Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fényképen már 20-30 méterről nem kivehető.. mivel domborúak a betűk vannak olyan fényviszonyok amikor kivehető.. de aki nem tudja mi a rendszámom az nem tudja pikkpakk felírni.. és ez a lényeg. Főleg a városi bevezető szakaszok trafipaxai ellen van..
Használok!
Különben egész nap müanyag flakonokban rohangálsz!Pólók nadrágok zoknik cipök , mind ebböl vannak!Söt elárulok egy titkot.Az étel,amit eszel,az sem rendes étel már!Belegondoltál abba,hogy honnan a picsából van ennyi tej például?
Tehén az már sehol nincs,de tej az mint a tenger!
Nagyapám a 80-as években volt egy Bábolnai cégnél ott gyártottak tejport lucernából! Megkérdezte,hogy minek csinálnak ennyi tejport.
-"Hát tejnek!"
-De lucerából?-kérdi az öreg
-"Mé,a tehén nem abból csinálja?"
Én használok. És ha nekem ennyi pénzért (azt hiszem 2000Ft volt) kibír 2 év aktív használatot, akkor azt mondom jó.
Egyébként a toyota lökhárító meg tejfölös pohár, a műszálas pulóver meg felcsíkozott 9mm-es videószalag
És akkor most olvashatatlan?
használ itt valaki rajtam kívűl tank táskát? ma elvittem varratni mert szét szakadt a varrásnál.... 1,5 éves volt, a varrós csávó azt mondta hogy nem a szél miatt szakadt szét hanem ez ennyit bír elvált a két anyag, a cérna meg az "anyag" , ami kiderült hogy ledarált műanyag flakon felhevítve....
Nagyon finom porral összekoszoltam. Olyan terepasztalkészítős jelleggel. Egész jól nem látszódik a lényeg Nagyon fontos hogy nem homok, vagy hasonlóan durva szemcséjű cuccal történt. Így hitelesebbnek tűnik, hogy hosszú idő alatt lett piszkos.

Színtelen láncspray a már eleve nem tiszta rendszámra, egyből finoman előzőleg gyüjtött porral behintve.. és mindez annyiszor mnegismételve amíg a kívánt hatást el nem értem
Mit csináltál a rendszámmal?
na tessék akkor. Jövő heti műszakira vajon elég lesz ha a rendszámnak csak a matricás részét takarítom le? ( a matrica színe se látszódik.. nem kis idő volt ilyen faszán kipreparálni.. és a ráragasztott finom porréteg vízálló is )
ez igen, micsoda olvasni való mára..... Látom mindenkinek süvít a gépe probléma nélkül, motorolaj sem kell ma senkinek, a lánca is mindenkinek feszül ,
OK!
Ez remek lenne:-))))

Feltolom a KÖZÖS-be....onnan letudod szedni
Köszi Kacsa, de úgy nem az igazi, hiszen nem látszik a berajzolt vonal.......
hp.....

f2180
Ha nem sürgős, én tudok nyomtatni színes lézerrel, aztán valahogy eljut hozzád.
Küld át e-mail be, amit ki kell nyomtatni. Ha jó a fekete fehér.
Ha HP a nyomtatód, akkor talán tudok segíteni!
Köszi előre is!
Köszesz.....

Ezen vagyok most Én is.
Megjöttek az ajánaltok: az alaphang 6000ft - a csúcs (UGYAN AZ!) 10800ft.....
Szóval valami occóbb kellene......így marad a nyomtatás házilag....

Van egy IPohot plusz progim, azzal megoldható a nyomtatása akárhány oldalra......PIXEL függő.....
Ha az eredetit hagyom (4400x4410) akkor 48 oldalra akarja nyomtatni...... így azt levettem és most 16 lenne az ideális...

Már csak tinta kellene a nyomtatómba, mert jelenleg csak KÉK van:-)
Papir és nyomdai(gép) méretek:
Kb ekkora nyomtató zörög mellettem.
Holnap reggel megmérem mit tud.
Vagy próbáld ki ezt, ha drága lesz az ajánlat:
Posteriza
Ebben megadod a nyomtatási méretet, kiszámolja és pl. A4-es lapokra darabolja a képet, azokat kinyomtatod, majd össze tudod rakni magadnak.
Én ezt használtam már, lehet magyarosítani is, pici és ingyenes.
Hány db -ról van szó? Mert a hagyományos offset nyomdagépeket pár ezer db-tól érdemes beinditani. Inkább digitális nyomda kéne neked- gondolom, vagy ilyen nagy fénymásoló.
Nem vagyok ideges...Kéne?
Nyugi....

ezeket a hivatalos helyeket már végigemaileztem....
most onnan is az árajánlatokat várom
Hali!
Itt is...nézd meg ezt!
http://www.copymania.hu/sub/ar...