Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel én is most szembesültem, ahogy gyűjtögetünk Zimacs motorjához alkatrészt. A gyári alkatrészek ára horror, és nem nagyon lelsz utángyártott motyókat (ellentétben az autókkal). Tehát van a "megfizethetetlen gyári", és ehhez képest az 50-60-70 %-os áron lévő bontott. És ennyi... Sajnos. Úgyhogy biztosító nélkül bármilyen mocit nagyon nehéz kicsi pénzből rendbekapni!
csak ismétlem az előttem szólókat: nem is lehetne GSX650F-é, mert annak a lámpájánaka formája is más:
http://moto.suzuki.es/images/m...

de ez tényleg 180EUR? mert az nekem nem tűnik különösen kedvezőnek
Hehe
Szegény bontósnál jól bekavartam most
Köszi srácok, akkor így okés lesz!
Szerintem biztos 500-asé.Annál van, hogy ebből az idomból jön ki az index. A gixereknél a tükörben van. Meg a GSXR-eken is több nyílás van az idomon.
Megnéztem nagyítva, ez tényleg a Gs-é!
A fekete-ezüst összeállításból való, látszik is az alján, hogy elindul az ezüst csík az oldalidom felé.
Nyugi Cica!
Azt hogy el van írva a szöveg és tuti van nekik gs500F fejidom...
Hát macsek én elbizonytalanodtam, ahogy látom a képet. A GS 500, a GSX-R, és a GSX-F... basszus, majdnem egyformák.
No, de mit modnott a bontós?
Elsőre ez jó hír, köszi
Ex 500f tulajként szerintam az.

Nincsenek rajta azok a "levegőbeömlő" nyilások, mint a 650 - esen
Srácok, segítsetek!

Ezen a linken a "GSX650F 09" szöveg felett egy GS500F fejidom van, vagy nem?

http://racsidepo.com/

Fontos, mert van aki szerint nem az, és reggel küldik nekem ide postán. A bontós szerint csak el van írva alatta a szöveg. Hm?
Úgy-úgy!
Hát mi?
Csak egy műszaknyit késtél...de díjazom!
odaát = akmt?
Ebben a topicban lehetetlen megszervezni. Odaát nyitunk mindig egy külön részt az aktuális programnak... itt elvész az infó a sok olaj, meg gumi, meg miegymás között. Technikailag alkalmatlan erre "ezitt"...
Jó ötlet! én sem voltam még sehol veletek.
(nekem legközelebb június 19-20. jó)
Itt azt hiszem a SZÁRAZSÁG a kulcsszó.
Én is tervezem a pályázást, de ameddig GS-em van csak a kisebb pályák jöhetnek szóba: Kecskemét, Kakucs. No meg egy kis szárazság se ártana , különben jet-skit kell venni.
Na látom itt is megy a pályázás téma, mint az SV topicon .
Nem akarunk valami közös összeröffenést pár hét múlva? Mert akkor el lehetne kezdeni akár megszervezni, különben megint mindenki csak "teoretikusan" fog jönni.
Például lefogadom hogy csomóan az "újak" közül még nem voltak Adonyban sem. Meg onnan egy Velencei tavi pancsi sincs messze
Ez "csak" a részletes program lapja, az első oldal itt van, ahogy Teddy is írta:
Roadandride.hu
Szóval valószínűleg ez egy kétoldalas kis A5 szóróanyag második oldala.
Eddig lehetett teljesen ingyen motorozni a Közlekedésbiztonsági, Suzuki stb napokon. Nem volt könnyű bejutni, de 1-2x-i 10percekre fel lehetett menni. + a Suzuki napon bármelyik uj motorukat is kiprobálhattad 1-1 körre. (igaz a végén a felvezető ment vagy 50-el ami nem nagy száguldást tett lehetővé mögötte )
Mondjuk a Bro meg a Hungaroring mint főszponzor már gyanus lehet.
Jóhiszeműen úgy gondolom, hogy ez "csak" marketinges hiba. Úgyis megnőtt mostanság a munkanélküliség, 20-on évesek is nehezen találnak munkát. Fel lehet venni másvalakit a hibát vétett dolgozó helyére...
Ez jogos,mert nincs rajt!Titkos a helyszin!Ez úgy meg magyarországon,hogy kitalálnak egy versenyt és megrendezik!Arról nem szólnak senkinek,hogy hol és mikor van,de az ujságban elolvashatod,hogy ez meg az volt,de nem volt rá igény és többet nem is lesz!Például nálunk Tamásiban ez minden évben párszor eljátszódik,hogy a következö havi ujságban elolvasom,hogy miket "rendesztek",meg milyen nagyszabású rendezvény lett volna,ha esetleg lettek volna látogatók!De nem is tudsz róla.
Szóval: Hungaroring INGYENES belemenéssel,de saját mocival felengednek 6.000.-ért 3x15 percre karikázni a pályára!Szerény véleményem szerint ez nagyon jó ár,mert 13.000.- szokott lenni a regisztráció,meg a napijegy kb még 10.000.-!
Megkésve bár, de itt vagyok!