A hegyekben biztos lesz még hó, de az utakon sehol, azért nem olyan magasak a hegyek.
A Transfogarasi útra nem biztos hogy fel tudsz menni, tudtommal csak nyáron van nyitva az út, Májusban nem tudom, hogy megnyitják-e.
A szállás tavaly 70-100 Lei volt 2 főre ha sima szobát kérsz.
Vigyél esőruhát, mert a hegyekben bármikor elkaphat egy kis eső, vagy felhő.
Pályázhat a világ legrondább motorkerékpárja címre.:-D http://www.kepesmotor.hu/jawa-...
nem értem, mi jó a salakmotorozásban. hol jobbra, hol balra fordulva csúsznak a pályán.
Simsonnal jártam arra 3 éve, akkor újították fel, rengeteg helyen javították az utat.
Amúgy jó volt, nem emlékszem különösebben rossz útra.
Arad környékén vigyázz az autósokkal, minket őrült Dacia-sok le akartak lökni az útról, stb..., nem szerettek minket.
Ehhez mit szólsz? http://www.homasita.hu/index.p...
Tökjó ez a szögletes forma, csak mivel az én dobozom már hozzá volt a motorhoz, és Givi márkájú, hülyeség lenne lecserélnem. De ha nem lenne, ilyet vennék.
Egy érdekes észrevételemet szeretném megosztani veletek.
Tegnap este Simsonommal begurultam a soroksári Auchan kúthoz. Felnyithatós sisakom van, ezért általában nem veszem le, csak felhajtom...most is így történt. Leveszem a pisztolyt, tölteném a tankot, de csak nem akarja az igazat. 3 perc próbálkozás után mérgelődve átállok egy másik kútfőhöz, ugyanez a helyzet. Leveszem a sisakom, hogy beszéljek a pénztárossal, hogy mi a rosseb van, erre megtáltosodik, és szépen tudok tankolni. Fizetéskor kérdezem a péztárost, hogy mi van ezekkel a kutakkal, erre fölvilágosít, hogy amelyik járművön nincs rendszám, és az ügyfél arca nem látható jól, neki kötelessége blokkolni a kutat. Végülis érthető, de ne az önkiszolgáló kúton szivassák a népet, ahol nincs kiszolgáló személyzet, aki szóljon. Régen sehol sem találkoztam ilyennel.
Más: Két órával később barátnőmet hoztam el Csepelről, megyünk a 0-ás felé a bekötőúton 70-80-as tempóban egy autós után csorogva. Egyszercsak félrerántja a kormányt, és épphogy ki tudja kerülni a keresztbe beforduló kivilágítatlan szürke kamionvontatmányt. Nem sokon múlt, hogy becsapódjunk a vontatmányba. pár pillanating volt egy kis flash+húbazmeg. Barátnőm utána úgy szorított, hogy kinyomta belőlem a szuszt.
Utána gondoltam rá, hogy visszamegyek, és beolvasok a kamionosnak, de valszeg azt sem értette volna, hogy miről hablatyolok.
Az szerintem egy csavar, amire a felette lévő (talán)rugó, tömítés, alátét is rámegy és alulról csavarandó a 45-ös felett a hengeres részbe. Állító csavarnak tűnik, de többet ne kérdezz, fogalmam sincs!:)
A Transfogarasi útra nem biztos hogy fel tudsz menni, tudtommal csak nyáron van nyitva az út, Májusban nem tudom, hogy megnyitják-e.
A szállás tavaly 70-100 Lei volt 2 főre ha sima szobát kérsz.
Vigyél esőruhát, mert a hegyekben bármikor elkaphat egy kis eső, vagy felhő.