Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A másik fórumon még tudtad...
Valóban "túlméreteztem"...
Süt a Nap! ...vagy főz...
Teddy!
Kukkants mán rá az adatlapodra, mert a könyv szerint a hátsógumi adatoknál az index nem 64H, hanem 62H (súlyindex 265kg a 280 helyett)...
Mindenképp tekerd föl, mert ha puha a hátsó teló, a nagy súlytól elkönnyülhet az eleje pl. elindulásnál, izmosabb kigyorsításnál és ez problémássá teheti az irányítást.
Ha már ennyire pörgünk.
2 személynél (75+55kg) + 1 heti cuccnál (min. 3 doboz) Ti feltekernétek a hátsó teló keménységét fullra? Most 4-esen van.
Van tapasztalatotok az ennyire megpakolt "hosszútávú" motorozásról?
Sssssssüüüüvííííííttttt.....
Köszi!
ezt a sebességet...
a gépkönyv szerint 12e km-ként cserélni kell...
Hali!

A karbantartási könyv szerint 12.000 km-nél kell cserélni. A valóságban ennyi idő alatt nem megy tönkre egy gyújtógyertya. 18-24 ezret simán elmegy... sőt még utána is jó lehet. Én vennék a helyedben 2 db újat, és magammal vinném. Oszt, jónapot!
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hány km-enként kell gyertyát cserélni GS 500-ason. Most NGK van benne kb. 14.000 km-t ment, szemre teljesen rendben van, és működik is, csak 2000-2500 km-es túrára készülök.
Köszi.
még meggondolom, bár az irodánk egy hangyafülnyit messze van, de majd max sétálok
egyre jobban alakul a helyzet!
Már szinte egy egész oldalt szenteltünk ennek a témakörnek!

Az lesz a legjobb, ha aznap reggel szakadni fog az eső, és én inkább majd autóval megyek
mármint hogy arra vigyázz, hogy gyalogonak minősítsd magad...
erre vigyázz, mert a kresz csak a kerékpárt és segédmotoros kerékpárt tolókat említi mint kivételeket a vezető alól, így ha valaki nagyon akar, ebbe beleköthet!
Ha még a dátumot is megírnám...
Krisztián!

Ezek után csakis őrzött helyre tedd a mocid. Ha véletlenül tolvajzsivány lennék, és beleolvasnék a fórumba... akkor tudnám, hogy a környéken parkoló kék moci gazdája meddig nem fog a gép közelébe érni... Nem vészmadárkodok, de elég nyilvánvaló információkat "tettünk közzé". És az ördög nem alszik...
Egyszer én az irodánk elé parkoltam...és máskor is oda fogok!
Egyszer a képviselői irodaház után közvetlenül tettem le a motoromat, ahol van kamera, és kormányőrök sétálgatnak ide-oda. Csak nincs olyan tolvaj, aki előttük babrálna..
Érthető hogy féltjük a masinánkat, de a parkoló autók között nem szoktatok parkolni? Igaz a dijfizető autók helyét vennénk/vesszük el, de emiatt lelkiismeretfurdalásotok van? Persze fel is lökhetik a mocit, de azért csak nem.
Ja, és ma odapillantottam hazafelé, a buszmegállók végénél van felhajtó a járdára, bár építkezési területre vezet most, de fel tudsz rajta elvileg menni (a padka elég magas), aztán rögtön jobbra.
No, hogy még egyszer is hozzászóljak... én egyszer egy utcával arrébb, a Haris közben dolgoztam sok-sok órát, simán elmentem a sétálóutca elejéig, aztán leállítottam, és betoltam a gépet a kapuig, majd jól lezártam. Senkit nem zavart, meg így elvileg ugye gyalogos vagyok... És idéntől elvileg bele sem lehet kötni, mivel az új KRESZ szerint parkolhatsz járdán, ha min. 1.5m szabadon marad. A lényeg, ahogy Erik is mondta, hogy szem előtt legyen, ne tudják feltűnés nélkül babrálni, de akár még kamerát is kereshetsz ott, ha az nyugtat meg.
Hápi,

Köszi, már néztem, csak az a baj, hogy 9-től 18-igtart a móka, és ezért már sok üveggyöngyöt kellene adni (egyébként az a legolcsóbb parkolóház a környéken, de még az is egy liter benzin ára felett van óránként)...
Nanézdmán!
asszem egy hozzászólásom sem kapott még ekkora népszerűséget...
Ezek után nem is fogok mindenféle hővédős női fehérnemükről, meg valami vadállatos italról írni, csak ilyen hülye kérdéseket teszek fel