Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Perszepersze, de a csendet könnyebb megfizetni, han em akarsz felnyithatósat.
Nagyon szép képek!

Bár annyira nem vagyok penge fotózásból mint okezsoke,de azért az látszik hogy tényleg jók. Bevallom őszintén, tegnap este mikor épp "toltam" haza a gépet az 51-esen, este 10-kor ugyanez a látvány fogadott, és jó most itt újra látni
Bár annyira jól sikerült volt a napom, hogy a csodálkozásnál, és a bambulásnál leragadtam, képet nem csináltam (gép pedig volt nálam).
Hol lehet olyan kromfoliát venni?
JAAA!

A karcok a kipuff-on....
Rendeletem ezt is...... mármint 3 iv KROM fóliát:-)
Ha megjön akkor szépen ráragasztom a csőre........ olvadni nem fog, hiszen most is van fent ugye matrica.......

Olyan lesz (elméletileg) mintha ZSÍR új lenne:-)
Ha meglesz csinálok képeket....... igy egy "kromozás" 2500ft-be kerül:-)
EZ ÍGY IGAZ!
Én azért vagyok bátor, mert ugye ez is M-es.....igy különbség már nincs....hisz ugyan az a cég......
Ha pedig van? Hát isetenem:-) majd kikoptatja a tuskó fejem:-)))
Nekem meg eleve nem tetszik
Olyan mint egy buborék.....
A fülpárna megvan, de a le illetve felhajtás bizonyos követelményeket támaszt a kialakítással szemben.
Az aerodinamikájuk más, ezért hangosabbak. Persze nem a Schuberth(vagy hogy kell írni), főleg az olcsóbb márkák.

Más kérdés, hogy nyithatóban nem is találtam jól passzolót még a 100-ezres Schubertek közt sem.
A felnyitható és zzaj.......
Csak egy példa amit írtak: SCHUBERT........

Szóval a csendet meg kell fizetni:-)
Tehát miért kerül ez a 2 felnyithatós bukó 88.000-be és 145.000-be?
Valószinű, hogy egyszer rászánok egy napot felmegyet Pestre és több típust végig fogok próbálni, és a legjobbat megveszem.

A neten egyébként szinte minden nap figyelem a kinálatot.
Jónak hangzik az ár, de sisakot csak úgy veszek ha fel is tudom próbálni, mert valamiből az L-es, van amiből XL-es, és volt olyan amiből az XXL-es volt jó, tehát gyártmány függő.
Ez se igaz! hiszen a fülpárna itt is-ott is megvan......
Egy bukó nem azért hangos mert felnyitható.....szerintem.......

Amugy a zárt is hangos.....ezért használnak sokan füldugót (pici sárga szivacsos) vagy MP3 lejátszót mint ÉN:-)
Azért nem egészen!
Én a felnyithatóval borultam meg és az álrésze lett karcos.......(G10-es GREX)
Nem törik az azért olyan könnyen - persze ha megbizható sisakgyártmányról van szó!
Viktor!

Most rendeltem meg a Bázismotortól a felnyitható Streetfightert!
23000 pénz....akciósan MOST......
Én ezt a márkát ajánlani tudom, hisz most is streetfighter van
Jó a méret! A beépitést meg ugyis láttod!

Ezügyben pedig ott az oldalaom a szerelés - videóval együtt
Zárt állapotban használnám, csak tényleg ha beszélni akarok valakivel, nem kell levennei állandóan, felvenni és levenni is könnyebb, meg városban 35 fokban araszolgatni, nyitva azért kellemesebb.
Háát...ha nyitva van akkor igen, de azt nem szabad. Amúgy meg ugyanúgy megfelel a szabványoknak, mint a zárt.
Inkább a nagyobb súly és több zaj a hátrány. Viszont nem kell levenni, hogy beszélj valakivel, vagy telefonálj.
azért ennél árnyaltabb a kép szerintem lsd. schubert ...stb.
Tudom, hogy a zárt biztonságosabb meg olcsobb is, de csak nem lehet annyira rossz.
Nyitható? Elrettentselek? Olyan mintha nyitott sisakban mennél! Nem véd a legjobban!
Newkem is a nyitható volt az álmom, de hamar letettem róla, mert azok joval nehezebbek. Régen a nyakam is megfájdult anehéz bukótól ,ugy hogy szerintem a suly fontos szempont. A mostani 1450g Uvex.
Ezzel meg az a problémám hogy nehéz oldalra nézni benne, a hátra meg pláne problémás .
Bukót nézegetek folyamatosan, nyithatót szeretnék régi álmom.

Airohról sok rosszat hallottam. Grexet próbáltam az kényelmes, még meg akarom próbálni a HJc-t és a Caberget. Habár a Caberg már drága. Sajna nekem is csak max 30.000.- van rá, mert ruha is kéne még, de dec. 30.-ig minden meg lessz.
Sziasztok!
Gyors segítség kellene! Teleszkószimering:EZ jó a GS-hez? 8/9,5 helyett 8/8,5 a vége, a 37*49 stimmel. Ez mit jelent, melyik irányú mérete? Beépíthető?
OK:-) de nekem enyim akkor sincs egy bukóra:-))))
ráadásul nem is volt rajtam:-))) CSAK TETSZIK:-))))))

Én igy voltam a Streetfighetrrel......
tetszet, felpróbáltam, KIRÁLY és a mai napig passzentos...... igy ebben gondolkodtam mig a LOUIS be nem szopatott......
de ahogy nézem a listákat, boltokat akkor is úgy néz ki hogy ez melett maradok.......csak most egy új.....a felnyithatós verzió melett......

Volt már nekem TORNADÓ (gagyi - de ez volt az első bukóm)
volt BT KIRÁLY! de ugye a csávó aki megvette a TZR-em rácsapott:-(
Volt Grex felnyitható.....
volt G06-os Grex (és most is van egy)
volt Airoh Mathisse - SZAR! nekem 3-4 hónap alatt széttágult mint a picsu
és van most a Streetfighter05 - öm.......

Tehát nem mondhatni hogy nem tudom mit és miért veszek - persze amig a pénztárcám engedi:-)
És ugye most váltottam be az összes extra pénzem......hiszen 5 hónapig gyüjtöttem a szlovák és a szlovén túrára......

Persze Én is tudnék vásárolgatni, mint a nők a plázába:-))))
- kellene egy új kesztyű, mert a régi már 3 éves és kicsit szaffatos a tenyere:-)))) (sajnos a sok eső és száradás ugye kikészitette)
- Kellene egy jó bakancs.....mondjuk egy dupla csattos katonai:-))))
- No meg egy kicsit vastagabb kabát, hogy ne kelljen állandóan pulcsit is felvennem.......
- no és ugye mivel 3 éves a streetfigter idén - igy ez már megszolgálta a cserét.....

de ha ezt számolom akkor ott vagyok hogy 150-200.000ft.......
No az újságiró bevette a fogalmazásgátlót reggel az tuti, mert kb 5x olvastam el probáltam rajzolni is, de hogy most ki merre akart menni azt nem sikerült kitalálnom:-)))

A lényeg a biker tényleg occón meguszta:-))))
egy kuplungkar, egy fejidom és egy kormányvég.......össz anyagi kár (ha bótban cseréltet ki mindent kb 50.000ft
Huhhh...végre valami pozitív hír, megúszta a srác(csaj? ).