Gagyit Én se vennék se a gyereknek se az aszonynak (pl TORNADÓ)......
Én főleg az árról beszéltem, hisz minek vegyek 70000-ért egy bukót olyan embernek aki 2x ül mögettöem egy évben?
Ilyen célra bőveb jó 20-ért egy Grex.....
A kipufogón sajna van némi karc (szerintem ez nem krómozott lemez, hanem egy rozsdamentes lemez van rajta felpolírozva, szerintetek nem? ). A fékkart holnap meglesem.
természetese
n nem akarok senkit sem megszólni, mert ilyen-olyan sisakot vesz annak aki esetleg nem sokat ül a hátunk mögött a motoron(én is grexben nyomom, még az MZ-s időkből maradta fejemen) de szerintem nemigen van olyan, hogy keveset használjuk akkor olcsóbbat veszünk. Bukta úgyis csak egyszer van egy sisakkal és és hogy egyébként mennyit mentünk vele az nem a legfontosabb szempont.
LEhet kicsit lökött vagyok de az Ő fejét talán még többre tartom a sajátomnál, igyekszek nem túl drágán minél jobb sisakot beszerezni.
No, én is egyezkednék kicsit. A kipufogóra rátenyerelnék kedvező ajánlat esetén. (Ha nem karcos a króm rész... )
És gondolok Nyuszira is kicsit. Az első fékkar megvan-e?
Ez a két dolog érdeklődős...
Én specc ajánlom a TANK, IDOMOK megtartását - mert egy borulásnál az fog sérülni legközelebb!
Amugy egy ülés alatti idom a bontóban olyan 10-15/db
A tank meg 20-50-közt..... (egy új tank pl az enyémre 230.000ft! - használtan meg nem találtam eddig (sajnos - pedig azt vennék egyet))
A rendőr nem foglalkozik "PAPIRRAL".....ugymond nem tud olvasni:-)
Van kártyád? nincs akkor engedély nélkül vezetsz - igy tiltás.........azt szoptad a jogsid.........
És ezen felül szabálysértési eljárás............
Szóval ne kckáztas!
Teddy!
Nem riogatás!
A haver megkapta 2 nap alatt.....Én 2 hét alatt......
Nem maradtál le hiszen holnap este 18:00-kor zárul a rendelés!
A pénz is érkezen be, vagy legalább egy fénykép a befizetési bizonylatról........
Ha nincs se pénz, se bizonylat akkor nem rendelem meg......szerintem érthető.....
OK...
Akkor fel vagy véve a listára...... (nem itt hanem az AKMT-s forumban)
És akkor várom a lét. (Ha befizetsz egy OTP-e az ugye 1 perc és nálam van)
Gagyit Én se vennék se a gyereknek se az aszonynak (pl TORNADÓ)......
Én főleg az árról beszéltem, hisz minek vegyek 70000-ért egy bukót olyan embernek aki 2x ül mögettöem egy évben?
Ilyen célra bőveb jó 20-ért egy Grex.....