Nemrég téma volt a bukócső. Csináltattam egyet gyári mintára (229-es fórum oldal, 3 pontos), valami "hidraulika" csőből (vagy miből?)
Ma raktam fel. Szerintem király.
Laci bácsi megcsinálja 8 ruppóért Egerben. (A gyári elég húzós áron szerezhető be.)
Akit érdekel jelentkezzen. Holnap teszek fel képet róla.
Én rákérdeztem az okmányirodában. Ugyanis nekem is még ilyen papírom van... azt mondta a hölgy, hogy elvileg lehet menni, de rendőr függő a dolog. Ha kekec, akkor büntet, és bevonják azt ami még nincs is a kezedben. Szóval, van 50 % esélyed. Bár, gondolom azért ezt már könnyebben meg lehet beszélni a rendőrrel, mint azt, ha semmi papír nincs. Most rengeteget melózom, úgyhogy nem zavar az átfutás. Jövő hétre meg úgyis itt a kártya. A 2-3 hét csak riogatás szokott lenni. Általában 5 munkanap és már meg is küldik. Remélem!
megszereztem a jogsim, pontosabban az okmányirodás igazolást arról, hogy majd 2-3 hét múlva lesz jogsim...szerintetek ezzel az igazolással már lehet motorozni, rendőr mit szól hozzá? nincs ilyen téren tapasztalatotok!? mert elvileg ezen a lapon rajta van, hogy kategória: A! ha mégse lehet vele motoroni, és a rendőr is elkap, akkor mit kapok? 5 rugó büntit, vagy elveszi a nem létező jogsim...? mert azért nem mindegy.....
Elolvastam, nem semmi milyen arcok vannak... Kiváncsi lennék mire gondolt miközben ezeket írta. Kiváncsi lennék rá élőben is, hogy milyen fazon lehet.
Akkor közkívánatra, hogy mi maradt a motorból: csak azok a cuccok hiányoznak róla, amik nekünk kellettek, a többi mind megvan, ugyhogy akkor inkább azt írom le hogy mi nincs: kormánycsutkák, jobboldali kormánykapcsoló, kuplunkgar és ami a kuplungkart tartja, első sárvédő, első féknyereg, indexek, első teló (pontosabban ez megvan, de ereszti az olajat a baloldali), km óra és forodulat mérő, és első lámpa. Ja és a hajtókar kikönyökölt, ugyhogy henger sincs, illetve ami egy kikönyöklésnél még tönkre meg (én nem tudom mik romlanak el még ilyenkor). Tehát a fentiek NINCSENEK már meg, egyébként minden van. Ja igen, a tükrei nem gyáriak, hanem ilyen mini tükrök. Minden cuccot olcsón adok, mert kéne a hely.
Hello! Remélem nem maradtam le a pólós dologról!
Na szal" nekem is kell 1 db "M" méretben hadd feszüljön JaGo felirattal (így)! Pénzt holnap utalom át Blue számlájára.
29-én megyek én is Bajára, (remélem nem vagyok tolakodó) ott átvehető lesz?
Nyugodtan tedd fel:-) Itt ugysincs a hónap végére senkinek pénze:-))))
De! Letudjuk esetleg foglalozni!
Tényleg nem lehet tudni mikor mi megy el.....
Ezügyben épp egy kreténel vivtam szócsatát - és főlényesen nyertem:-)))) Mert letiltotta a hozzászólásomat:-))) Vateráztam.....
Láttam egy frankó kis nyitott bukót - gondltam az asszonynak jó lenne, hiszen évente 1-2x jönne velem......
felnyomtam 4000ft-ot....nem volt elég.....
Megkérdeztem tőle hogy mennyi az annyi? mert villámáron már szinte veszek egy újat....
Erre kioktatóan elküldöt anyámba, hogy nem vagyunk haverok, hogy beszélek én vele.....stb.....
No erre bedurrant az agyam:-))) azt visszaírtam neki......
Ő meg letiltott:-)))) Szánalmas .... még vitatkozni is fél az ilyen?
Olvasátok el a szövegelést alul.... ha valaki azt mondja: BLUE TE EGY PARASZT VAGY - akkor megkövetem magam:-) de Én nem találtam - és eddig senki - olyat, amin ez a ........ kiakadhatott volna:-)
De ha teszem azt neked meg rongyátört a géped akkor már király! hiszen lásd esetem....
1db gáztolatyú - 8200ft
1db ülés zár - 8100
Ez már kapásból 16.000ft és ez 2 db picsa kis müanyag .....
Egy teló kb 30-40.000ft (egy szál!)
a 2 teló kapásból 60 ropi.....
A lámpa egy 10-es.....
Müszerfal szintén 20 ropi (a 2 óra)
Felni 15-20
Tank 30-40-50.......
És még nagyon szét se szedted a motorot máris bejöt a motor és a benzinkötséged.......
Mivel nem akarok licitháborúba bonyolodni:-) igy ird meg hogy mi van még:-))))
Én specc szeretek gyüjteni olyan dolgokat amik MAJD egyszer jól jöhetnek......
Specc 1000 éve vadászok alaktrészekre......
Hogy mire?
pl vegyünk egy simsont és a tank előtt vágd le az elejét.....
vagyis kormény, kormánykiflik, telók, kerék, fék.....stb....
A robogómból akarok Choppit csinálni....amolyan bulimocit:-)
De amiket eddig találtam azokért horror árat kértek....
Ilyenen amugy Én is gondolkodtam már, hisz kintről van hogy 50.000-ért behozható egy full motor aminek mondjuk a motorja szart be.....de onnantól?
ülés, lámpa, váz, telók, rugók, csavarok, karbi....és még sorolhatnám....
Már az is baj ha valamiért nem kérnek pofátlanul sokat :) ? A sztori annyi, hogy egy barátommal közösen vettünk egy alkatrész gs500at, aminek kikönyökölt a hajtókarja, nekem kellett róla az első teló, az első fék,, neki meg az első sárvédő, a két kománycsutka meg a kuplungkar. Mindezt bontóból összevadászva kb pont ott lettünk volna, mint így. Így viszont maradt nekünk majdnem egy egész motor amire egyrészt semmi szükségünk, másrészt meg foglalja a helyet. Ugyhogy az a fő szempont, h minél gyorsabban eltűnjön innen, ezért adom ilyen olcsón a cuccokat. (nem kell neked valami :) ?)
Megnéztem, és nagyon tetszik!
Mitől függ az időpont, és mikor lesz FIX?
Ha minden jól alakul (nekem is jó lesz az időpont ill. az időjárás) akkor benevezek rá!
Szia!
Köszönöm a segítséged, a szüleim voltak arra tavaly és csak jókat hallottam erről az útvonalról. Egyedül nem akarok menni, csak érdeklődés szintjén van a dolog hogy valaki tervezi-e idén nyárra a túrát.
Nem hiába lesz ott a NAGY NYÁRI AKMT-GS500 túra........
1. nap......pálya a Bohinji tóhoz (Ausztrián keresztül)
2., nap.....Triglavi nezeti park és a hegyek....Júlia alpok.....(olvastam hogy van egy szakasz ahol valami 50db hajtűkanyar van egy 30km-es szakaszon.-))
3., nap.....TENGERPART
4., nap.....Irány Klagenfurt (minimundus)
5., nap HAZA......
Ennek az össz költsége - a saját mértékeim szerint sacc 65000ft(1 moci + sofőr....).......
Nemrég téma volt a bukócső. Csináltattam egyet gyári mintára (229-es fórum oldal, 3 pontos), valami "hidraulika" csőből (vagy miből?)
Ma raktam fel. Szerintem király.
Laci bácsi megcsinálja 8 ruppóért Egerben. (A gyári elég húzós áron szerezhető be.)
Akit érdekel jelentkezzen. Holnap teszek fel képet róla.