Holnap délelőtt szeretnék venni 2 műszer izzót (12V 3,4 W) és markolatokat.
Mit ajánlotok, hova menjek ahol délelőtt 9-10 körül nyitva vannak? Buda környékén lehetőleg, de ha messzebb van az se nagy baj.
Hál istennek még nem volt szükségem alkatrészre, csak láncra, de azt neten rendeltem.
..jó, időérzék is kell hozzá. De nem egyszer volt már velem olyan hogy hosszú motorozás után.. 6-10 órája órát nem nézve sikerült 5 perces pontossággal megtippelnem az időt.. és általában ha megyek valahová, mindig oda tudok érni percre pontosan
Legegyszerűbb megoldás induláskor megnézni hány óra van, aztán menet közben a megtett útból.. és a feltételezett átlagsebességből megtippelni, hogy mennyi az idő.. 10 perces pontossággal simán lehet..
Nekem furcsa volt hogy nincs óra ha lenézek, úgy próbáltam megoldani hogy elmotoroztam templomok fele , de aztán rájöttem hogy manapság nem menő az óra a templomokon
De az ilyeneket ha huzamosabb ideig süti a nap mind befeketedik nem? Legalábbis nekem a bicikli km órától kezdve számológép meg karóra is igy járt... mondjuk mutatós óra az nem
Na ez biztos jó megoldás!Ha megsüti a nap,befeketedik az egész.HA sticky ragasztóval rakod fel,az kb 2 nap alatt lepottyan.Az oldalán megnyomod a világitás gombot,akkor világit,csak a számok tünnek el róla,de visszajön a kijelzö amikor elengeded! Pont nem láttad!Nekem volt egy ilyen,azt felszegeltem a konyha falára!Ott jól müködött.
Halihóóó!
Nem megy a fordulatszámmérőm :( A Thunderen
Kivettem az órát ráadtam direktbe a 12 V ot és egy picit megmozdult, gondolom ez azt jelenti, hogy maga az óra jó. vagy nem ?
Van mégegy megoldás: bicigli km, sebesség computer azokon is van óra, világitás, beállithatod a valós sebességet és mérnek akár 200km/h-ig, és a napi km-t vagy amit akaraz (átlag stb)
A felszerelése némi ötletet kiván és kesztyűbe nem tul könnyű nyomkodni, de olcsó és sokat tudnak.
Holnap délelőtt szeretnék venni 2 műszer izzót (12V 3,4 W) és markolatokat.
Mit ajánlotok, hova menjek ahol délelőtt 9-10 körül nyitva vannak? Buda környékén lehetőleg, de ha messzebb van az se nagy baj.
Hál istennek még nem volt szükségem alkatrészre, csak láncra, de azt neten rendeltem.