Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MÉÉÉÉÉ A BLÚÚÚÚJÉBA 3 ÉVESEN VOLT 70000. ( illetve most van benne annyi )
Ja és ez BP.n belül.
Ja és ebben nincs benne a tavalyi Yamaha YBR 125-el jan 1-től dec 31.- ig 53ezer párszáz.
elmész akkor a pi.... ba baszki még ha nem dolgoznék sem nagyon tudnék ennyit motorozni főleg mert nem lenne miből
ben.
Az enyémbe 3 évesen van 54.000, úgy, hogy idén mentem vele vagy ezret :)
Ha jól emlékszem, a Főni ennyivel adta el :)) Vagy 3 éve :)))))
csak sztem brutális egy 2004 -es mociba a 70.000 km ? az rengeteg kinek van annyi ideje motorozni
HÍVD FEL! De komolyan, kérdezd meg.
upsz! ezt elnéztem! most látom, hogy teljesen reálisan 70.000.

Baszki a Sáska!

Kíváncsi lennék, hogy most mennyi Km. van benne! Mennyit tolattak visszafelé vele :)))
Az az "ajándék dob" !
jól látom hogy dupla kipufogós?
nah srácok megrendeltem a szervízhez a cuccokat pontosabban rendeltem 4 L 15W50 repsol olajat 2 db ngk gyertyát, levegő és olajszűrőt összesen házhoz szállítással eggyüt 13.000 FT ért ! Vélemény? szerintem nagyon jó áron van nem?
király köszi
Vagy már kezdem elfelejteni?
Köszi!
3 gyerek után még mindig nem tudod, hogy anyának nem attól lesz jó!
GRATULA!
Ja! Aszittem az a kóbásznak van!
Köszi!
Na, még egyszer, mert ma-holnap beszereltetem a szivargyújtó-aljzatot:

aljaz az ülés alá, abba mehet az USB-re átalakító, az éppen aktuális USB-kábelt pedig kivezetem az ülés alól a kormányhoz.

Így stimmt?
Hali!

Ez HKG terv. Azaz Hirtelen Kigondolt Gurulás.

Általában a szervező pár nappal előtte szól (AKMT-HKG topic), hogy "Népek, akkor indulunk ekkor és ekkor."

Tehát még nincs dátum adva a túrának.
AKMT- leendő túrák között van egy fejérmegyei kastélyok túra de nemtalálok dátumot
lehet tudni h mikor lesz vagy még függőbe van az időpont? érdekelne a dolog erre most elmegyek
Szép az új paci!

Wazzzz, akkóóó mááá' nem is kell lándezodor?

Egy dologért "útállak", hagy a kempingszéket keresztben át tudod dugni a dobozokon! Teeeeeeee, Koko!

Vigyázzatok egymásra! Gratulálok!
Fordítva írtam.

Ha kormos-fekete, akkor alacsonyabb hőérték kell, ha világos-fehér, akkor magasabb!
Ez nem csak téli-nyári kérdés.
Ha kiveszed a most benne lévő gyertyákat (ajánlott egy hosszabb, 15-20 km-es út után megtenni, miután a motor jól felmelegszik) és az elektródánál szép őzbarnák, akkor jó a hőértéked. Ha kormos-fekete, akkor magasabb hőértékű kell bele, ha pedig világos, fehér, akkor alacsonyabb hőértékűt használj!
Mindent az dönt el, hogy milyen van benne most és az hogy néz ki!
Egyébként a normál (középérték) jó szokott lenni.

Fontos, hogy ne szivatós üzem után azonnal nézd. Ha a bemelegítő útnak vége, akkor persze már megvárhatod, hogy kihűljön.

Gyertyát mindig hideg blokknál tegyél bele, és ne tépd agyon a menetet, de azért húzd meg!