A teló is ugyan az, de amit írsz az kell bele emlékeim szerint - hisz nekem is K4-es volt
Gs-nél a fene se tudja....
Nekem a GSF-nl a 15-ös olaj "qurva" kenyém lett - de Én vissza tudtam venni a rugófeszítésen.
Szerintem a Gs-be bőven elég a 10-es olaj....
Üdv.Az lenne a gondom,hogy a gs-em 2007-es és beszart a hátsó teló.Tiszta olaj az egész és eléggé patog.Gondoltam csak elment a szimering.Elvittem egy szervizbe és ott meg sem nézték hanem aztmondták rá hogy a hátsó teló nem javitható.Ugyvagyok vele,hogy egy szimeringet én is kitudok cserélni de ha tényleg nem javitható akkor feleslegesen tökölök vele. Valaki csinált már ilyet?
Nemrég vettem észre, hogy kissé "mocorog"-"Lötyög" az első féknyergem. Egy barátom azt mondta, hogy mivel úszó féknyereg ezért mozog kicsit. Ha megfogom a légtelenítő csapot és megmozgatom jobbra-balra kissé kotyog. A fékkel nincs gondom minden ok, de mégis zavaró ez a dolog.
Az én gépem 2003-as , megnéztem 2 másik motoron 2007-esek azokon nem mozog, mondjuk nekik más márkájú a féknyereg.
Mi a véleményetek?
Más:
Ti hol szoktatok alkatrészeket venni a GS-hez?
Kéne 1-2 apróság hozzá mint pl km óra gumikarika, hátsó tengelyhez anya, ilyesmi.
18.30-kor megy a 125,aztán a többi!A moto2 baromi izgalmas oda-vissza fognak elözni,mint a superbike-ban!De a Angol bajnokságot ez sem fogja überelni!Ott tócsák és falevelek közt repesztenek,mint az állat!
Digisport.hu regizel és megy már!Eddig nem nagyon ment,de tegnaptól hasit!Felvenni sajna nem tudom,mert ha megy a felvevö progi,az egész diavetitéssé lassul!
Bizony, én is tapasztaltam. Nem igazán felrobban, hanem inkább vékony lapszerűen hasad, elég hevesen, durranással áll föld körüli pályára a darabka.
Viszont ehhez azért hosszabb fűtés szükségeltetik.
A szmering mérete is ott van
http://www.akmt.hu/sufnituning...