Legalábbis nagyon úgy néz ki.
Ha indulok motorozni, nekem is vinnem kell egy kört a lányomat (5 éves), a fiam szokott velem jönni ő már profi (8 éves)
Ja ja! Ez hol van?
Gondolom ez a 2 kép főleg Csikónak okoz örömöt:-)))))
A lényeg?
1Le-vel kezdődik a motorozás:-))))
A nagyobbik lányom (Szasza- felső kép) 2 éves kora óta "lovagol".......igy mikor motorra ült semmi gondom nem volt vele.......
A kicsi (VIVI) még csak 3 lesz:-) de már Ő is ismerri a GS-t:-))) Igaz még csak az utcában és a tankon ülve:-)
A fene se tudja:-)))

Hazajött meglátta és azt mondta hogy ezt biza fel nem veszi mert KÉK:-)))))
Neki fekete kell......(ekkor dolgozóban voltam)
Mire hazajöttem már aludt a család......
Holnap reggel megkapja a magáét:-))) Nehogymá még válogasson is..........
A motorozás nem divatbemutató hanem túlélőtábor........főleg velem:-)))) Ha esik:-)))

A másik fele?
Ha nincs ruha, bukó akkor még ha akarnám se tudnám elcibálni - szóval be kell ruháznom:-)))
A lányomnak megvan mindenne......bukó, hernyó, protik......
De ugye kinövi.....igy max akkor jó lesz neki az "anyáé":-))

Ma Ők is nyeregbe voltak:-) Mármitn a 2 kislányom:-)))))
Igaz csak 1 LE:-)))
Jó, hogy nem mondtam A-t vagy B-t: most mondja az asszony, hogy ma volt a verseny.
Egy kis kitérő de megéri megnézni

http://video.racing.hu/VideoIt...
Minden megfog, ami motor. Mindegy, hogy GP, vagy cross, vagy bármi.
Tegnap épp egy miskolci kollégám hívott miskolcra salakmotor versenyre. Még nem mondtam A-t vagy B-t. Rémlik, hogy talán a jövő hétvégén lesz?
Ha tehetjük, oda is elmegyünk a feleségemmel és a két fiúval. (Nálunk mindenki "motorbuzi")
Bocs mindekinek, csak egy kicsit elragadtattam magam.
Ugyanigy voltam Kunmadarassal, a salakmotorral, amíg élőben nem látod hallod el sem tudod képzelni.

Persze voltam olyannal is aki nem jött többet, mert nem fogta meg.

Én "mindenevő" vagyok.
Egyszer voltam lenn. Sajnos csak újságból ismerem.
Ennek szeretnék véget vetni most.
A rakétamotor se4m volt kutya, de nekem a Top Fuel jobban bejött.
Erik Teboult láttad a Top Fuellel?
Szombaton dolgozom, vasárnap családi program, hétfőn még nem tudom mi lesz, de kedden biztos KUNMADARAS

Ha valakinek még lenne kedve jönni jöjjön.

Ha nem láttad még élőben nem tudod milyen élmény.
Szeva Viktor!

Megdumáljuk. Valami ilyesmire gondoltam én is, bár az itinert és a térképet még nem bogarásztam át rendesen.
Kunmadarason találkozunk? Vagy előtte a hétvégén egy közös guriga?
Sziasztok

Dzsoki, úgy tervezem, hogy Miskolcon kapcsolodok a csapathoz, és kb. Eperjestől fogok elválni a csapattól Kassa Hidasnémet Miskolc útvonalon jövök vissza.
Csak nem azt akarod mondani hogy rászedted a feleséged hogy mögéd üljön (a motoron )
Ja és a gyerekek hová ülnek
Baljam, ez véletlenül nem a Rábánál készült?
blue, nem költesz egy kicsit sokat rá? egy nyári mikulás... bár azasszony hamarabb fog elkopni mint a bárkabát....
Te tudod....
Hááát, ma délután sem a garázsban nézegettem a gépsárkányt....
Akinek van az minál hamarabb jelezze, mert ha nincs senkinek akkor szerdán lecsapok valamire a Vaterán vagy a Teszveszen hogy péntekre nálam legyen.......hiszen vasárnap: BAJA!

Persze egy fénykép nem árt a cikkről.....
És mivel nem akarom hogy más csapjon le rá - igy mailben bizniszeljük le:-)))))

blue_devil@freemail.hu