100 eve nem irtam, gondoltam bekoszonok es mindenkinek jo egeszseget kivanok. Remelem a kis csapat meg mindig egyutt van, megha a nagy Blue Devil el is partolt a markatol, mint ahogy altalaban a motoros torzsfejlodes ezt koveteli meg.
Nyuszikusznak kulon hatalmas kezcsok!
Csak annyit magamrol, hogy mar en is ismet itthon vagyok es nagyon szivesen ennek egy jo kis bajai halaszlet... De komolyra forditva a szot, eladtam mar az SV650N-t is egy jo arcnak igy 2 ev utan, de szerencsere nem maradt ures a mocis garazs... Egy jo kiallasu brit teliverrel gazdagodott a pajta: Triumph Daytona 955i 2002. Nyugodtan nevezzetek orultnek, ez igy rendben van is, de megoregedtem es meguntam a tokeletes japan vasakat!
Igy most ez van! Ha atvandoroltok a Triumph Daytona topicban (nagyobb felbontasban), vagy megnezitek a profilomat lathhatjatok a sarkanyt! Mert ez a gep az; egy fantasztikus sarkany. Szerelem elso latasra...
Jegember
Tegnap voltam a motorszerelö havernál és vasárnap hozott Peströl egy SV1000N-t!
2005-ös 2300km 1.070.000.-Beszarás szép!Kérdeztem töle,hogy mire kell figyelni az SV-nél,azt monta ugyan az mint a GS!Kb 80-100ezret elmegy a kötelezö dolgokkal és semmi több!Tehát megnézed.Viszont ez sokkal komolyabb mint a 650-es.Teszteltem már mindkettöt,de a 1000 soxor rámhozta a beszarást,amikor tekerte a hátulját a kanyarban.
Azt hiszem, azok a betűk azt jelentik, hogy jobb vagy bal oldalon van-e a + kivezetés. De ennek Tibkin a tudós mestere.
Nem tudom, mennyi pénzed van, de ha van , én a gondozásmenteset ajánlom. Persze jó a savas is.
Lánctéma:
Anno én 28ezerrel adtam el a GS-t, és még tutti volt a lánc. Blue asszem 32ezernél cserélt, Bviktor meg 42-nél. Tehát elég nagy a szórás.
ahogy én emléxem az elöttem szólókhoz az eredeti regina 25e Km-t
(én 23 nál cseréltem) DID 520 VM-re ami elvileg jóval erősebb ezért 50e Km ig nemtervezem a cseréjét.
Ma nem indult be a mocim. Behalt az aksi. feltöltöttem és pöccre indult semmi gond, volt már ijen és attól félek hogy álló hejébe lemerül (1-2 nap állás után nemképes megtekerni)
YT10L-B2
YB10L-B2
YT10L-A2
YB10L-A2
Ezeket az aksitípusokat tláltam(8000-től 15000-ig széles árkategóriában) az én méretemben (136*91*146) . Ja és persze mind savas mind gonodásmentes zselés is volt köztük.
Nem értek az aksikhoz ezért kérdezem h a második(T/B) és utolsó elötti (A/B)karakterek mit jelentenek? mert csak azok térnek el.
Direkt rákerestem, és meg nem nevezett honlapon egyenesen olyanokat írtak róluk és velük kapcsolatban, hogy mindenféle gonoszságra képesek, terpeszkednek, kiszorítanak, gyilkolnak, feldarabolnak, zsákba tesznek...bla-bla. (szimpla gyűlöletkeltés)
Titokzatosan hangzik, hogy sosem lesznek készen ezek a házak, épületek, és az is, hogy csak kis részüket lakják. Melyik magyar film (pár évvel ezelőtti), amelyben a főszereplők ilyen palotába keverednek, nagy lesz a kavarodás és hasonlók?
A paloták történetesen nem maffiózók birtokában vannak. Szegény családok építették, bármilyen hihetetlen. Jó részüket nem lakják, vagy csak néhány szoba van "berendezve". Leleményes cigányok építik őket... és sohasem lesznek kész.
Olyanok ezek, mint Egyiptomban a tető nélküli házak (ott adót csak akkor kell fizetni, ha kész a ház... ameddig nincs teteje, nincs kész...)
No, Bánfihunyadon az a helyzet, hogy indiai vallási közösségek tolják a pénzt nekik. Templom építésre. Ezért ilyen az épületek teteje. És az az egyetlen része, ami kész van. Némelyikben még víz sincs... és soha nem fognak elkészülni. Mert fényképeken kommunikálnak az indiai ősökkel... Azok meg addig adakoznak, ameddig el nem készül az "istenük háza".
Leleményes cigányok, érdekes látványosság. És egy csomó lóvéjuk van e miatt, amit persze nem az épület betonjába öntenek.
Szóval, ez a történet... egyenesen a Kalotaszegből.
Baromi jól néznek ki ezek a paloták!
2 éve pár barátommal Erdélybe látogattunk, szervezett úton. Az idegenvezető tolta a main stream kötelezőt, pl. ezek az épületek csak rondák lehetnek, mert cigány maffiózók építették, mi meg csak azért is jó hangosan, "de tökjóó! eszméletlen!". Néztek ránk, de lesz@rtuk.
Kolozsvár környékén, már nemtom, pontosan hol, szépen sorakoznak.
fúúú, tavaly voltam, idén is szeretnék menni. Pont május elsején mennek a cimbik. Sajnos nekem meg ballagásra kell mennem. Az utak elég sz@rok, de van pár jó rész, pl. a király-hágónál.
100 eve nem irtam, gondoltam bekoszonok es mindenkinek jo egeszseget kivanok. Remelem a kis csapat meg mindig egyutt van, megha a nagy Blue Devil el is partolt a markatol, mint ahogy altalaban a motoros torzsfejlodes ezt koveteli meg.
Nyuszikusznak kulon hatalmas kezcsok!
Csak annyit magamrol, hogy mar en is ismet itthon vagyok es nagyon szivesen ennek egy jo kis bajai halaszlet... De komolyra forditva a szot, eladtam mar az SV650N-t is egy jo arcnak igy 2 ev utan, de szerencsere nem maradt ures a mocis garazs... Egy jo kiallasu brit teliverrel gazdagodott a pajta: Triumph Daytona 955i 2002. Nyugodtan nevezzetek orultnek, ez igy rendben van is, de megoregedtem es meguntam a tokeletes japan vasakat!
Igy most ez van! Ha atvandoroltok a Triumph Daytona topicban (nagyobb felbontasban), vagy megnezitek a profilomat lathhatjatok a sarkanyt! Mert ez a gep az; egy fantasztikus sarkany. Szerelem elso latasra...
Ciao,
Ratesz