Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze! Mert neked vízum kell ahhoz, hogy kijöhess Pestről... Veszééééélyeeeees!
Az enyém meg pont 2éves 50ezerrel!
És Én nem futárkodtam vele!
Csak akkor motorozok, ha jól esik!
De igen!
Úgy látszik, mégis az!
Fasza!
Sztem ezt a mocit nagyon sokan ismerik. Nem kell ahhoz személyes kapcsolat. Sokan kezdtek GS-sel, és sokan nézegették Blue honlapját. Olyanok is, akik nem írogattak be. Ez konkrét infó!

Na igen, ez fojtott verzió, hiszen az én ex pacim tesója. De hát ilyen világ van, már a rendőr sem mond igazat.
A Finster, Raptor, Handó stb magyar csövek is ,,házilag barkácsoltak" csak ők tudják hogyan kell csinálni.

Egy Bódis mondjuk más, de azt meg is kell fizetni, GS-re meg felesleges szerintem.
És valahogy a 34-ből 51 ló lett közben. Ilyen ismert példányt, nehéz eladni... (bár, csak "mi" ismerjük ilyen részletesen.

Gondolj bele, hogy valaki megveszi... örül, mint az állat és utána megtalálja az AKMT-n a valóságot...
Egy szakinak azért nem lehet az olyan nagyon komplikált. De tény, legalább egyszer meg kéne figyelni a készítését.
hm köszönöm szépen az infókat Már most meggondolom 2x er is hogy csináljak e vagy sem ! így ezek látttán elmet a kedvem tőle kissé :) aszittem egyszerűbb megcsinni de inkább a te/ti verziótokat választom!veszek 1 et ami nem házilag barkácsolt:) köszönöm szépen még1x er az infót!örök hála! széles utat és eső nélküli balesetmentes közlekedést kivánok minden motoros cimborának! sziasztok
Miért te honnan szerzed(néd) be?
Én rendeltem a robogotuning.hu -ról a DT hez tömítéskészletet, csütörtök este, péntek reggel kopogtatott a futár. :)
Így már értem, nekem ez a csomag 12350-be jönne ki + szállítás ha nem itt lenne a szomszédban a forrás, ergo, jó az ár
tudom láttam hogy nincs az oldalán, de azért megkérdeztem és tud szerezni, sőt én is néztem az árakat de nekem nem annyit ajánlott :) úgy is nézhetjük hogy alkudtam ....
Nem kötözködöm, csak kíváncsi vagyok
Durván:
olaj: 1800×4=7000
gyertya: 1000×2=2000
szűrő=1000
légszűrő:3500

összesen: 15 ezer

Azt hiszem, jót boltoltál.
Érdekes...
Ez a Repsol nincs a weboldalán, a többi ára meg a javasolt végfelhasználói ár felett van. Alkudtál?
Jaja, 68 ezerrel adta el 3 éve. Ezek szerint azóta alig volt beindítva. De hirdette a tulaj már egyszer ötvenvalahány ezerrel is. Ergo ha azóta 70 van benne - visszatekerés után nem hiszem, hogy előretekerte -, akkor már közelít a 100-hoz.
www.robogotuning.hu és azért ingyenes a szállítás mert győri a srác aki csinálja
Nem rossz a csomagár... Honnan rendelted?
gondolom felesleges kérdés de hát ha.... esetleg van valakinek magyar service manuálja?
fiatal mint te...
Amikor én még olyan fiatal voltam mint ,édesből hubit meg Unicumot ittunk,de egy bizonyos mennyiség után inkább kikésziti az ember gyomrát.Jaegert már nem ittam [O49
van ám, akinek ez a munkaeszköze (is).
".......Ha sakat aksarsz motorozni,......... " igyál még egy Jagert!
Rossz helyen dolgozol Ha sakat aksarsz motorozni, akkor csináld ugy hogy megfizesség a motorozásodat (munkábajárás, hivatalos, üzleti ut)