Nem néz ki rosszul, bár nem terveztem feltenni, de van stílusa. Nem?
Blue devil király vagy! Nyomod a plexi árát, a többi képet. Mindent.
Apropó találtál valamit amit le kellene fordítani angolról? Vagy nézzek szét a neten?
Nem, nincs olajmérőm - mert szerintem kicsit sok az "adatért" 15000ft.......és tuti, hogy azt lopják le elsőre a mociról.........
Fepi3!
Bizonyosan, hisz 1-2 dolog mindig kellhet:-) de akkor már motorral - és egy kis túrával egybekötve......
Pálca!
Dehogy fogok,.......írtam......nekem a lényeg hogy menjen, és ne egy szervízbe álljon....de azt hiszem erre a legjobb példa hogy most 19 hónapos......a 19-ből kb 8 hónapot ugye nem igazán használja az ember.....szóval 11 hónap alatt 32.000-ret csavartam bele......
A kártya???
Neten keresztül is megtudod igényelni!!
Menj be a http://www.louis.de/_209d26d2d83d20072468f293843b4c5f32/loui scards/cards_dispatch.php?CONTENT=fc oldalra és tölsd ki a lapot.....
indulásna 150 pontod lesz és majd postán küldik ki a neveddel ellátot kártyát......
Blue devil, meg ne sértődj. Tudjuk hogy feketéből is sok van, de ha már GS500, akkor fekete. Vagy kék. A sárga nekem se tetszik, bár az eredeti gyári szín ez a suzukinál.
Én itthon vettem legutobb olajat, jobbat mind kellet volna, de a 3 liter REPSOL volt 7200 Ft. Erről a vásárlói kártyáról nem tudtam. Akkor azzal kezdjek hogy ezt kérem???
Egy jópár cucc (pl légszürő, gyertya.....stb) a raktárban van, tehát azt keresgélheted:-)
Van egy pult, mellete PC-k meg egy eladó.......Neki megmutatod mi kell, Ő meg kihozza....
De tény! Sokkkkkkkkal egyszerűbb így, hisz mire bejárod a kb 1000-1200nm-es boltot az nem 2 perc.....
Ocsóbb??? Persze ha nem a gyár által reklámozott olajat rakod bele 6000-renként......
Most írtam össze a listámat:-)
A Castrol RS4t Litykója majd 3000ft/L áron kön ki......
Én a Valvoline DurBlend 4T-t használom..... az 2200/l-áron van.....és eddig semmi bajom soha nem volt a Valvoline cuccokkal........
Ez nekem jó......és bevállt........
" kimegyek.....elkapok egy eladót......azt megyek utána, Ő meg dobálja bele a kosaramba:-))))) " ez nagyon jó amugy majd én is gondolkodom hogy kimennék mert majd szertnék venni táskákat a mocira meg az olajat se hülyeség ott megvenni na majd ha szükségem lesz a a rutinodra akor irok
Blue hogy müködik kint a vásárlás pl ha valami kéne de el akarod magyarázni akkor nem átr egy németül tudó ember vagy talán ők tudnak magyarul amiben kételkedem
felejtsd el szerintem - főleg ha az olcsóságra mész.........(mint ÉN:-)
Igen...
Én még nem voltam fent, de a hallomások alapján nem is leszek.........
A weboldaljukon ugyan kiemelik, hogy ezzek nem fix árak - bár a louis katalógusa évek óta ugyan az vagy olcsóbb - tehát nem értem miért nem tudják fixé tenni.....
PL: nekem 3000 1L olaj, neked meg csak 2500??????
No pl most megyek ki venni 2 dobozt.... ez az osztrák áfával kb 40 euró....vagyis a 2 doboz lesz 80 - vagyis kb 20.000ft..... Itt meg lene 24.......
A kollegám vett a múlt héten egy cipőt ami kint 5000ft....Itt 6500 volt.....
Tehát ha csak pár dolog kell, akkor OK, de ha több cucc, vagy több lé - akkor szerintem érdemesebb kimenni.......hisz pl ha mindenre csak 1000ft-ot tesznek rá akkor 12 árunál már megvan a benzinköltséged is....... és ugye ne felejtsük el hogy a LOUISban vannak akciók (néha 70% is).......
Én voltam a GRAZ-i Megában és a Bécs-i Gigában is........
Grazban a felirt holmik 80%-át kaptam meg, Bécsben a 95%-át.......és ugye Bécs egy nagy köpésre van.......
Tehát Én inkább öszegyüjtöm a lémet, hogy miket akarok venni és félévene kimegyek.....
Ja:-)
meg van ugye hüségkártya........igaz kicsit vicces a pontozás:-)
(indulás 150 pontal) Ezüst kártya: 1 euró = 3 pont = 0,03 euró
(5000 pont felett) Arany kártya. 1 euró = 6 pont = 0,06 euró
és van platina kártya is.....(9-es szorzóval)
Tehát 200 eurónál már ingyen van a kövi vásárlásnál pl egy egy akkutöltő, maszk, vesevédő....akármi.... 6 euróig:-)
jó hogy utánakérdeztél ennek az " átalakításnak " mert ha borulnék akkor nem törne sztem minden csak 1 oldal ugyhogy sztem ahoz képest hogy egy full idomos motor ahoz képest nem valami sok a fejidom meg az oldala. ja meg feketét azért " akarok " mert most csak használtba olyat találtam F-est ami a közelbe van
Nekem előtte 2db 125-ös épem volt (TZR-F, Futura)......mikor a cimbikém kölcsönadta nekem , hogy feltujak járni Vácra a papirokat intézni - az első 10km alatt kicsit beszartam........hisz nem 130kg, nem olyan a súlyeloszlás, és nem is annyi paci:-)
ellenben mire átértem Bp-n már simán "rángattam" a szarvát........
Nem hiába mondják hogy a legjobb kezdő nagymotor......
All! Mindenki olyat vesz amilyet szeretne:-)
Nekem specc feketében, sárgában csak az F-es tetszik.......
A Fekete - a szín miatt kisebbnek tünik
A sárga (a Hollósnál láttam) meg baromira nem az Én ízlésemnek való......
A kékre - meg eddig mindenki azt mondta "milyen szép ez a kék árnyalat"
Nekem azért lett kék, mert bementem a szalonba, hogy 8 napjuk van.......
Egy szalon tudta ezt vállalni (Vác - Poxen, Én meg ugye Adonyi vagyok - tehát 104km-rel arrébb vettem mocit)
Akkor meg csak KÉK jött be , tehát választani sem tudtam. De ezügyben már baj - ha valaki a szín miatt vesz motort - és nem a tudása, motorozhatósága miatt:-)))))) Hisz ha rajta ülsz és mész egy túrán ugyse látod milyen színű:-)))))))
És hogy mindenkinek ilyen van??? Akkor ugye 600-1000-res GSXR-t se akarsz venni:-) Mert az is mindenkinek van:-)
ha egyedibbet (ritkábbat) szeretnél akkor pedig ajánlom a Jhoppert, cruisert, vagy a 4milla fölötti gépeket......
spoyler...
ja ja.....Csak infó szinten megemaileztem pár kereskedéssel, mi lenne ha átalakitanám F-esre.....
a fejidom, lámpa, tükör, tartó konzol, oldalidom, plexi = kb 300 rugó!!!!
Tehát egy borulás egy spoyleres géppel - vagy átmegy naked-be (streetfighter-be) vagy keményen érinti a bux indexed......
amugy azt hiszem hogy zsubaby de nem biztos hogy ő rendelt valami cuccot de már anyit kelett várnia, meg csak halaszgattak és ő meg lemondta a rendelést vagy valami ilyesmit mondott, ja meg néztem az oldalt régóta és nem sok magyar leirás van a cucokról, küldtem nekik egy mail-t hogy mikor lesz kész meg és azt mondták hogy egy fordítónak kifizették előre a fordíásét járó pénzt és nem csinált semmit ugyhogy most ők saját maguknad foditgatják lefele
Nem néz ki rosszul, bár nem terveztem feltenni, de van stílusa. Nem?
Blue devil király vagy! Nyomod a plexi árát, a többi képet. Mindent.
Apropó találtál valamit amit le kellene fordítani angolról? Vagy nézzek szét a neten?
Na és mi volt a Louis -ban?
http://www.louis.de
keresőbe beirni: 10006580
ez 139,95 euró (Bécsben 144,78 euró)
Az alábbi motor több képpel
Fogggalmam sincsen milyen a plexi. Azt hiszem ausztráliában készült ez a kép.
Na, pá!
szép a szine
a plexi az elején az melyik givi tipus ?
Nem, nincs olajmérőm - mert szerintem kicsit sok az "adatért" 15000ft.......és tuti, hogy azt lopják le elsőre a mociról.........
Fepi3!
Bizonyosan, hisz 1-2 dolog mindig kellhet:-) de akkor már motorral - és egy kis túrával egybekötve......
Pálca!
Dehogy fogok,.......írtam......nekem a lényeg hogy menjen, és ne egy szervízbe álljon....de azt hiszem erre a legjobb példa hogy most 19 hónapos......a 19-ből kb 8 hónapot ugye nem igazán használja az ember.....szóval 11 hónap alatt 32.000-ret csavartam bele......
A kártya???
Neten keresztül is megtudod igényelni!!
Menj be a http://www.louis.de/_209d26d2d83d20072468f293843b4c5f32/loui scards/cards_dispatch.php?CONTENT=fc oldalra és tölsd ki a lapot.....
indulásna 150 pontod lesz és majd postán küldik ki a neveddel ellátot kártyát......
Blue devil, meg ne sértődj. Tudjuk hogy feketéből is sok van, de ha már GS500, akkor fekete. Vagy kék. A sárga nekem se tetszik, bár az eredeti gyári szín ez a suzukinál.
Én itthon vettem legutobb olajat, jobbat mind kellet volna, de a 3 liter REPSOL volt 7200 Ft. Erről a vásárlói kártyáról nem tudtam. Akkor azzal kezdjek hogy ezt kérem???
-pálca-
Nyár közepe felé fog valaki kint járni a Louisban? mert lehet kéne majd 1 bukó meg 1 pár cucc.
neked van olajhőfokmérőd ?
Egy jópár cucc (pl légszürő, gyertya.....stb) a raktárban van, tehát azt keresgélheted:-)
Van egy pult, mellete PC-k meg egy eladó.......Neki megmutatod mi kell, Ő meg kihozza....
De tény! Sokkkkkkkkal egyszerűbb így, hisz mire bejárod a kb 1000-1200nm-es boltot az nem 2 perc.....
Most írtam össze a listámat:-)
A Castrol RS4t Litykója majd 3000ft/L áron kön ki......
Én a Valvoline DurBlend 4T-t használom..... az 2200/l-áron van.....és eddig semmi bajom soha nem volt a Valvoline cuccokkal........
Ez nekem jó......és bevállt........
Igy van.....de álltalában nem mész sehova tudatlanul:-)))))
van egy 8-900 oldalas katalogusuk (PDF fájlban letölthető), vagy egy webük keresővel......
Tehát már idehaza megnézed hogy mi kell.........
A ruhák meg kint vannak, tehát próbálgathatod..........
PL Én mit csinálok???
a keresőbe beirom a cikkszámot amit a katalógusból kiirok.....majd a "kosárba" kattintok......
a végén rámegyek a kosárra és kinyomtatom...... ott megvan a cikkszám, a képe, ára....neve.....
kimegyek.....elkapok egy eladót......azt megyek utána, Ő meg dobálja bele a kosaramba:-)))))
ez a célszerű hisz Ő tudja mi merre van......
Innentől meg nem kell tolmács:-))))
1 db oldalidom: 60.000ft
fejtartó konzol: 35000ft
Plexi: 27000ft
fejidom: 50000ft
Lámpa: 50000ft
tükör: 10000/db
De igazad van....álltalában csak az egyik oldal sérül:-)))))
Igen...
Én még nem voltam fent, de a hallomások alapján nem is leszek.........
A weboldaljukon ugyan kiemelik, hogy ezzek nem fix árak - bár a louis katalógusa évek óta ugyan az vagy olcsóbb - tehát nem értem miért nem tudják fixé tenni.....
PL: nekem 3000 1L olaj, neked meg csak 2500??????
No pl most megyek ki venni 2 dobozt.... ez az osztrák áfával kb 40 euró....vagyis a 2 doboz lesz 80 - vagyis kb 20.000ft..... Itt meg lene 24.......
A kollegám vett a múlt héten egy cipőt ami kint 5000ft....Itt 6500 volt.....
Tehát ha csak pár dolog kell, akkor OK, de ha több cucc, vagy több lé - akkor szerintem érdemesebb kimenni.......hisz pl ha mindenre csak 1000ft-ot tesznek rá akkor 12 árunál már megvan a benzinköltséged is....... és ugye ne felejtsük el hogy a LOUISban vannak akciók (néha 70% is).......
Én voltam a GRAZ-i Megában és a Bécs-i Gigában is........
Grazban a felirt holmik 80%-át kaptam meg, Bécsben a 95%-át.......és ugye Bécs egy nagy köpésre van.......
Tehát Én inkább öszegyüjtöm a lémet, hogy miket akarok venni és félévene kimegyek.....
Ja:-)
meg van ugye hüségkártya........igaz kicsit vicces a pontozás:-)
(indulás 150 pontal) Ezüst kártya: 1 euró = 3 pont = 0,03 euró
(5000 pont felett) Arany kártya. 1 euró = 6 pont = 0,06 euró
és van platina kártya is.....(9-es szorzóval)
Tehát 200 eurónál már ingyen van a kövi vásárlásnál pl egy egy akkutöltő, maszk, vesevédő....akármi.... 6 euróig:-)
jó hogy utánakérdeztél ennek az " átalakításnak " mert ha borulnék akkor nem törne sztem minden csak 1 oldal ugyhogy sztem ahoz képest hogy egy full idomos motor ahoz képest nem valami sok a fejidom meg az oldala. ja meg feketét azért " akarok " mert most csak használtba olyat találtam F-est ami a közelbe van
Nekem előtte 2db 125-ös épem volt (TZR-F, Futura)......mikor a cimbikém kölcsönadta nekem , hogy feltujak járni Vácra a papirokat intézni - az első 10km alatt kicsit beszartam........hisz nem 130kg, nem olyan a súlyeloszlás, és nem is annyi paci:-)
ellenben mire átértem Bp-n már simán "rángattam" a szarvát........
Nem hiába mondják hogy a legjobb kezdő nagymotor......
All! Mindenki olyat vesz amilyet szeretne:-)
Nekem specc feketében, sárgában csak az F-es tetszik.......
A Fekete - a szín miatt kisebbnek tünik
A sárga (a Hollósnál láttam) meg baromira nem az Én ízlésemnek való......
A kékre - meg eddig mindenki azt mondta "milyen szép ez a kék árnyalat"
Nekem azért lett kék, mert bementem a szalonba, hogy 8 napjuk van.......
Egy szalon tudta ezt vállalni (Vác - Poxen, Én meg ugye Adonyi vagyok - tehát 104km-rel arrébb vettem mocit)
Akkor meg csak KÉK jött be , tehát választani sem tudtam. De ezügyben már baj - ha valaki a szín miatt vesz motort - és nem a tudása, motorozhatósága miatt:-)))))) Hisz ha rajta ülsz és mész egy túrán ugyse látod milyen színű:-)))))))
És hogy mindenkinek ilyen van??? Akkor ugye 600-1000-res GSXR-t se akarsz venni:-) Mert az is mindenkinek van:-)
ha egyedibbet (ritkábbat) szeretnél akkor pedig ajánlom a Jhoppert, cruisert, vagy a 4milla fölötti gépeket......
spoyler...
ja ja.....Csak infó szinten megemaileztem pár kereskedéssel, mi lenne ha átalakitanám F-esre.....
a fejidom, lámpa, tükör, tartó konzol, oldalidom, plexi = kb 300 rugó!!!!
Tehát egy borulás egy spoyleres géppel - vagy átmegy naked-be (streetfighter-be) vagy keményen érinti a bux indexed......
amugy azt hiszem hogy zsubaby de nem biztos hogy ő rendelt valami cuccot de már anyit kelett várnia, meg csak halaszgattak és ő meg lemondta a rendelést vagy valami ilyesmit mondott, ja meg néztem az oldalt régóta és nem sok magyar leirás van a cucokról, küldtem nekik egy mail-t hogy mikor lesz kész meg és azt mondták hogy egy fordítónak kifizették előre a fordíásét járó pénzt és nem csinált semmit ugyhogy most ők saját maguknad foditgatják lefele