Elutazom, természetesen pont akkor.
Azért hogy megnézzem és elgondolkodjak azon, hogy most az SV után kidobjak-e még egy kis fölösleges pénzt egy gyönyörű motorért!
Igazad van. Már megvettem. Baszni rá. Rosszab csak nem lesz. Viszont a gyertyával rábasztam rendesen. Kinéztem a louisos katalogusban. Megvettem cikkszám alapján aztán meg ma néztem nem is ilyen kő bele. Basszák meg. De ez már a saját hülyeségem..
Inkább arra ügyelj majd, hogy a z olajszűrő fedelén a csavart nehogy beleszakítsd a blokkba. Nagyon könnyen elszakad a menet. És a fedélben lévő gumigyűrűt is cseréld ki, ha otthon szervizelsz.
Szerintem nincs köztük olyan különbség, ami miatt cserélned kellene. Utcai motoron 6000 km alatt erősen gyanús, hogy bármilyet tehetsz bele. Az általam ismert motorok többségében, így az enyémben is HF van... oszt' bajunk nemigen van vele. Itthon olcsón beszerezhető... gyanítom a motorok 60-70%-a HF szűrővel pörög Magyarországon. Ennyit tudok róla.
Ennyire nem kell elveszni a részletekben... szerintem-szerintem.
Cimbimnek is van, 2003-as. Szoktam vele gurulni, iszonyatosan erős. Kellemes meglepetés hogy kényelmes, olyan pont jól eltalált az üléspozíciója. Irigy én sem vagyok, csak álmodozó.
R1-e van egy kedves ismerősömnek. Nem vagyok rá egyáltalán irigy, amilyen tempóban kopik arról a gépről a gumi.. szinte szemmel látható motorozás közben ahogy illannak el belőle az ezer forintok. Azt leszámítva penge gép, de nem stílusom. Megértem azt aki olyanra vágyik. ( a legjámborabb pilóta is hajlamos rajta elveszteni a fejét)
Fogalmam sincs, ki az az "Esőisten". Ötlet?
Beütöttem a böngészőmbe a plakáton található webcímet... jééé, kidobott mindent
Mer én nemlátom a helyszínt.
konkrét időpont még nincs..évfolyamtársakkal kell még egyeztetni. Csak kbra tudjuk.. növényzeti térképet fogunk csinálni egész nap.. ollé
Azért hogy megnézzem és elgondolkodjak azon, hogy most az SV után kidobjak-e még egy kis fölösleges pénzt egy gyönyörű motorért!
am ha jó idő lesz juni 10edike körül tétényi fennsíkon leszek vele.. akkor megcsodálhatod
Még az én piros ülésem se érhet a nyomába.
Ennyire nem kell elveszni a részletekben... szerintem-szerintem.