110 felett amúgy sem hallom így nincs gáz a melóba be/ki a legnagyobb használati rész nála ott meg pont jól jön.
De mivel rossz így ez van.
Nem tudnak elérni.
Amúgy meg a számom nincs mindenkinek meg csak aki zavarhat.
én többek között azért szeretek motorozni, mert mindig van mire fogni ha nincs kedvem felvenni a telefont.. meg különben is, ne zavarjanak ha motorozok
Jó fülessel nagyon kellemes motorozás közben hablatyolni a családdal.
Tapasztalat.
Nameg ha a hangutasítás bevan kapcsolva a konvolyban elölmenőt lehet hívni hogy ne siessen me brunyálni kell.Má ha ugyanez a cucc neki is megvan.
Most sajnos gyengélkedik a cuccos.Eldobálja a bluputtyot.
tavaj nyáron a madaras tescoba volt ijen napelemes cucc amivel minden félét lehet tölteni
több féle csatlakozó volt hozzá
nem volt olcsó 15000 körül volt
még mindíg olcsóbb mint a napelemes tanktáska
lehet hogy most nyáron is lessz
akinek közel van mennyen el nézze meg
Telefon nem megy motorozás közben.. minek? ugyse lehet közben felvenni... nekem 2 akkum van a telefonhoz, az meg folyamatos bekapcsolt állapot mellett is legalább 10-12 napot jelent..
A gpshez meg szerencsésebb sztem ha folyamatosan szivargyújtóról megy
Hello
2000-es évjáratú GS500e első teleszkóp szimmeringet szeretnék cserélni, és az alsó csavart nem tudom kicsavarni, mert belül forgatja a dugattyút, vagy mit. Mi a teendő? Mondták, hogy húzzuk szét felé, meg más hogy nyomjuk össze és akkor enged majd, de nem. Kell valami célszerszám, vagy mi a teendő?
köszi a segítséget
gps-,telefon töltő stb.... azért jó ha van egy szivargyújtód... nekem pont tegnap raktuk be a a mociba, de ugye az nem kell mindig csak túrán, de a tanktáskát is csak túrán használom, meg ha le sátrazunk valahova nem kelljen már járnia a motornak hogy tudjak valamit tölteni sztem hasznos lenne
most olvastam napelemes tanktáskáról, de 58.000 Ft , nehéz lehet egy ilyet megcsinálni? neten néztem egy videót egyszer ilyen napelemes cuccot rakott össsze a csávó, talán valami lámpát vagy nem is tudom mit, ott nem tűnt nehéznek
Az a durva hogy mobile.de -n sincs 1 darab sem. Tudom milyen ha megtetszik egy ritka darab, de nem akarsz valami elterjedtebbet keresni (pl gsx 550). Az csak egy felessel nagyobb Egy feles még sosem ártott meg
Általában minden motortipushoz van egy fajtaweb.Ha keresgéltek,akkor inkább ott keresgéljetek De google a barátotok, elég ha oda bepötyögitek,elsők között kirakja Remélem tudtam segiteni,pedig nekem kellett volna segitség!
Hmmm!Érdekes...........Azért irtam a suzukis fórumhoz mert azt hittem itt azért ismeretesek a suzuki fajták!No de sebaj,azért ajánlom a linket,na amit ott látsz,pontosan ugyanolyan http://www.suzukicycles.org/GS...
De mivel rossz így ez van.
Nem tudnak elérni.
Amúgy meg a számom nincs mindenkinek meg csak aki zavarhat.
Tapasztalat.
Nameg ha a hangutasítás bevan kapcsolva a konvolyban elölmenőt lehet hívni hogy ne siessen me brunyálni kell.Má ha ugyanez a cucc neki is megvan.
Most sajnos gyengélkedik a cuccos.Eldobálja a bluputtyot.
több féle csatlakozó volt hozzá
nem volt olcsó 15000 körül volt
még mindíg olcsóbb mint a napelemes tanktáska
lehet hogy most nyáron is lessz
akinek közel van mennyen el nézze meg
A gpshez meg szerencsésebb sztem ha folyamatosan szivargyújtóról megy
2000-es évjáratú GS500e első teleszkóp szimmeringet szeretnék cserélni, és az alsó csavart nem tudom kicsavarni, mert belül forgatja a dugattyút, vagy mit. Mi a teendő? Mondták, hogy húzzuk szét felé, meg más hogy nyomjuk össze és akkor enged majd, de nem. Kell valami célszerszám, vagy mi a teendő?
köszi a segítséget
Bár szerintem az itteni sokattúrázóknak biztos van egyszerűbb megoldásuk a gondjaidra.
Az a durva hogy mobile.de -n sincs 1 darab sem. Tudom milyen ha megtetszik egy ritka darab, de nem akarsz valami elterjedtebbet keresni (pl gsx 550). Az csak egy felessel nagyobb Egy feles még sosem ártott meg