Gratula az uj géphez!
Egy kis észrevétel: miért csak az 1 db ülés piros , legalább a másik is az lehetne (de szerintem rakhattak volna még valamit szolidan a pirosból rá)
No de ettől még jó motorozást kivánok és vigyézz magadra, pláne az elején, mégiscsak 2 db GS ereje lesz alattad.
szívesen modmondjuk, de mint minden fórumon, itt is az alapelv: olvass vissza kérlek egy picit, mielőtt kérdezel, vagy használd a keresőt /tessék elhinni, egy csomó hasznos időt vagy témát visz el, amikor ezredszerre írjuk le ugyanazt/
na de hoyg ne tűnjek mogorvának: 3 állású a benzincsap: az ON, amikor csak akkor megy benzin a motorba, ha az jár, egyébként nem; a RES a tartalék, ez néhány liter, hasznos lehet, mivel a GS-en nincs benzinszintjelző, vagyis ha az ON állásban haladva kicsit rángat, vagy meg-megköhint, s tudod, hoyg már sok kilométert elgurultál (ez nekem olyan 350 km körül), akkor áttekered ide. A PRI állás az amikor, mindig megy a benzin, ez akkro lehet hasznos, ha sokat állt a motor vagy szétszedted, s utána összerakod, s az első indításhoz pl. a gépkönyv szerint ne használd folyamatosan ebben az aállásba (én 1,5 évig ebben használtam, mert nem vettem észre, hoyg már a Hollóstól is így hoztam el, de se nem szivárgott, sem baja sem lett, azóta azonban ON-on van )
jah nekem az adásvételit oda adni egy 40 percembe telt.... elég nevetséges volt, ráadásul nem is értem hogy hogy működhet ez nem tűnik fel nekik hogy átírattták mocit, még az eladót is meghurcibálják
Julcsu megy az irodaba.Neked a polgarmesteriben kell az adot lejelenteni hogy jovore ne rojak fel es a biztositoban is le kell mondani.Bar ha lesz uj gep a bonusz igazolas jo arra ugyhogy kerd el.
Kedves lebukott sorstársak! Az ilyenért már bünti jár! Egyelőre még a gépen vannak a legfrissebb fotók, talán a főzőcske után rakok fel a szépségről, ha jó fiúk lesztek addig is!
Halihó fiatalok, itt lennék újdonsült GS500 tulajként, enyém lett Jégember mocija Szép napot mindenkinek! Jövök még majd ha kérdésem lesz. Jégember, köszönet a szépségért.
Egy kis észrevétel: miért csak az 1 db ülés piros , legalább a másik is az lehetne (de szerintem rakhattak volna még valamit szolidan a pirosból rá)
No de ettől még jó motorozást kivánok és vigyézz magadra, pláne az elején, mégiscsak 2 db GS ereje lesz alattad.
Ez már az enyém! :)
A bordó ülés odaver :)
szívesen modmondjuk, de mint minden fórumon, itt is az alapelv: olvass vissza kérlek egy picit, mielőtt kérdezel, vagy használd a keresőt /tessék elhinni, egy csomó hasznos időt vagy témát visz el, amikor ezredszerre írjuk le ugyanazt/
na de hoyg ne tűnjek mogorvának: 3 állású a benzincsap: az ON, amikor csak akkor megy benzin a motorba, ha az jár, egyébként nem; a RES a tartalék, ez néhány liter, hasznos lehet, mivel a GS-en nincs benzinszintjelző, vagyis ha az ON állásban haladva kicsit rángat, vagy meg-megköhint, s tudod, hoyg már sok kilométert elgurultál (ez nekem olyan 350 km körül), akkor áttekered ide. A PRI állás az amikor, mindig megy a benzin, ez akkro lehet hasznos, ha sokat állt a motor vagy szétszedted, s utána összerakod, s az első indításhoz pl. a gépkönyv szerint ne használd folyamatosan ebben az aállásba (én 1,5 évig ebben használtam, mert nem vettem észre, hoyg már a Hollóstól is így hoztam el, de se nem szivárgott, sem baja sem lett, azóta azonban ON-on van )
Megtudnátok mondani h a benzincsapon mire jo a "pri"-állás?
Nálam maradt az eredeti markolat és a kormányvégsúly. Na most mi lesz?
Srácok amúgy, most nekem kell mennem ocsmányirodába?
Amúgy képeket,képeket.
Tetszhet neki!?
Lelkére kötöttem, hogy keresse meg a fórumot!
Első motorja neki is, egy 30-as kedves tanárnő .
De még nálam van a paripa, ma viszem el neki.
mivel senki nem jelezte szándékát úgy h 2-3 szor irtam kommentet ez ügyben.............