aztarézbokorbadúdolóliliomtipróvadangyalát neki, de hideg van... Hát milyen tavasz ez?
Motorral semmi jó... Pénteken elhajtom egy szakihoz.
Szombaton meg volt az első motoros találkozó is, bab, birkahússal, sör, meg pálinka. Ajj, jól esett
Bálint 88, jó a videod! Saját videómmal van még van mit fejlődnöm, igaz, csak 1 webcamera volt az eszköz...
Hú, az a gesztenyéskocka, az nagyon odab@szott!
Kár, hogy nem mentem vissza Fatyék után a maradékért! De már jól voltam lakva!
Most viszont már tudnám óvni a vércukrodat Blue!
Lefekszel a motor bal oldalára.
Kiveszed - ha van - a szerszámkészletből a "csőkulcsot" (egy darab cső, az egyik vége elverve laposra) és a karmos kulcsot...(egy kis hajlitt laposvasos izé.....aminek a végén van egy "fog" a hajlitás alján meg egy támaszték...
Benyulsz.....vízszintesen betolod a rigó alatt lévő oválisan kivágott "rugóalátéthez" a kulcsot, elfordítod....és hajtasz egyet...
a motor középsztenderen legyen!
Nem egyszerű.....egy kis rutin kell hozzá, de a végére belejösz....
Elsőre Én nagyon megszenvedtem vele:-))))
GS-be a 15-ös telóolaj javít a futáson.
Ha maga a féknyereg mozog, az nem jó!
Lazer viszont jó.
Így kénytelen leszel elmotoroztatni Anit legközelebb is!
A recept, a ti szezámmagos rudatok!
A gesztenyéskozkát Aninak a fejébe mondta Firstlady!
Ha lesz időm, megnézem a kupakot!
Köszi!
Mi van a túlfolyóval a Banditon?
Elküldjem emilben?
Firstlady konyhája...
Motorral semmi jó... Pénteken elhajtom egy szakihoz.
Szombaton meg volt az első motoros találkozó is, bab, birkahússal, sör, meg pálinka. Ajj, jól esett
Bálint 88, jó a videod! Saját videómmal van még van mit fejlődnöm, igaz, csak 1 webcamera volt az eszköz...
Legalább a receptet elhozhattad volna...
Kár, hogy nem mentem vissza Fatyék után a maradékért! De már jól voltam lakva!
Most viszont már tudnám óvni a vércukrodat Blue!
Kiveszed - ha van - a szerszámkészletből a "csőkulcsot" (egy darab cső, az egyik vége elverve laposra) és a karmos kulcsot...(egy kis hajlitt laposvasos izé.....aminek a végén van egy "fog" a hajlitás alján meg egy támaszték...
Benyulsz.....vízszintesen betolod a rigó alatt lévő oválisan kivágott "rugóalátéthez" a kulcsot, elfordítod....és hajtasz egyet...
a motor középsztenderen legyen!
Nem egyszerű.....egy kis rutin kell hozzá, de a végére belejösz....
Elsőre Én nagyon megszenvedtem vele:-))))
és még ajtózsnért is szerelt nálunk csak úgy hobbyból:-) egy darab hajlitott szüggel:-)))))