és a szelephézag állításhoz nem kell szét szedni vagy az nem is ott van? marhára nem értek ám hozzá, mit mondjak a szerelőnek mit csináljon vele inkább akkor csak abban segítsetek
Modjuk nekem is lenne rá,ha akarnám,de inkább vésztartalékolok.Ha az árakat nézed,a 1000-es nyomott áron van.Pár ezer km-es 1milla!Viszont ahogy tolja a segged,az meg még egy jó pont,a ször áll a hátamon töle!Szerintem jobb az ezeres érték aránya!De persze minden egyénfüggö!A 650-el is csóválnám a farkam.
Szerintem hirdesd meg sokfelé, ahol potenciális vevők lehetnek! A hirdetésed teljesen jó, mert mindent leírtál, ami lényeges, és jó fotók vannak hozzá. Még mindig sok olyan ember van, aki nem tudja, hol keressen, pedig hát az internet lehetőségei...
Nem hiszem (bár biztosan az is rájátszik), hogy azért ne vennék meg gyorsan, mert gazdasági gödör van. Aki rászán félmillát egy motorra, az nem annyira kenyérre gyűjt, mert arra már megvan neki. Amikor autót vesznek az emberek félmilláért, az más, mert az mindenképpen szükséges. A motor viszont elsősorban hobbi és csak utána mindennapos használatú jármű.
Persze kivétel erősíti a szabályt, ami a vevőket illeti.
Ha most vennék motort, a tiédet lehet, hogy simán megvenném. Amikor vettem az enyémet 2 éve, nem is tudtam erről a fórumról, pedig okosabb lettem volna előre...
Úgy, úgy, 1l repsol 15 W telóolajat.
Igen, próbából tekerd be teljesen. Nem hiszem, hogy már sokat keményedik, úgyhogy mielőbb olajcsere.
Erre is vonatkozik a 2év vagy 24ezer km, csk sehol nem írják!
Ez Nálam évi cserét jelent!
Gyárilag 10W-s van benne. Ezzel is ég és föld lesz a különbség, ha belekerül az előírt mennyiség. De 15W-s is volt már próbálva. Azzal még keményebbet lehet varázsolni. Majd írják a tapasztalást a fiúk. A Repsol itt is jó márka!
A a Tied elléggé rá van állítva!
Most tekerd be mindkettőt ütközésig, és ha így is felkoppan néha az erős fékezésnél vagy gödörben, akkor gyere el egy telóolajcserére, mert kevés van benne!
Ha szétszedeted a karbit, hogy megnézzék a tűszelepet, akkor igen,egyébként nem, mert a karbiszinkronhoz alapból nem jár a karbi szétszedése, csak beéállítása!
Nekem van egy Gianeli dobom. Nem látok benne semmi különlegesset Max átlátok rajta mint egy kályhacsövön
Oldalt körbe biztos ki van bélelve oszt annyi.
És isten bizony nem túl hangos, annyi kell is.
Kicsit elkanyarodva a témától, kíváncsi vagyok hány ember fog az elmúlt sok-sok (5? 10? 20?) év hitegetésébe és kifosztásába gyakorlatilag belehalni az elkövetkezendő pár évben... szomorú dolog ez nagyon. És engem is nagyon dühít. Ha tettekre kerülne sor, nem haboznék én sem sokat, pedig szerencsére (egyelőre!) nem tartozom azok közé, akiket ezek itt kicsináltak...
Mit jelent ez a szó: kódissak
Esköszöm sose hallottam .
Amúgy emiatt (válság) nem parázom azon hogy elviszik az orrom elől a másfél millás motort. Ha meg igen, marad a GS.
Nem hiszem (bár biztosan az is rájátszik), hogy azért ne vennék meg gyorsan, mert gazdasági gödör van. Aki rászán félmillát egy motorra, az nem annyira kenyérre gyűjt, mert arra már megvan neki. Amikor autót vesznek az emberek félmilláért, az más, mert az mindenképpen szükséges. A motor viszont elsősorban hobbi és csak utána mindennapos használatú jármű.
Persze kivétel erősíti a szabályt, ami a vevőket illeti.
Ha most vennék motort, a tiédet lehet, hogy simán megvenném. Amikor vettem az enyémet 2 éve, nem is tudtam erről a fórumról, pedig okosabb lettem volna előre...
Igen, próbából tekerd be teljesen. Nem hiszem, hogy már sokat keményedik, úgyhogy mielőbb olajcsere.
Erre is vonatkozik a 2év vagy 24ezer km, csk sehol nem írják!
Ez Nálam évi cserét jelent!
A teleszkóphoz milyen olajat vegyek? (ha szükséges)
Most tekerd be mindkettőt ütközésig, és ha így is felkoppan néha az erős fékezésnél vagy gödörben, akkor gyere el egy telóolajcserére, mert kevés van benne!
Miért vinnék el a használtat ha 1.480. eFt-ért vadi ujat is lehet kapni.
Oldalt körbe biztos ki van bélelve oszt annyi.
És isten bizony nem túl hangos, annyi kell is.
Kicsit elkanyarodva a témától, kíváncsi vagyok hány ember fog az elmúlt sok-sok (5? 10? 20?) év hitegetésébe és kifosztásába gyakorlatilag belehalni az elkövetkezendő pár évben... szomorú dolog ez nagyon. És engem is nagyon dühít. Ha tettekre kerülne sor, nem haboznék én sem sokat, pedig szerencsére (egyelőre!) nem tartozom azok közé, akiket ezek itt kicsináltak...
SV?
Esköszöm sose hallottam .
Amúgy emiatt (válság) nem parázom azon hogy elviszik az orrom elől a másfél millás motort. Ha meg igen, marad a GS.