Futárral volt ennyi. Rendeltem 2db 1l-es és egy 4-les olajat, adtak hozzá ajándékba láncspray-t, ez így eddig olyan 10000körl volt. + Kiszállítás 1600 körül. Másnapra ott lett volna ha Kiskunhalas helyett nem Kaposvárt írok véletlenül. Aztán hívtak Kaposvárról hogy nem találják az utcát .
Mondom bocsi, de ott nem is fogjátok megtalálni.
Nálam nem volt igazából gond a castrol félszintetikus 10-40-essel, csak gyorsan fogyott. Most 15-50es Repsol ásványi van benne, és elfogadható mértékűre csökkent a csipegetés , ráadásul ebből még olcsóbb is utántöltögetni.
Amit viszont észrevettem -nem tudom mennyire függ össze - hogy mostanában nem lövök lyukat az 5. és 6. között.
Nekem a 20-astól olyat csattanik a váltó,meg a hideginditásnál szelepek olyat csattognak,hogy a szivem megszakad!Biztos olyankor megfelelö a kenésem!
Ezek a kis japánok lehet nem hülyeségböl irták rá a 10W-40-et a csavarra is. Na én ez idén raktam bele 10-est 2009-ben rábeszéltek a 20-ra.
Jelzem ez csak az én véleményem és nem kell kioktatni,hogy ez azért meg ezért nem jó!
Boldog Névnapot Tiborok!
holnap viszont szinte biztos, hogy elázom..
Biztos szidták a segged a futárok!
Én is számolgattam,hogy rendeljek-e tartalékba!
Mondom bocsi, de ott nem is fogjátok megtalálni.
11ezer párszázért hoztak házhoz nekem múlt héten 6 litert + 1 láncspray-t.
Amit viszont észrevettem -nem tudom mennyire függ össze - hogy mostanában nem lövök lyukat az 5. és 6. között.
Ezek a kis japánok lehet nem hülyeségböl irták rá a 10W-40-et a csavarra is. Na én ez idén raktam bele 10-est 2009-ben rábeszéltek a 20-ra.
Jelzem ez csak az én véleményem és nem kell kioktatni,hogy ez azért meg ezért nem jó!
http://sebessegoltara.blog.hu/...
Én is azt használom, és semmi gondom vele...
1000 Km után lecseréltem!
De ez csak az én tapasztalatom.
Itt van akcióba + ajándék lánc spray ! Csak szólj oda, hogy van-e polcon!