Hurrá, ma végre elhoztam a szervizből a motoromat, és kifogástalan.
---------------
A felső villához hozzápróbáltam a túrakormányt. Szerintetek az baj, hogy teljesen ráhúzva maradt egy kis rés? (lásd a fotókon)
Ettől függetlenül masszívan fogja.
..bocs a "gyors" válaszért.. április hatadika délután óta nem voltam netközelben..
igen, ilyen kívülről beletolós kukaccal lett megjavítva a gsxr gumija.. kétszer is.. kétszeméllyel+ csomagokkal is zokszó nélkül bírta 200++ os tempót is. A gumi élettartaménak a végéig jó volt.. mondjuk mindkettő a futófelület széle felé volt..
Hát ez nem mérvadó!
Ha újba kellett volna megvennem az kb.60.000- ba fájt volna.
De mind a kettő " használt" kb 500-500 km. van bennük. :)) ( a hátsó még egy kicsit szőrös volt)
Ki sem merem mondani, hogy szereléssel együtt anyáztam, alkudtam, könyörögtem, fenyegettem, sírtam össze 20.000.- ért
Hát tündéreim, a döntögetéssel eddig sem volt problémám, de most aztán úúúrristen!
Új gumikat raktam föl, elől Dunlop sportmax 120-70/17 hátul Dunlop arowmax 130-70/17.
Iszonyat, egyszerűen új dimenziók nyíltak meg, olyan jó, hogy nagyon. Valami iszonyatos kanyarsebességet bír.....azt hiszem ezt hívják vízszintes zuhanásnak.
Pl.: van egy S kanyar nálunk eddig max 70-nell mentem bele, de már akkor is csúszott egy picit, ma úgy mentem bele 110-zel, mintha dróton húztak volna! FENOMENÁLIS!
hát nem tudom nekem az elöző mocimon az ülés alatt volt a cucc hát nem jött be annyira, jobban örülnék ha ott a kormányon figyelne valahol de meglátom mennyi pénzem lesz ....
Ha nincs akkor jön majd idővel az elforgás, hiszen nem tudja feszíteni