Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halika!

OFF kérdés....
Nem tud valaki egy helyet ahol A0-ában tudnak nyomtatni?
84cm x 118cm

ha tud valaki, akkor várom az árajánlatokat.....

Nem titok....egy térképet szeretnék kinyomtatni, mert vettem egy Európa térképet, de azon nem igazán lehet egységesen berajzolni a megtett útakat, hiszen Magyarország olyan kicsi, hogy szinte ki is lehetne festeni az egészet....
Pedig egyszer csak "napelemes" lesz minden...
Majd a kipufogóba mélynyomó hangfalakat építetek bele, hogy meglegyen a feeling
Na az kizárt, hogy én bármikor is villanymotoros, műanyag bóvlival közlekedjek. Sem autóban, sem motorban.
A normális elektromos autó még valószínűleg jó ideig elérhetetlen lesz, jelenleg pedig megaszívás. (a Totalcar egy cikkben kifejti)
Villanymotor... konnektoros... és majd meséljük, hogy milyen hangja volt "annak idején"...
Hmmmmmm... csini Lali!
Vagy visszaülsz egy GS500 oldtimerra, azzal könnyebb motorozni
Cca 40 éves motor nem semmi
jó hír a motorosoknak:
Másfél fokkal nőhet a magyarországi átlaghőmérséklet 2040-re
cikk
a legnagyobb melegedéssel ősszel kell számolni
12-15 nappal csökkenhet az olyan napok száma, amikor a hőmérő fagypont alatti hőmérsékletet mutat

na, majd 60 évesen egy HD pöfög alattam?
Hétvégére kész az új ruhája
Na, jön a tél? Még ne má'...
Valami kell, míg lesz rendes állása, és ők azonnal felvették és elengedik a nyári szabadságára is.
Oszt a többi meg majd kiderül!
Pestről el tudnám hozni, de előtte mindenképpen szeretnék képet látni, és árat tudni.
Mindenki vigyázzon ! ! ! !

Szörnyeteg Lajos újra színre lépett a héten.
jaaaaaaaajj jobb nem volt?
Lehet, hogy már más, de amikor én futárkodtam szidták őket, mint a bokrot
De az!
kösznöm szépen!
Nem! A DT-vel voltam. De akkor is a m,otorosnak tessék visszaintegetni :)
? Csak nem a Villámásszal voltál? Arra még nem állt rá a szemem! Amúgy meg reggel még robotpilóta visz be, bár arra halványan emlékszem, mintha eggyel több motor jött volna szembe a szokásosnál.
TIBKIN!

Persze engem nem kell megismerni reggel a Tejgyár mellett! Integethetek én, mint a polip :((
Nagyon faján megnőtt! A paradicsomot Dikó meg ne lássa, mert lelegeli.
Ja, a tyúkhúrt mé nem gyomlálod ki közüle?
Tegnap integetett is vadul, de csak 1 mp-ig láttam, nem ismertem föl... persze a motort (Innova) igen, de emiatt sem kapcsoltam, nem narancscukorka színe volt... Csak mikor hazaértem, láttam egy SMS-ből, hogy ő volt. Legközelebb figyelek!
Csak nem Gepárd Futár?
Dani szolgálatban!
esSO-nak:
Végre. Feltöltődött a bioenergikus napelemem, és ma már motorral mentem munkába.