Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy borsodi cimborám! Nagyon ért hozzá...
Nem teszel fel beszámolót odaát?
Nem bírta a túrát az első villám. Szét ment a kis gumikarika a bal első szárban. Nem tudjátok, hogy kell megjavítani, és mennyi olaj kell bele?
Remélem senkinek nem lesz rá szüksége:

"Ez egy nyilvános rendőrségi oldal, ahol március 01-je után megnézheted a fotódat, ha bebuksz gyorshajtással. Amikor kiküldik a csekket, beütöd az ügyirat számát és a rendszámodat és láthatod a rólad készült fotót. A "szolgáltatás" INGYENES!"

KÖZIGBÍRSÁG
Köszi a válaszokat!
Most olvastalak.
Sajnálom a Zujjad... gyógyúúúújáá', oszt majd lebeszéljük... ha máskor nem, hát telefonon.
Üdv Emberek!
Rég jártam már itt sajnos, de mostanában elég sok dolog volt, tanulni is kellett, és a moci is készült. Visszaolvasva a fórumot:

BLUE: hatalmas gratuláció, és sok-sok boldog évet, nem lehet azért rossz dolog az a bigámia:)

Nedee: ha jól emlékszem, árultál korábban alig használt heidenaukat GS-re. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek megvannak e még, mikori gyártásúak, és mibe fájna ez nekem:)? Köszi előre is.

Jegember: nagyon szép az az SV, képről tényleg ok. Tudom szar kivenni szabit, meg stb, de ez a darab így első blikkre megérné sztem, sok sikert hozzá!

Remélem most már elkészül a moci, amint így van, dobom is fel, és kíváncsian várom a véleményeket. Üdv Mindenkinek!
Ezt nézzétek itt történt nálunk:

http://www.nyugat.hu/tartalom/...
És a te ujjad sérült meg? Még ilyet...
Szia
Nemtudom, hogy olvastad-e a 69620. hozzászólásom, de változott a terv.
Nem megyek Szegedre, mivel ma szerencsésen megállítottam egy traktort a jobb kezemen lévő csúnyát mutató újammal, és kicsikét szét van hasadva, meg bedagadva, és így nem üzemképes a motorozáshoz.
láttam képeid közt szereltél órát agépre, énis gondolkodtam benne, és ami neked van ugyan azt nézegettem vaterán, kédés h ennek van háttérvilágítása?
megszeretném spékelni hogy háttérvilágítást állandóra kötném a moci aksijáról
Kellett téged is képezni éveken keresztül, tegyünk 2 vékonyabb szimmeringet egy helyett .... Mérnöki találékonyság ...
Aaaaaaz! köszönöm! ha kettő van akkor csak jobban tömít
ha a képen lévő 29-es szimeringre gondolsz, akkor 12X22X9, de ilyet valószínűleg nem fogsz kapni, két 5 mm-es vastagságú viszont befér...
Üdv!

Kérdés!

Szivárog a sebváltómnál az olaj, gondolom van ott valamilyen szimering, amit lehet cserélni, na annak kellene a mérete, me a Hollós művek raktára csak ködösített, meg olyan méretet mondott, amit szerintem buzi nagy 32-67-7...
Volt már valakinek csere?
ZABK!

Köszi a képeslapot:-))))
382ml/szár
382ml/szár
én a motorradnál (nagykőrösi út) vettem az enyémhez az újat (gyári új),ha jól emlékszem 3600Ft volt.
Ja és még egy.

Km bowdent hol tudok venni olcsón, és mennyi az az olcsó?
Sziasztok!

2003-as GS500 mennyi teló olajat kíván?

Tud valaki segíteni?

Köszi!
Ő totál ledöbbent:-)))
Én probáltam faggatni, hogy szerinte? mi lesz, hogy lesz, eljön valaki?
A KŐKEMÉNY magra gondolt, de mikor megtudta hogy tényleg szinte minden honnan jöttek barátok (Ő ugye pl. a debreceni különítményt még nem ismerte) akkor még jobban megdöbbent:-))))

Szóval csókol mindenkit:-))))
Lemaradt:-)

Mivel azt hitték Nitára, hogy a Hotel munkatársa (hostes), így a saját pezsgős poharaink lent is maradtak:-)))))))

Az hogy ennyien ott voltatok viszont mindkét szülői párosban megdöntötte a "motoros gazemberek" gondolatot:-)

Apám eddig is tudta, hogy ez egy nagy család, hiszen sok videót láttot már, de APÓSOMBAN:-) eddig főleg a filmekből visszakapott fekete, bőrruhás huligánok voltak a "motorosok"......
Most Ő is megdöbbent, hogy ez nem igaz:-))))

Mindkettő páros azon vigyorgott, hogy ilyen násznép még nem volt az életük folyamán sehol:-))))
Hiszen általában fekete-fehér ruha........itt meg?
Volt piros, sárga, szürke, zöld, kék.....stb:-)))) És VIVA AKMT:-))))
Tök jó szöveg!

Marcsi arca miatt mindenképp megérte a "hosszú és fárasztó" utat! Remélem az alpári különítmény is jót bulizott este.