Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentem ma vele egy laza 10 Km-t. Három évig állt a garázsban nem nagyon akartam bántani, de így is hűűűűűha volt. 150 paci azé az 150 paci na................
A héten még egy kicsit pofozgatom és elvileg jövő héten vizsga.
Vannak rajta kisebb hibák, de mind javítható.
ez mijen motor?
Semmi összefüggés nincs ebben a formában. Cseréld ki a szelepfedél tömítést, és utána a bal oldali karburátorod nézesd meg. A rakoncátlan szívatód és a gyertya között már inkább van valamiféle kapcsolat. Ezen a nyomon indulnék...
Hallod-e, Te Kacsa! Ez így elsőre széééééép!
Majd mesélj a második benyomásról is-is-is!
Hát én a képek alapján úgy látom ez egy "kicsit" sem megy!
Ezek szerint még te sem ültél egy nyomatékos motoron!
Baszki JJ nemááááá :((((((((((((
Megvannak az első kémfotók :)))
Baszki pupákok ez nagyon meeeeegy
Nagy szarba kerültem, ezért sürgősen eladóak az alábbiak (a bank vinné a motort egy elfelejtett csekk miatt):
MotoDetail 42l-es doboz 2db - 12.000 /db
MIVV sportkipufogó Bandit 600-650-re (vizes és légolajosra is) - 35.000.- (65e volt, alsó vezetésű, az oldaldobozok alatt megy)
Rossignol snowboard (165cm) step-in kötéssel, hordtáskával, egyszer használt - 35.000
Snowboard bakancs stepin kötéshez - Rossignol, egyszer használt, 41-es lábra - 25.000
Sony rádiós erősítő, Sony CD lejátszó - 20.000
Wharfedale hangszórópár 2 utas 2x100W + középső magas 3 utas 1x100W - 20.000

Telefon: 06-70-338-0845
Majd ha a következő túrán kissé meghúzkodnak a murván bennünket, akkor ne nagyon csodálkozzunk! De addig is pssssszzzzt! ...asszem.
Ha, megnézed az előbbi okosságokat. sok segítséget találsz...
Ez mind ennyire hülye?! Neki sem kell futniuk?!
Véleményem szerint NEM. Ha valaminek lehetne köze, az a hengerfej tömítés, hiszen ott kifújhatna a cucc. A szelepfedélnek nem sok köze van a keverékképzéshez.
Kérdés, a szelepfedél tömítés ha ereszt, lehet annak köze a gyertya színéhez? mert a bal oldali hengermnél elment a tömítés és a bal oldali hengeremnél fekete a gyertya, és mikor vettem a gépet a bal oldali gyertya volt beszarva valaki pls írjon
Úgy látom ismét sikerült hasznos információkkal ellátnunk fórumozó barátainkat...
Mittudomén... Az idei egy ilyen továbbküldőst ellőttem vele. De ha valaki... "meghalsz"-ost küld..., leölöm!

Maci,
a jómúltkorában rátettél valami "szerencséd/sokpénzed lesz" lánclevélre... Csak érdeklődnék, hogy bejött?
Na, ez biztos-Úr!
VááááááÁÁÁááááááá!
ez biztos?

(igérem részemről itt a vége...)
Az igazi baj akkor szokott bekövetkezni, mikor valaki abban bizonytalan, hogy tudja-e biztosan? (Tudod!? Zöld, vagy piros vezeték... )
Akkor ne ülj motorra! ...asszem!
ha biztosan tudom, hogy bizonytalan vagyok, akkor mi van?
Á, dehogy! Csak bizonytalan... kicsit... vagy, mégsem?!
De olyan bizonytalan vagyok...! vagy mégse?