Ja,biciklivel jól tudtam és amikor azt éreztem,hogy na most jól megy,akkor estem pofára!
Különben a rutin vizsgán igy álltam meg a vizsgabiztosnak,mert elöttem csupa balfasz volt és külön megkért egy eröteljes közlekedésre én meg kicsit elszámoltam magam!Viszont jó hir,hogy Gs-el csináltam!Tud ilyet.
Srácok!:) Sürgősen kéne nekem egy jó állapotú, régebbi (90-95') GS500-as, olcsón, lehetőleg 25KW-s forgalmival;) Légyszives, ha tudtok valami jó gépet, írjatok e-mailt:) gabeemw@freemail.hu Köszönöm!
OK, de mintha az 1800-as Suzuki Intruderemet lecserélném egy kisebb ccm-esre, mondjuk 800-as HD-re (aztán az is szétrázza a herém tartalmát).
"nagy, óccó", vagy "kicit drága"
Szerintem nem csak pénz kérdése. Én egy 1 millás SV650N-t (2007) adtam el és kurvultam el Triumph iranyba, amiert 600e-t adtam ki. Persze, most még ráköltök/költöttem jó pár ízezrest, de még így is bueno volt az ára. 6kilóért mit kapsz ma a piacon? Pl.: egy 2003-2004-es GS500-at.
Nem motorozási szempontból gondoltam, abból valszeg nem tud többet. Hanem külsőleg nekem sokkal jobban bejön az a Kawa (vagy másik japán cruiser), jó kis vaskos, kényelmesen lehet rajta ülni, nem görnyedni, burrog-pöfög, de azért megy is, ha kell. Közben meg súlyos, félnék, hogy leér az oldala, túl széles is Budapestre..stb.
Így most nem tudnék ilyen motort vállalni, mert gatyám is rámenne a javításokra, alkatrészekre. Akkor lehet "bevállalni", ha tovább tud az ember nyújtózkodni, mint ameddig a takarója ér.
De ha lenne rá zsém, vennék olyat.
Van, hogy irracionálisan döntünk.
Szerinted az a Kawa milyen motorozási szempontból tud többet mint a GS-ed? Ccm és sulyon kivül?
Én vagyok most ott, hogy kellett egy kényelmes, de kihivás nélküli városi motor ,ami chopper helyett egy Burgmanus lett, ami nagyon hasonló csak más az optikája
Helló, szerintem a motoros törzsfejlődés legnagyobb részt pénz függvénye, kisebb részt tapasztalat. Aki tud motorozni, az úgyis hamar kinövi az egyre nagyobb motorjait - aminek van ésszerű határa, főleg, ha a távolságokat, útminőséget, vezetési morált és az éghajlatot nézzük. A motoros törzsfejlődés alapján nekem most kb. Kawasaki VN 800-asom lehetne. Második motornak. Városi küzdelemre egy 600-as Honda Transalp.
Üdv, Tamás
Szia Nedee
Jól emlékszem, hogy hirdettél korábban heidenau gumikat GS-re? Megvan még? Mennyit ment? Mikori? És mibe fájna ez nekem:)?. Több kérdésem per pill nincs, de sajna megy műszakira a gép, és bizony ezekkel a gumikkal csak egy elég drága műszakin menne át, szal nincs rá túl sok lóvé. Köszi előre is! Üdv
Az YB10L-B2 jó bele. Nekem is A2 van (amiatt, mert előzőleg az volt, én meg ugyanolyat kértem), de annak ellenkező oldalon van a szellőzőcsöve. Bár elér addig is a kivezetőcső, de jobb a B2! Tökéletes a savas neked, a zselés kényesebb a töltésre, szerintem ehhez a paripához fölösleges. De időnként - főleg melegben -, érdemes ám ellenőrizni a savszintet!
Lánc: nekem az erős DID520VM is "csak" 28e km volt, bár ugye a városi sok indulás-motorfék és a mindennapos kosz-por-eső eszi rendesen.
Üdv Ratesz! Végre megvan az álom? Emlékszem, régen mondtad, hogy Triumphra vágysz, így valósuljon meg minden álom!
Gyerekek, azért ma mákom volt, hogy motorral járok, mert ez a baleset előttem nem sokkal történt. Pillanatok alatt beállt minden, nulla hely a kocsik közt, így én is szépen leállítottam a gépet. Erre odajött egy tűzoltó hozzám, és mutatta, hogy merre tudom kikerülni a roncsokat! Toltam picit, és már mehettem is tovább!
Nem is olyan régen emlegettünk! Jelentem, nyitott kapukat döngetsz! Júni 4-5-6 Baja. És 6-án halászlé... már szerveződik. Nem csak Blue hagyta el a típust... a "régiek" közül alig van már GS a csapatban, de a brigád egyben... sőt, ahogy esSO írta... még többen is lettünk.
Nem veszek 1000-est,csomó oka van!Kb 1milla!Meg a többi,ami a fentartásához kell!Viszont biztos.hogy ilyen lenne,ha eladnám a GS-t.Szeintem nem lennék a 3000km/hátsógumi stilustól túl boldog ezzel az anyagi háttérrel.Meg a láncsznyújtástól sem kapnék nevetö görcsöt.
Hali!
Jó hallani felőled! Igen, a csapat még együtt van, sőt, talán szaporodunk is. Ha átnézel az AKMT-re, mindjárt megtudod, mikor lesz a bajai hallé napja.
Ezt a hülye billentyűzetet minek hoztad magaddal kintről?
Gratulálok a mocidhoz! Bár tőlem messze van a hasalós stíl, de neked az való.
Különben a rutin vizsgán igy álltam meg a vizsgabiztosnak,mert elöttem csupa balfasz volt és külön megkért egy eröteljes közlekedésre én meg kicsit elszámoltam magam!Viszont jó hir,hogy Gs-el csináltam!Tud ilyet.