Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "Jenő úrhoz"?!
Viszont bementem a polgármesteri hivatalhoz,hogy mondják meg a hivatalos átkelést motorral,de csak a közlekedés felügyelet számát adták meg!Mindjárt hivom is!
Én a multkor mutattam az autosnak,hogy álljon már 1m elölrébb és hülyének nézett!
A 2.-es pontot cáfolom:-)))

Eső után viszon elég ha csak slaggal levereted a felmászott port, sódert, retket:-)

Én tegnap előtt pucoltam vasat....tegnap bekaptam Én is az egész napos zuhéééét.....
Hazajöttem és csak egy kis slagolás...és már tiszta is:-)
Tapasztalatom szerint 10ből 9 embernek fogalma sincs arról, hogy az úton mik azok a hurkok, hogy miért vezetnek a stopvonalaktól vékony csíkok a lámpákhoz vagy dobozokhoz. Próbálom időnként magyarázni, de nehezen fogják fel ...
Halihó
Hü tényleg,eladom agyüjtött vasat a tésóknák!
nemi s gondoltam volna hogy ez a kis mágnes elég lenne, ilyenem nekem is van valahol ki is kéne probálni

Viszont pozitív mellékhatás is lenne, a szögeket-csavarokat is ez gyűjtené, nem a gumi. OK, egy üveg- és egy rézmágnes is kéne mellé...
Most felszerelek egy mágnest a babettára,ha azt észreveszi,akkor a suzuki is kap egyet.Nem is 1et,mindjárt 2-t rakok fel!Biztos amo biztos!
A tanktáskámon 6db van,mégsem szokta észrevenni!Mondjuk az kb 1m magasan ül!
Elképzelem, ahogy Tibkin szupermágnessel motorral együtt odacuppan egy Kamazhoz. (vagy felszed egy kanálisfedelet)
Nekem van egy ilyen szupermágnesem, nagyon veszélyes: vas közelében még az ember ujját is ripityomra törheti, ha meg egyszer odacuppan egy vashoz technikásnak kell lenni, hogy leszedje az ember.
Nem láttam.
Pedig az adatlapomon elég egyértelműen le van írva... Jöhet a sör... felelősséget nem vállalok... én szóóóótam!
Meg is van újra:
Katt ide!

Ez alapján lehet, hogy elég a winchesteres mágnes, próbáljátok ki!
Még régebben láttam valami amerikai weblapon pont e problémára megoldást, egy jó erős mágnest raktak a motor aljára, és levideózták a különbséget. Működött... Persze miért ne működne, hiszen lehet nagyobb impulzust csinál a tekercsben, mint egy autó. Már csak az a kérdés, milyen erős kellene. A felerősítés nem lenne gond ( inkább a levétel ), biztos könnyen felcuppan a vázra. Esetleges forrás: szupermágnesek , bár én gondolkodtam már régi/rossz winchesterek lineáris motorjának mágnesein, félelmetesen erősek, bár ehhez lehet nem eléggé.
Ahol én járok át naponta ilyen hurkokon, ott még nem volt gondom. Bár régebben egyszer jártam így én is, egy ciklus kihagyása gyanússá vált, lenéztem, láttam a hurkot, előrébb gurultam egy métert, intettem a mögöttem lévő autónak, hogy jöjjön közelebb, az ügy megoldódott. Akkor kerestem guglin...
hát akkor ti még szerencsések vagytok itt győrben teli van ilyen faszom lámpákkal a város, nem gyözők hátra fele integetni hogy jöjjön már előrébb de a legtöbb autós nem igazán érti meg elsőre mit is akarok
A HD-sok meg minket és magukat sem! Bocsi Hells Angels!
jah értem kösz
Nem veszi észre a nagyobbat sem!Pl HD-t nem!
Nagyobb motor!
Vagy a járdán kikerülöd azt a rohadt lámpát.
szegeden is van egy ilyen kereszteződés ahol rendszeres szívok ha nincs megfelelő forgalom.

Tippek a helyzet megoldására:
1, ha vannak autós közlekedők, megkérem cseréljünk helyet.. vagy ha ezt nem értik és hülyének néznek, attól függően mennyire sietek vagy állok még 4-5 lámpaváltást a sor elején, vagy megfordulok és beállok az autó mögé.. ekkor a lámpa észbekapcsol, és vált.
2, egy lámpaváltást biztos ami biztos megvárok, majd ha még mindig én vagyok egyedül a lámpa rossz oldalán átmegyek a piroson. (ha rendőrségi papír jönne róla, bármikor rekonstruálni lehet a szituációt, hogy ha szabálytisztelő lennék, akkor ott a kereszteződésben várhatnám, meg a motorom OT-ztatásást is..)

erre a helyzetre simán rá lehet fogni, hogy elromlott a lámpa, és a kellő körültekintéssel, átmentél a kereszteződésen.
Figyelem!
Volna egy nem kicsi gondom,lehet hogy valaki ismeri a megoldást!
Van Tamásiban 2db lámpás kersztezödés és nekem mind kettön keresztül kell mennem motorral!Soha nem vesz észre az indukciós hurok a stop vonal elött és elöfordul,hogy rengeteg idö és benzint elbaszok e célra.Nem ismeri valaki a megoldást esetleg a jogi irányokat e dologról?Találtam a neten egy bizonyos mágneses megodást,amit kétkedve nézten,de nem próbáltam!