nah srácok megrendeltem a szervízhez a cuccokat pontosabban rendeltem 4 L 15W50 repsol olajat 2 db ngk gyertyát, levegő és olajszűrőt összesen házhoz szállítással eggyüt 13.000 FT ért ! Vélemény? szerintem nagyon jó áron van nem?
AKMT- leendő túrák között van egy fejérmegyei kastélyok túra de nemtalálok dátumot
lehet tudni h mikor lesz vagy még függőbe van az időpont? érdekelne a dolog erre most elmegyek
Ez nem csak téli-nyári kérdés.
Ha kiveszed a most benne lévő gyertyákat (ajánlott egy hosszabb, 15-20 km-es út után megtenni, miután a motor jól felmelegszik) és az elektródánál szép őzbarnák, akkor jó a hőértéked. Ha kormos-fekete, akkor magasabb hőértékű kell bele, ha pedig világos, fehér, akkor alacsonyabb hőértékűt használj!
Mindent az dönt el, hogy milyen van benne most és az hogy néz ki!
Egyébként a normál (középérték) jó szokott lenni.
Fontos, hogy ne szivatós üzem után azonnal nézd. Ha a bemelegítő útnak vége, akkor persze már megvárhatod, hogy kihűljön.
Gyertyát mindig hideg blokknál tegyél bele, és ne tépd agyon a menetet, de azért húzd meg!
Kíváncsi lennék, hogy most mennyi Km. van benne! Mennyit tolattak visszafelé vele :)))
http://kepesmotor.hu/suzuki-tu...
Köszi!
GRATULA!
Köszi!
aljaz az ülés alá, abba mehet az USB-re átalakító, az éppen aktuális USB-kábelt pedig kivezetem az ülés alól a kormányhoz.
Így stimmt?
Ez HKG terv. Azaz Hirtelen Kigondolt Gurulás.
Általában a szervező pár nappal előtte szól (AKMT-HKG topic), hogy "Népek, akkor indulunk ekkor és ekkor."
Tehát még nincs dátum adva a túrának.
lehet tudni h mikor lesz vagy még függőbe van az időpont? érdekelne a dolog erre most elmegyek
Wazzzz, akkóóó mááá' nem is kell lándezodor?
Egy dologért "útállak", hagy a kempingszéket keresztben át tudod dugni a dobozokon! Teeeeeeee, Koko!
Vigyázzatok egymásra! Gratulálok!
Ha kormos-fekete, akkor alacsonyabb hőérték kell, ha világos-fehér, akkor magasabb!
Ha kiveszed a most benne lévő gyertyákat (ajánlott egy hosszabb, 15-20 km-es út után megtenni, miután a motor jól felmelegszik) és az elektródánál szép őzbarnák, akkor jó a hőértéked. Ha kormos-fekete, akkor magasabb hőértékű kell bele, ha pedig világos, fehér, akkor alacsonyabb hőértékűt használj!
Mindent az dönt el, hogy milyen van benne most és az hogy néz ki!
Egyébként a normál (középérték) jó szokott lenni.
Fontos, hogy ne szivatós üzem után azonnal nézd. Ha a bemelegítő útnak vége, akkor persze már megvárhatod, hogy kihűljön.
Gyertyát mindig hideg blokknál tegyél bele, és ne tépd agyon a menetet, de azért húzd meg!