Nem tudom, érdekes kérdés a ruha, felszerelés, bukóra mennyit?
Anno én is elmentem a Shoxba, hogy szeretnék egy bukót.
Jajj, de jó, van már 25 ezerért is! Max. 30-ért veszek, fogadtam meg.
1-1.5 óra próbálgatás után, miután mindegyik kényelmetlennek, bizonyult a kategóriában, megkérdeztem az eladóleányzót, hogy mutasson már nekem valamit, mert ezek sehogysem passzolnak.
Odavitt egy AVG-hez, azt mondja ezt próbáljam. Felveszem, szórít ugyan (kell is), de egyenletesen mindenhol, kényelmes, minden király. Hurrá! Mennyi? Azt mondja 87-ről van leértékelve 45-re.
Aztán arra gondoltam ebben fogok motorozni pár évig, ha kényelmetlen, akkor ideges leszek, nem tudok koncentrálni, utálni fogom az egészet, ez meg jó, ennyibe kerül, jól le is van árzva, megvettem...
Azon általában mindig eldobom az agyam amikor valaki a használt cuccot majdnem eredeti áron akarja adni:-)
Főleg ilyen esetben......hisz nem tudni hány éves a bukó, hányszor izzadtak bele.....stb......
Érden a Motoko fogalmazza a Jeb"s-t......
19-21 közt lehet venni pl ezt a bukót.....
Sok képek csináltam tegnap viszonylag. Eddig mindig ki volt kapcsolva a digit zoom. Megpróbáltam.... egy tapasztalattal több. Amúgy majdnem megevett 2 hatalmas kutya, úgyhogy le kellett lépnem a tett helyszínéről!
Nem használtam még PShop-ot. Néha Office Pict managert szoktam...
1 dolgot vettem még észre, digitális zoomot használtál ennél a fás-Holdasnál.
A digitális zoom részletvesztést okoz, nem valódi zoom. Valós képpontokból kiszámolja a köztes képpontokat. Ezt elérheted Photoshoppal kivágással élesítéssel, sőt még jobbat is.
Persze ha nem tudod ezeket hogy kell (bevallom én sem csináltam még), akkor jó lehet a digitális zoom, de szerintem nem éri meg. Inkább legyen kicsit kisebb és szép éles, kontúros a kép. Nekem ki van kapcsolva, hogy még véletlen se fussak bele.
Voltam a Suzukiban. A gyári hátsó teló 70.000.-
Visszaírt egy bontós. 20.000.-
A Suzukiban azt mondták tudják javitattni Pesten, kb. 2 hét és 15.000.-
Tehát vevő vagyok a telóra 10.000.- ért
Egyébként megnézték és a 2001 és a 2004-es teljesen egyforma.
Aki addig nem utalja a pénzt, vagy nem küldi el a befizetést igazoló szelvényt (fényképen, vagy másolva) a mailcímemre - ANNAK nem rendelek meg semmit..... (kivétel HBALI, akivel majd gyénileg rendezem)
A rendelést 18:05-kor küldöm tovább! így aki lemarad most, annak várnia kell amig újra össze nem jön 10db!
Nem tudom, érdekes kérdés a ruha, felszerelés, bukóra mennyit?
Anno én is elmentem a Shoxba, hogy szeretnék egy bukót.
Jajj, de jó, van már 25 ezerért is! Max. 30-ért veszek, fogadtam meg.
1-1.5 óra próbálgatás után, miután mindegyik kényelmetlennek, bizonyult a kategóriában, megkérdeztem az eladóleányzót, hogy mutasson már nekem valamit, mert ezek sehogysem passzolnak.
Odavitt egy AVG-hez, azt mondja ezt próbáljam. Felveszem, szórít ugyan (kell is), de egyenletesen mindenhol, kényelmes, minden király. Hurrá! Mennyi? Azt mondja 87-ről van leértékelve 45-re.
Aztán arra gondoltam ebben fogok motorozni pár évig, ha kényelmetlen, akkor ideges leszek, nem tudok koncentrálni, utálni fogom az egészet, ez meg jó, ennyibe kerül, jól le is van árzva, megvettem...