Sztem ezt a mocit nagyon sokan ismerik. Nem kell ahhoz személyes kapcsolat. Sokan kezdtek GS-sel, és sokan nézegették Blue honlapját. Olyanok is, akik nem írogattak be. Ez konkrét infó!
Na igen, ez fojtott verzió, hiszen az én ex pacim tesója. De hát ilyen világ van, már a rendőr sem mond igazat.
hm köszönöm szépen az infókat Már most meggondolom 2x er is hogy csináljak e vagy sem ! így ezek látttán elmet a kedvem tőle kissé :) aszittem egyszerűbb megcsinni de inkább a te/ti verziótokat választom!veszek 1 et ami nem házilag barkácsolt:) köszönöm szépen még1x er az infót!örök hála! széles utat és eső nélküli balesetmentes közlekedést kivánok minden motoros cimborának! sziasztok
tudom láttam hogy nincs az oldalán, de azért megkérdeztem és tud szerezni, sőt én is néztem az árakat de nekem nem annyit ajánlott :) úgy is nézhetjük hogy alkudtam ....
Jaja, 68 ezerrel adta el 3 éve. Ezek szerint azóta alig volt beindítva. De hirdette a tulaj már egyszer ötvenvalahány ezerrel is. Ergo ha azóta 70 van benne - visszatekerés után nem hiszem, hogy előretekerte -, akkor már közelít a 100-hoz.
Amikor én még olyan fiatal voltam mint ,édesből hubit meg Unicumot ittunk,de egy bizonyos mennyiség után inkább kikésziti az ember gyomrát.Jaegert már nem ittam [O49
És Én nem futárkodtam vele!
Csak akkor motorozok, ha jól esik!
Fasza!
Na igen, ez fojtott verzió, hiszen az én ex pacim tesója. De hát ilyen világ van, már a rendőr sem mond igazat.
Egy Bódis mondjuk más, de azt meg is kell fizetni, GS-re meg felesleges szerintem.
Gondolj bele, hogy valaki megveszi... örül, mint az állat és utána megtalálja az AKMT-n a valóságot...
olaj: 1800×4=7000
gyertya: 1000×2=2000
szűrő=1000
légszűrő:3500
összesen: 15 ezer
Azt hiszem, jót boltoltál.
Ez a Repsol nincs a weboldalán, a többi ára meg a javasolt végfelhasználói ár felett van. Alkudtál?