OFF kérdés....
Nem tud valaki egy helyet ahol A0-ában tudnak nyomtatni?
84cm x 118cm
ha tud valaki, akkor várom az árajánlatokat.....
Nem titok....egy térképet szeretnék kinyomtatni, mert vettem egy Európa térképet, de azon nem igazán lehet egységesen berajzolni a megtett útakat, hiszen Magyarország olyan kicsi, hogy szinte ki is lehetne festeni az egészet....
Na az kizárt, hogy én bármikor is villanymotoros, műanyag bóvlival közlekedjek. Sem autóban, sem motorban.
A normális elektromos autó még valószínűleg jó ideig elérhetetlen lesz, jelenleg pedig megaszívás. (a Totalcar egy cikkben kifejti)
jó hír a motorosoknak:
Másfél fokkal nőhet a magyarországi átlaghőmérséklet 2040-re cikk
a legnagyobb melegedéssel ősszel kell számolni
12-15 nappal csökkenhet az olyan napok száma, amikor a hőmérő fagypont alatti hőmérsékletet mutat
? Csak nem a Villámásszal voltál? Arra még nem állt rá a szemem! Amúgy meg reggel még robotpilóta visz be, bár arra halványan emlékszem, mintha eggyel több motor jött volna szembe a szokásosnál.
Tegnap integetett is vadul, de csak 1 mp-ig láttam, nem ismertem föl... persze a motort (Innova) igen, de emiatt sem kapcsoltam, nem narancscukorka színe volt... Csak mikor hazaértem, láttam egy SMS-ből, hogy ő volt. Legközelebb figyelek!
OFF kérdés....
Nem tud valaki egy helyet ahol A0-ában tudnak nyomtatni?
84cm x 118cm
ha tud valaki, akkor várom az árajánlatokat.....
Nem titok....egy térképet szeretnék kinyomtatni, mert vettem egy Európa térképet, de azon nem igazán lehet egységesen berajzolni a megtett útakat, hiszen Magyarország olyan kicsi, hogy szinte ki is lehetne festeni az egészet....