Nem akarlak megbántani és a haverodat se. Ez a szett arra van hogy viszonylag rövid távot nem túl forszírozott igénybevétellel megtegyél.
Javítani az ilyen hibákat "gombával" kell. És azzal sem életbiztosítás.
Tavaly nyáron 600km volt az út hazáig ilyen javítással. Max sebesség 60km/h volt mert ha gyorsabban mentem a gumi annyira melegedett hogy az úttest elkezdte kihúzni a "dugót".
Javaslom hogy a kereket vidd el valami hozzáértőhöz.
ja, amit még kihagytam, lementem a tiszapartra, kampházak közti utcában mentem el, kis keskeny utca, szép lassan, nézelődök, jön szembe egy rendőrautó, lemegyek az út szélére, erre a majomja, rámhuzza a kormányt, lementem az utrol, hogy ne jöjjön nekem.
ez nem az én napom....
pénteken volt gyertya, levegőfilter csere, meg karbiszinkron. és eszi a szart a szája....
most voltam, nyilt uton megnéztem, 120at elérem, alig gyorsul utána, 130, odaér 140 kicsit megy, majd höööööööör, 60ig lelassul,közben 5., 4.-re vissza, max gáz közben, de semmi sem történik, elkezd durrogni, majd ujbol elkezd menni. 100.... majd még1 próba, 140ig, megy-megy, majd pici idő után, höööööör.... és ugyanez. pár próba után feladtam, irány haza, méteres kátyú, min 30cm mély, jó bele, szidtam mindent... áh kész. elegem van. szerencsére semmi baja
az enyém is csinált ilyet még tavaly télen.. -10 fokban, csak nekem 150-nél.. többször nem is próbáltam hidegben gyorsan menni, de melegben soha nem csinált ilyet.. sztem vmi karburálási hiba (?) lehet..
Előjött újból a drágalátott Szuzimnak a hőnszeretett hibája , 120 feletti tempónál fulladni kezd, majd vissza 100ra, és helyrejön. Kikészít...
Amúgy, boldog nyulat!
Nekem sérült az egyik, ezért kellene. Amikor elcsúsztam horzsolódott szegény, de ahogy néztem ha lenne ilyen dísz másik akkor alig lenne látható a sérülés. A dekli legalját (pár centi) meg lefújnám hőálló feketével. Bontóban sokkal rosszabb állapotúak vannak mint az enyém.
Javítani az ilyen hibákat "gombával" kell. És azzal sem életbiztosítás.
Tavaly nyáron 600km volt az út hazáig ilyen javítással. Max sebesség 60km/h volt mert ha gyorsabban mentem a gumi annyira melegedett hogy az úttest elkezdte kihúzni a "dugót".
Javaslom hogy a kereket vidd el valami hozzáértőhöz.