Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, valahogy így.
autóvásárlás:
- Adok érte 1,2 milliót.
- Dehát van benne ülésfűtés, az 100.000 Ft-ba került.
- Akkor vegye ki az ülésből, és tartsa meg.
Nekem van,ha érdekel holnap megyek Kaposvárra!
Viktor lesd meg az adatlapom!
köszönöm!
ez nagyjából lefedte a jelenleg tudni kívántakat.
:-)
a szikeringet nem tudom de az olaj az bármilyen fél szintetikus 10w-40
Sziasztok!
Vlaki megtudná mondani a suzuki gs 500 első teleszkó szimering méretét? És még , hogy milyen olaj való bele gyárilag? A motor 2004 es
Szia!

Van doboz is hozzá amit a képeken is látsz bár azt nem nagyon szándékoztam eladni jó lett volna majd a másik motorra amit venni szeretnék de alkutárgyát képezheti meg az extrák is amik vannak hozzá kormányfűtés, plexi, dobozkonzol, doboz..
A vevők nem igazán fizetik meg ezeket nekik egy a lényeg minnél olcsóbban megvegyék aztán szép lassan megveszik boltba jó drágán újjonnan a kiegészítőket hozzá.. persze vannak kivételek is
Jelenleg 21-22 ezer körül lehet a motorban rendszeresen változik mert mindennap használom
Ha bármi kérdésed van nyugodtan kérdezz (gumi, lánc, fék, szerviz, garancia stb.)
szia Zsolti!

van dobozod is hozzá?
? km-t futott?

én most keresek pont egy ilyen mocit, és gyűjtöm a paramétereket.
Egy kérdés.

Ha van valakinek gumis ismeröse, ahol lehet kedvezménnyel autógumit venni, kérem jelezze.

165/70r14 vagy 165/65r14 négyévszakos gumi kellene jóárasítva.

Köszi.
Üdv Mindenkinek!

Ha valakit esetleg érdekelne egy Honda CBF 500 ABS 25Kw-ra vizsgáztatott 2008 12. havi tehát még félév gyári garanciás vezetett szervizkönyves 1. tulajos, sérülés mentes motorom eladó reélis áron.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf_500_abs_25kw
_garancia-3923397

Tel 06209-542-856

Zsolt
Ugye?
nah mi van itt? mi ez a punnyadás ?
nálad a pont
Oszt, Pásztorok is voltak a múzeumban?
sziasztok gs 500 ra keresek olcsón nyitott dobot
jafobaby901@citromail.hu
nem talált
Ópusztaszer.
de, hogy puszta, az tuti!
A méltán népszerű "Na hol jártam ma?" című játék következik
Ez a maszk vajon a híres-neves Respro márkájú?
légszűrős maszk
csak mert máshol ennél kb. 30%-kal drágább, így ez egy jó ár.
Régen volt ilyen JÓÓÓÓÓ napom, egésznapi motorozás ezért jó élni , veterán motorverseny után mentünk, találkoztunk djani86-al és megnyugtatott hogy nincs baja a gs-en hang ügyileg csak egyszerüen ilyen a hangja , napomat csak a benzin ár lombozta le
Jó kicsi lehet, ha ennyire közelről nézed !
Nézzétek, ma milyen érdekes bogarat találtam!