Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neutájjjjááááá!
AAAAAAAAA-Haaaaa... Szzzzemét!
Itt van nagyobban ! Hogy el tudd olvasni :)
MACIII!
A Padlógáz suliban tanultam, és a Duna Plazánál volt az oktatópálya.
Lényeg, hogy negyedannyit nem ér az a motor, mint amennyibe kerül. Olyan árszinten dobfékkel kiszúrni a vevők szemét?
Minden amit látsz makromolekuláris Külön egy szem molekulát nem is lehet látni pl a levegőt
OKOSOGGGYÁÁÁ! !

Műanyag = Olyan makromolekulás anyagok, amelyeket mesterséges úton hoznak létre.

Hát olyan anyag, ami nem igazi,pl:műp..a!
A fröccsöt értem!
De, mi az a műanyag?!
Hát az én fordításomban: injektált technopolimer = fröccs öntött műanyag.
esetleg nem tudja valaki hogy most az " injektált technopolimer" héj most mit akar jelenteni? ez most müanyag sisak vagy mi?
A nap mondása! :

A titok olyan halmazállapot, ami alkoholban oldódik...
Véletlenül nem a 27-es autósiskolában tanultál Erzsébeten?
Ezüst ER5, nyikorgó dobfék, széles kormány,800.000-ért vette az oktatóm.
Meglepődtem, hogy mennyire erőtlen a GS-hez képest, pedig 50 fölötti pacinak kéne benne lennie. Mondjuk tanulómotor, ergo 20-al pöszmörögnek vele többnyire. Be lehet kokszolódva a kipuffogója rendesen.
Most hogy mondod, nekem is a dákómat nyomta az a motor. ER-5-ön tanultam én is. A hátsó, tehervonathoz is méltatlan, nyekergő és gyenge dobfék sem volt kellemes, de gondoltam, úgysem az enyém, szívjon vele a tulaja, aki 800.000-te ad egy ilyenért, használtan.
ma voltam vezetni végre, a különbözetit kell leraknom és ER-5 el vezetek de már az első óra után szétnyomta a tö.öm a tank! A gs nem ilyen kényelmetlen ugye? jövöhéten végre meg lesz egyébként
Látod? Működnek azok, elég erősek, hogy mindig odavonzzanak egy autót!
Kipróbáltam a mágneseket a motoron,de minden alkalommal ott termett egy autó mögöttem!Viszont állithatom,hogy tökéletesen müködik,mint mágnes!Nem hagytam el,de a huruk nem érzékelte!De nem 100%!Tesztelem a GS-en is!
Sajna az enyém, Krom Schroder valami német, nem lengyel
Kipróbáltad mindegyik oldalán?
Egyébként csak a szürke, lengyel gyártmányúakon műkszik!
Sajna, az enyém sem olyan!
Nem csinál semmit, az leszarja
ÁÁÁÁ dehogy is,a villanyórán tartja
Gondolom a gázórán tartod!