Tibkin!
Mit tankoltál a vasba?
A múltkor mindíg lemaradoztál, most meg hazafelé csak te tudtad tartani a tempót.
Mióta megállt alattad, azóta a jótanácsok hatására téped a szarvát?!
Fordulaton tartod?
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍgy tovább!
Remélem, aki még nem jelentkezett be, az is rendben hazaért! :)
Remekül sikerült nap volt, fergeteges hangulattal, és szerencsére komolyabb elázás sem lett, bár mutatóba azért jött egy kis víz hazafelé.
Ilyen remek kajáknál sajnálom mindig, hogy kicsi a kapacitásom...
Nyuszikusz: sajnos elmaradt a fotós eszmecserénk, remélem, legközelebb be tudjuk pótolni!
353km lett a vége, eddigi leghosszabb túrám (ööö, ez volt a 2. ), azért a végére már nyomott az ülés, bár valószínű a hiba nem a készülékben van... Majd megszokom!
Na újra itthon. Forró zuhany után felfrissülve! 19:30-ra értem haza, kicsit meghúztam az uccsó 50km-et
Hát a mai nap Isten volt jobban nem is sikerülhetett volna (leszámítva a kisebb nyári záporokat) a gép is nagyon jól teljesített 4,2L átlagban! A póló csak hab a tortán, hugicám már le is nyúlta! Jó volt a csapat, nagyon tetszett hogy voltak önjelölt forgalomirányítók is Mikor megyünk legközelebb?
Köszííííí mindkettőnk nevében! Mi 20:00-ra értünk haza és 430 km volt a vége! Minden szempontból jó volt ez a gurulás, Zsófi legalább elmondhatja, hogy életében nem ment ennyit egy huzamban! Jó volt, a végén már úgy belejött,hogy nagyon! Teddy-Blue mindenkinek mindent köszi mégegyszer! Zsófi és Mikusz (budmyke)
És légyszíves mond meg hogy anyukádnak mivel tudnánk örömet okozni?
Ezt többen felvetetteék - csak ugye pár embernek (nekem is) idő volt.........így már nem tudtunk visszamenni.....így ezért nem is foglalkoztam vele lent.....
De szerintem aki ott volt mindenki bedobna 1-200ft-ot és pl. vennénk egy NAGY csokor virágot?
Szóval várom a tipped, hiszen mégiscsak Te ismered:-))))
Jelentem 19:35-kor Én is hazaértem.....
Asszony leszállítva (plusz 1 órát csesztem el az anyósnál....mert ha már ott megyünk el Keresztúr melett.......menjünk már be....)
Csinálom a cuccokat.....
Mindjárt jelentkezem:-))))
TEddy!
Überfrankó danke shöne tesókám!
A legközelebbi kajálást is te szervezed? Mert akkor szerintem ez a létszám ismét ott lesz:-)))))
Valaki összeszámolta a motorokat és az embereket?
Mennyi volt? 30 / 50?
Az tuti hogy egy GS topvicból kiindulva jó kis banda jött itt össze!
NO!
Pólómesterem meg leszállította a NARKÓT:-)))
Az egyikre az van ráírva hogy:
Vicky
Csikó
Dzsoki
Zsuzsi
B.Viktor
Dzsokinak , Bviktornak viszem......
Csikó tesó? Posta? vagy a következő túra?
Na, mi is megvagyunk! 20,45-re értünk haza,530 km lett a vége!
Külön köszönet:
Teddy! Még egyszer nagyon szépen köszönjük Neked is és családodnak a fini hamikat!
Blue! Neked pedig külön köszönjük, hogy létrehoztad ezt a bandát!
És természetesen a NYUSZI-KÁVÉT!
Többieknek pedig, hogy ott voltak, és hogy mi is ott lehettünk!