Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bazalt csak akkor tud elrepedni vagy "felrobbanni", ha hirtelen hőmérsékletváltozás van, pl. forrón leöntik hideg vízzel. Amúgy eléggé hőálló. De mint láthatod, ott a környéken nincs víz, hideg meg csak a sör, de az máshova kerül!
azt nem tudom,de látom tudsz élni ,de azokat a köveket tessen kicserélni ,elöbbi hszt elolvasni miért is!
igen, van valóság tartalma a hallottaknak,"fel tudnak robbanni"!
Valakitől egyszer hallottam olyat, hogy ezek a kövek a magas hőmérséklettől szét tudnak pattanni, "fel tudnak robbanni".
Közületek hallott még valaki ilyet?
Hopp... ma volt MiniMegaCool?
Megvan az oka, anno a rendőröknek gyártott az Indian, és kellett a jobb kéz a pisztoly miatt! Amúgy meg, ha úgy vesszük, autóra hasonlít a bal lábas kuplung és a jobbkezes váltó.
Itt mesél még jókat az öreg:
1947 Indian Chief
Na, hol jártunk ma?

Jééé!

Érdekesen hangzik ez a kút, biztos jópofa. Érdekes, hogy Romániában van ilyen.
Traffipax tényleg sok van, vigyázni kell rá.
Köszönöm a segítséget.
Ha tehetném én is kicsit később mennék,de igy sikerült.
minden második faluban trafipax? tavaly háromszor rongyoltunk át egész románián 120/90-nel, és csak egyszer sikerült trafipaxot kifogni..és azt is kimagyaráztuk

Vidra-tó..magyarul kicsit pofásabb a neve mint románul

Ha a fogaras déli oldalán egészen a hegy lábáig, vagy tovább szándékozik menni valaki akkor készüljön fel arra, hogy csak személyzet nélküli benzinkutak vannak. Papírpénzt beszívja, letankolhatod az összeget. Két motort egy nagy címlettel nehézkes megtankolni, mert ha 1 percnél hosszabb időre megszakítod a tankolást akkor lezár a rendszer. Majd kiad egy blokkot amin rajta van, hogy mennyi pénzt hagytál benne, amit újra le tudsz tankolni, ha a blokkon lévő számkódot begépeled a kút számítógépébe.
Csak román nyelven van tájékoztató kiírva.. elsőre nem volt egyértelmű nekünk, hogy hogyan jutunk a pénzünkhöz..
ha közelebb lennél lealkudnám 10re és már hoznám is
de ritkán járok a fővárosba, meg időm sincs felmenni....majd talán a nyáron, ha meglesz még elhozom
Még szerencse, hogy a kuplungot nem a fenekemmel kell nyomni, miközben a gázt a kormányra ráhajolva adagolom, a motor jobb oldalról történő rugdosásával pedig sebességet váltok.
Ilyen hülye kiosztást.
Ez olyan, mint egynémely francia autóban a bal oldali bajuszkapcsolón lévő kürt. (a többi marhaságról nem is beszélve)
És majd tanulhatsz újra motort vezetni... gáz: bal kéz, kuplung: bal láb, váltó: jobb kéz, stb. De akkor is jó móka lenne!
Külsőleg viszont rettenet, ahogy kinéz.
Ha egyszer nagyon sok pénzem lesz...:
http://www.youtube.com/watch?v...
Hali!

A főút Brassóig nem hagy kívánnivalót maga után. 99 %-ban az általunk megszokott útminőség felett van a minősége. A Transzfogarasi átjárót általában június 15-én nyitják meg. Május végén kicsi az esély rá, hogy nyitva van. Nekünk mázlink volt tavaly, mert 3 héttel az érkezésünk előtt nyitották meg, és egy héttel előttünk újra lezárták esőzés miatti vízmosás-sziklaomlás-fölcsuszamlás miatt. Amikor felmentünk, még volt itt-ott hó (július vége-augusztus eleje), kifogástalan időben tudtunk motorozni ott. A csúcsig jó az út, de a déli oldalon a csúcstól a Vidraru víztározóig katasztrófális. Vagy 30-cal mész, vagy 90 fölött... de nagyon xar. Az autósokkkal kapcsolatban kellemes volt a meglepetésünk... figyelik a tükröt, elengednek. Jah, és minden második faluban traffipax van, de jelzik előre a szembejövők... a stabil mérőket is. Jó utat Neketek!
Én sem értettem régen, mi ebben a jó, aztán jó pár éve Debrecenben (talán még ezt a gépet is láttam) elkeveredtem egy futamra, és meglepődtem, mert nagyon jó volt!
Én egy ugyanekkora kappát adok neked 12-ért, tartóval!
Nem tudom,hogy érdekel-e valakit,de holnap kezdödik a motogp.Müködik a tv közvetités már és a regisztráció is megy!Este idömérö!
Most már igen, mert elment Viktor!
Ahhoz még a levegő adag is fontos...
Benzin/levegő, hogy jó legyen! De, hogy mitől jó?
Régen "hallás" után állítottam. De akkor olcsóbb volt a benzin...és a levegő is!

Dehogy javítom! Már nem a Box utcában lakunk!
Ok, kösz a jó tanácsokat.
Igaz!
..hát jobbra fordított kormánnyal mennek balra..ezek már csak ilyen furcsa, ráadásul fékevesztett gépek
Ja és sok meleg ruhát, mert fent a Fogarasi havasokban ilyenkor is hűvös van, meg általában a hegyekben, pláne reggel.