Pestnél szarabb,zsúfoltabb,ésszerűtlenebb városstruktúrát taln az arab világban lehet találni.
A gond hogy x autóra tervezett száz évvel ezelőtti az úthálózat de most 3x nyi autó van rajta.Parkolni nehéz és drága és a magyarország tranzit forgalom is rajta zúdul keresztül.Reggel 7-100 id befelé van kegyetlen dugesz 3-6 ig meg kifelé.A csúcs az esős hétfő reggel.2,5 óra volt a Kistarcsa M1-M7 kivezetőig az út a hegyalját igénybe véve.Csak azért mert esernyő helyett mindenki autót használ.
ezzel egyet is értek.. csak nem szeretem ha más gondolkodik helyettem.. miért nem automata váltós motorral jársz? mert élvezed, hogy te válthatsz.. na ez ugyan ez..
Én imádok a fővárosban motorozni.. sokkal kénylemesebb ésszerűbb mint vidéki városokban. Ami volt vészhelyzetem budapesten, azt is magamnak köszönhetem.. valahogy mindig a kis 10-15ezres porfészkekben szoktak nem észrevenni.. meg bekanyarodni előttem, lámpánál nem előreengedni. Budapesten csak autoval meg bkvval nem szeretek közlekedni.. na jó, autóval ha nem sietek tök jó, lehet röhögni a dugóban a sok bosszankodón, akik elkésnek mindig mindenhonnan
Olyan ez mint a mosogatógép a centrifugás autómata mosógép a központi zár az ablakemelő a TV távirányító és még sok más cucc.
Mindenki aszongya hogy lehet kézzel bezárni a kocsiajtót feltekerni az ablakot mosogatni ézzel meg ki is csavarhatom a teknőben mosott ruhát és a TV hez is oda lehet menni kikapcsolni.Mindenki megélt ezek nélkül simán.Sőt még fel is fedeztek földrészeket nélkülük.Csak velük minden könnyebb,simább eccerűbb.
nekem akkor lett teli a tököm a térképpel mikor felkerültem pestre, ott aztán nézegethettem lefele mikor egyébként is tiszta káosz és veszély a közlekedés, következőnek már gps-el mentem és akkor is csak arra figyeltem amit mond
Nem kell ezt túlmisztifikálni. Ami kell térkép googlemapsból ki kell szedni.. A4es formátumra hozni, duplán betenni "bugyiba" és rápókozni a tankra. Kis rutinnal simán lehet 80-90 körül keresgélni, hogy mi merre hogyan. Úgyis csak az útvonal végén tud nagy segítség lenni a gps... amikor utca házszámra megy az ember.. azt meg meg kell nézni otthon, és megjegyezni
Én sehol sem szeretem a gpst.. valahogy a térkép az igazi.. nekem.. meg az iránytű.. ha választani kell a kettő közütt akkor egy iránytűvel is untig elvagyok
A 2009-es Siófoki börzén láttam egy tuttit!Srác 2008-2009es GSXR1000,lidl-s sisak és probiker börruha,a vékony protector nélküliben!Tornacipö!
Nekem van egy munkatársam és fél éve nyüstölöm,hogy vegyen motoros cuccot!De nem!Rövidgatyapólótornacipö!Csütörtökön fejre állt autóval,azóta protector ing, 50km/h!
Átértékelte az életét!
A gond hogy x autóra tervezett száz évvel ezelőtti az úthálózat de most 3x nyi autó van rajta.Parkolni nehéz és drága és a magyarország tranzit forgalom is rajta zúdul keresztül.Reggel 7-100 id befelé van kegyetlen dugesz 3-6 ig meg kifelé.A csúcs az esős hétfő reggel.2,5 óra volt a Kistarcsa M1-M7 kivezetőig az út a hegyalját igénybe véve.Csak azért mert esernyő helyett mindenki autót használ.