Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli
Gs-en sem!Remélem ezt jégember nem látta!
SV-n ilyen gond nincs.
Jegyezd csak meg e kettöt!Lefele OK(normál),balra néz a tartalék!Többi meg a maradék,nem is kell az neked!
Szia!

Az alap az "ON", amikor automatikusan nyit járó motornál a benzincsap, ha pedig leállítod, lezár. Ha fogy a benzin, és elér egy bizonyos szintet (gyak. rángatni kezd, ki-kihagy az egyik henger), áttekered RES-re, ez a tartalék, ugyanúgy automatikusan nyit-zár, csak a tankban lejjebb van a csövén a lyuk, így az ott lévő pár litert is ki tudod használni.
A PRI csak olyan esetekre kell, amikor üres a karburátor (pl. szerelés, pucolás, hosszú állás után), hogy feltöltsd azt, azonban ez fixen kinyit, így álló motornál is folyhat a benzin! Szóval ez csak egy "alkalmi" állása a csapnak!
A RES állás a tartalék nem a PRI. PRI álláson szabadon ömlik a benya a karbiba, és rengeteg fogy.
vagy most mivan? mi az a pri állás? most megzavarodtam
Ezt most hogy érted? többet eszik a moci tartalékon?
Én nem szoktam gyorsan motorozni
Kinek van olyan?
Neked?
Ne assz ki velem! A gyorsaság, nem mindig váltja ki a motorozás örömét...
A K8 Bandithoz még nem kell ! 18000 km-nél?!
Van szelephézagoló korongod Bandit K8-hoz?
Mennyiért csinálnál egy hézagellenőrzést, esetleges állítást?
Na, ez a beszéd!
AKMT-n válassz időpontot!
Jó, nekem igazából mindegy, csak igyuk meg azt a kurva sört!
A sör nekünk jár, nem neked!
Mindenki elhalmoz jó tanáccsal, pátyolgat, mifene!
Nem a fórum tehet róla, hogy nincs már hely a vincseszteren...
De próbáltam, de semmi. És amúgy igen kifolyik, mert amíg vártam belenéztem a tankba és ha oldara volt dölve a motor (sztender), akkor láttam a tank száraz alját és bal oldalon valami minimális benzint.

Szóval a PRI állás NULLÁRA üríti a tankot, akárcsak a RES.
De ezen a rohadt fórumon már 100x előjött, hogy ez meg az az állás, meg amaz. ÖSSZEZAVARTATOK! . Szóval a következő túrán összedob nekem a csapat egy karton sört. Amit a túra után pedig szétosztok .

Nem toltam semennyit, felhívtam apámat, hogy jöjjön és hozzon anyagot. Kb. 2 km-re voltam otthonról.
Olyankor a tartalék is kifolyik? Vagy megse probáltad Res-re állitani?
A feeling az ami a motorozás helyett van?
Sokat toltad?
Hát, sajnálom hogy nem ,tudtad!
Ma PRI állásban volt a benzincsapom és kifogyott a benzin. Tehát a PRI állásban folyik a benzin izomból és az ON a megfelelő. Legalábbis a 2001-es GS-en.
Csak az a baj, hogy rettenet drágák számomra az ilyen motorok. 1,5 millió Ft alatt is csak sokéves, leharcolt példányok vannak (600ccm és afelettiek, annál kisebb vicc egy cruiserben). De legalább tudom, mit akarok.:-)
Egyet értek!
EZEK nem tudják miaz, h.feeling...
A 150-200-zal való elsuhanás, görnyedt háttal, na az nem élmény, hanem csak módszer a célba jutásra. A-ból B-be, minél rövidebb idő alatt.