Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindkettő?

Nem tudom, érdekes kérdés a ruha, felszerelés, bukóra mennyit?

Anno én is elmentem a Shoxba, hogy szeretnék egy bukót.
Jajj, de jó, van már 25 ezerért is! Max. 30-ért veszek, fogadtam meg.
1-1.5 óra próbálgatás után, miután mindegyik kényelmetlennek, bizonyult a kategóriában, megkérdeztem az eladóleányzót, hogy mutasson már nekem valamit, mert ezek sehogysem passzolnak.
Odavitt egy AVG-hez, azt mondja ezt próbáljam. Felveszem, szórít ugyan (kell is), de egyenletesen mindenhol, kényelmes, minden király. Hurrá! Mennyi? Azt mondja 87-ről van leértékelve 45-re.

Aztán arra gondoltam ebben fogok motorozni pár évig, ha kényelmetlen, akkor ideges leszek, nem tudok koncentrálni, utálni fogom az egészet, ez meg jó, ennyibe kerül, jól le is van árzva, megvettem...
Köszesz...megjöttek a képek......

Most Én vagyok ennyire válogatos vagy nekem nincs ennyire pénzem?

Találtam egy másik bukót a Streetfighteren kivül ami NAGYON bejön......
Felhivtam a boltot......és sajna 57000ft...........hát ennyim nincs egy bukóra
Blue!
ment a freemailedre.
Blue ment egy mail
meglesz
Nekem az kell hogy KIT keressen a biker ha ilyen gondja van.......
Név, telszám elég
Annyit árultak el, hogy spec szerszám kell hozzá szétszedni, ami nincs minden sarkon.
Nem mondták meg, hogy hol csináltatják, de idővel úgyis megtudom.
Küldöm őket a kért felbontásban. A többi képen is (azokat nem tettem fel) tükröződés van.
A 6-osból a 6.kép baromi jó!
Olyan mintha nem kapna fényt - árnyékban lenne egy másik bolygó:-) (a hol mellett jobbra, picit feljebb...)
Hát ez van:-)))

Azon általában mindig eldobom az agyam amikor valaki a használt cuccot majdnem eredeti áron akarja adni:-)
Főleg ilyen esetben......hisz nem tudni hány éves a bukó, hányszor izzadtak bele.....stb......
Érden a Motoko fogalmazza a Jeb"s-t......
19-21 közt lehet venni pl ezt a bukót.....
Nyuszika! és többiek
Érdekel minden tájkép, Gs kép....

Ilyen képeket bármikor ldobhatnál nekem 1024-es felbontásban - legalább lenne alapanyagom a DVD-khez.....

előre is köszi
Akkor amit belinkeltél az valami spéci lehet, hiszen ha kint 110 ropi akkor az idehaza mennyi lenne? 150?

De jó tudni!
A pesti helyet írd be ide légyszves igy feltudám tenni a karbatartás résznél a szerelőkhöz, hiszen nekem se árt majd!

Tavaly nyáron 2 személyel mentem a legtöbbszőr és egy tél kellett hozzá hogy a rugó visszakeményedjen......
7esen olyan volt mint a 3-as......
Sok képek csináltam tegnap viszonylag. Eddig mindig ki volt kapcsolva a digit zoom. Megpróbáltam.... egy tapasztalattal több. Amúgy majdnem megevett 2 hatalmas kutya, úgyhogy le kellett lépnem a tett helyszínéről!

Nem használtam még PShop-ot. Néha Office Pict managert szoktam...
De de, szépek!

1 dolgot vettem még észre, digitális zoomot használtál ennél a fás-Holdasnál.
A digitális zoom részletvesztést okoz, nem valódi zoom. Valós képpontokból kiszámolja a köztes képpontokat. Ezt elérheted Photoshoppal kivágással élesítéssel, sőt még jobbat is.
Persze ha nem tudod ezeket hogy kell (bevallom én sem csináltam még), akkor jó lehet a digitális zoom, de szerintem nem éri meg. Inkább legyen kicsit kisebb és szép éles, kontúros a kép. Nekem ki van kapcsolva, hogy még véletlen se fussak bele.
Sajna az...
Olyan sötét volt, hogy ezt is alig találtam meg, nemhogy a záridőt, meg mindenfélét. De már rajta vagyok, hogy okosodjak...

De azé" jók lettek, nem?
Szépek!
Elsőre azt hittem, hogy már játszadozol az A/S módokkal, de lebuktál, ez éjszakai automatika.
Sziasztok!

Tegnap galádkodtam a gépemmel! Nézzétek meg az eredményt!
Megsértetted a mimóza lelkét azzal, hogy azt modntad 12-ért már újat lehet venni.
Sziasztok

Voltam a Suzukiban. A gyári hátsó teló 70.000.-
Visszaírt egy bontós. 20.000.-
A Suzukiban azt mondták tudják javitattni Pesten, kb. 2 hét és 15.000.-
Tehát vevő vagyok a telóra 10.000.- ért

Egyébként megnézték és a 2001 és a 2004-es teljesen egyforma.
Nem ÁÁÁ nem
18:00-kor lejár a rendelés!

Aki addig nem utalja a pénzt, vagy nem küldi el a befizetést igazoló szelvényt (fényképen, vagy másolva) a mailcímemre - ANNAK nem rendelek meg semmit..... (kivétel HBALI, akivel majd gyénileg rendezem)

A rendelést 18:05-kor küldöm tovább! így aki lemarad most, annak várnia kell amig újra össze nem jön 10db!
Ok megjegyeztem:-)

De ezek a holmik kellenének - ha 160-as kereket akarnék:-)))))
A sajátomat (eredetit) sajnálnám szétbarmolni:-)