Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt mindent leírtam:-)
A szmering mérete is ott van

http://www.akmt.hu/sufnituning...
Ja-ja!
Ez a K4-esé!
37*49*8/9,5
Amit az AKMT-n találtál!
de ha bemegyek a boltba milyen szimeringet vegyek? milyen méreteket mongyak az eladónka?
Kár, hogy nem voltam ott!
Ezen a hétvégén Mások voltak soron!
Igaz, Bviktor,Teddy, Aragorn,Ntibi,Blue,Faty?
Ha nem állítható, akkor mindenképpen 15W-t, és ajánlom a Repsolt, mert megfizethető, és jó is!
Aha, motoros feeling!

Nagyon jó kép!
Tieden valóban nem lehet
Amúgy én se tekergetem túl gyakran.
az enyémen nemlehet de ha mégis lehet valaki írja le h hol
előző kérdés még fennál milyet vegyek
Hali.

Villába elég a 10-es olaj, bár nálam szintén lehet állítani a rugóelőfeszítést, szóval olyannak kellene nyilatkoznia akinél nem lehet.

Más: hátsó rúgóelőfeszítést hogy lehet állítani?
A teló is ugyan az, de amit írsz az kell bele emlékeim szerint - hisz nekem is K4-es volt

Gs-nél a fene se tudja....
Nekem a GSF-nl a 15-ös olaj "qurva" kenyém lett - de Én vissza tudtam venni a rugófeszítésen.
Szerintem a Gs-be bőven elég a 10-es olaj....
2004 es gs-hez milyen teló szimering kell?
nagyvason és más oldalonis 2003-ig írják ezt a méretet 37x49x8-10.5

AKMT-n ezt találtam, és tök jól levan írva videó is zsír és ez a méret van 37*49*8/9,5
de azt nemtudni h melyik évjáratú mocihoz szól.

namostakor én milyet vagyek az én 04-es gépemhez?

villaolajból meg 15W-s re gondoltam
(gondolom évjárattól függetlenül 382ml kell külön-külön mindkét villába)
Szia!

Egyik barátom dolgozott náluk 1 évig, jól dolgoznak, érdeklődj náluk, mindent javítanak szerintem.

Kárászy lengéscsillapító
Tudtommal Dawntez javíttatta annó a hátsó telóját tizenpárezer Ft-ért.
Üdv.Az lenne a gondom,hogy a gs-em 2007-es és beszart a hátsó teló.Tiszta olaj az egész és eléggé patog.Gondoltam csak elment a szimering.Elvittem egy szervizbe és ott meg sem nézték hanem aztmondták rá hogy a hátsó teló nem javitható.Ugyvagyok vele,hogy egy szimeringet én is kitudok cserélni de ha tényleg nem javitható akkor feleslegesen tökölök vele. Valaki csinált már ilyet?
Egy kérdés:

Nemrég vettem észre, hogy kissé "mocorog"-"Lötyög" az első féknyergem. Egy barátom azt mondta, hogy mivel úszó féknyereg ezért mozog kicsit. Ha megfogom a légtelenítő csapot és megmozgatom jobbra-balra kissé kotyog. A fékkel nincs gondom minden ok, de mégis zavaró ez a dolog.

Az én gépem 2003-as , megnéztem 2 másik motoron 2007-esek azokon nem mozog, mondjuk nekik más márkájú a féknyereg.

Mi a véleményetek?

Más:

Ti hol szoktatok alkatrészeket venni a GS-hez?
Kéne 1-2 apróság hozzá mint pl km óra gumikarika, hátsó tengelyhez anya, ilyesmi.
Köszi Peti! Megtörtént...
18.30-kor megy a 125,aztán a többi!A moto2 baromi izgalmas oda-vissza fognak elözni,mint a superbike-ban!De a Angol bajnokságot ez sem fogja überelni!Ott tócsák és falevelek közt repesztenek,mint az állat!
Digisport.hu regizel és megy már!Eddig nem nagyon ment,de tegnaptól hasit!Felvenni sajna nem tudom,mert ha megy a felvevö progi,az egész diavetitéssé lassul!
A motoGP-t m elyik adó közvetíti? Nem találom....
Bizony, én is tapasztaltam. Nem igazán felrobban, hanem inkább vékony lapszerűen hasad, elég hevesen, durranással áll föld körüli pályára a darabka.
Viszont ehhez azért hosszabb fűtés szükségeltetik.
Már tudom, Spy LM207.
VÍÍÍÍÍÍÍÍktor!
Mi a riasztódnak a típusa?